Atkal es ar likumu neziņu :D

Reitings 1707
Reģ: 31.07.2012
Kas var būt ļaunākais, kas draud cilvēkam par sveša tālruņa publicēšanu?
06.12.2013 21:16 |

Reitings 906
Reģ: 18.02.2012
Novēlu Tev izturību un tavai mammai - lai beidzot atver acis, saprot kas ir kas un tiek vaļā no šī vīrieša, jo tas ko viņs dara ir tiešām neglīti.
07.12.2013 02:50 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Dina, Maya - traki jums tie stāsti :(
07.12.2013 03:00 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Visiem apkārtējiem viņš tēlo, ka mūsu ģimenē ir idille,

Un Tu sēdi blakus un klusē, vai ne? Jau gadiem pati veido labvēlīgu augsni tēva meliem un tagad brīnās.

Viņš tikmēr ir sataisījis miljoniem parādus visās iedomājamās vietās bez mammas ziņas

Nu, visas iespējamās vietas nav nemaz tik grūti iedomāties - visi šitie ātrie sms kredīti. Vēršaties tiesā - nav grūti pārbaudīt no kādas IP adreses ņemti šie kredīti. IP adrese ir piesaistīta dzīvesvietas adresei. Ja vien Jūs neesat tādas muļķes, ka ļaujat tēvam izmantot savu netu un datoru to, ka viņš ir nelikumīgi izmantojis laulātā partnera personas datus nav grūti pierādīt. Plus, ja viņš to dara pie tās tavas sievietes X, tad arī viņu satiksiet.

Jāsāk ar šķiršanās papīriem un psihologa apmeklējumu mammai. Lieta nav nerisināma, bet vajag apņēmību nevis raganu medības taisīt. Nu, ir viņam mīļākā, ir viņš cūka - bet ko tev dos tas, ka tagad atmaskosi kaut kādu sievieti? Ja tava mamma ir akla, tad tas tapat neko nedos. Būs kārtējie stāstiņi no sērijas - viņa tur tā drauga mīļākā/sieva, tādeļ nevēlējos, lai zini; viņa man tur tikai kolēģe, kurai pašai grūti - blā, blā, blā.

Nečīksti, bet dari kaut ko. Izturību.
07.12.2013 08:30 |

Reitings 1983
Reģ: 13.01.2012
Jāsāk ar šķiršanās papīriem un psihologa apmeklējumu mammai. Lieta nav nerisināma, bet vajag apņēmību nevis raganu medības taisīt.

Manuprār šeit nemaz cita risinājuma nav. Uz priešu pie juristiem un psihologa.
07.12.2013 08:44 |

Reitings 1707
Un Tu sēdi blakus un klusē, vai ne? Jau gadiem pati veido labvēlīgu augsni tēva meliem un tagad brīnās.
Nu nejau man kāds tic. Protams, ka neklusēju. Tomēr viņš ļoti labi prot manipulēt ar cilvēkiem un ir liels melis. Kad es pirms diviem gadiem vidusskolas laikos pēc viņa tikšanās ar klases audzinātāju, pastāstīju audzinātājai par viņa īsto seju, audzinātāja bija šokā un teica, ka viņš nemaz nerada tāda cilvēka iespaidu.

Jūs neesat tādas muļķes, ka ļaujat tēvam izmantot savu netu un datoru

Esam, esam muļķes. Jebko, ko viņš nevar dabūt, viņš dabūs ar sišanu vai mammas saukāšanu par mau**. Lai mamma ieķīlātu dzīvokli, viņš viņu nenormāli piekāva. :( Toreiz es un brālis ar māsu bijām pārbijušies, nezināju, ko darīt - izsaucu policiju.

viņa tur tā drauga mīļākā/sieva, tādeļ nevēlējos, lai zini; viņa man tur tikai kolēģe, kurai pašai grūti - blā, blā, blā.
Tieši tādus pekstiņus viņš tagad arī stāsta. Tagad saka, ka es esmu sarunājusies ar šī "drauga" sekretāri un pats viņš ir ārzemēs, kaut gan iepriekš nevienā stāstā 6 gadu laikā nav figurējusi sekretāre un ne reizi nebija minējis neko par ārzemēm.
_________
Vēl labākais, ka nesen viņš sāka mammai stāstīt, ka šis draugs izrādās esot viņas bijušais. Un galvenais, paņem to cilvēku, ko mamma kādreiz pa īstam mīlēja. Kaut kāds meksikāņu seriāls. Man bieži ir aizdomas, ka manam tēvam ir jāiet pie psihiatra ārstēties-šitādas pasakas izdomāt.
07.12.2013 09:20 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
A ko google izmet, kad ieraksti to nr meklētājā?
07.12.2013 09:42 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
kaapeec viirietis dziivo kaut kur, nevis gjimenee? Tipa "miiljaa, shovakar nebuushu maajaas, es palikshu pie Peetera" ?
07.12.2013 10:05 |

Reitings 1707
A ko google izmet, kad ieraksti to nr meklētājā?
Pilnīgi neko. :(

kaapeec viirietis dziivo kaut kur, nevis gjimenee? Tipa "miiljaa, shovakar nebuushu maajaas, es palikshu pie Peetera" ?

Tāpēc, ka ģimene bija citā pilsētā, bet viņš tikmēr strādāja 5 dienas nedēļā pa Rīgu. Tagad viņš dzīvojas tur pa mājām pēc šiem visiem notikumiem it kā nekas nebūtu noticis un viņš tur būtu "baltais pūkainais patiesības iemiesojums", tāpēc arī šī problēma tagad ir saasinājusies.
07.12.2013 10:20 |

Reitings 1707
Pēc tā zvana, tētis uz darba numuru, no kura es zvanīju (vēl nezinot, ka tā biju es), uzrakstīja īsziņu , ka nekādus noslēpumus mums uzzināt neizdosies, ka "ne tādi vien ir šķēpus lauzuši"
07.12.2013 10:23 |

Reitings 1707
"ne tādi vien ir šķēpus lauzuši"
tas ir slēpts drauds?
07.12.2013 10:24 |

Reitings 533
Reģ: 02.08.2011
Es esmu vienkārši šokā par šādām mātēm.
Jums ir vēl kāds nepilngadīgs bērns ģimenē?
Ja tev tiešām šī situācija neapmierina, ja tev ir kaut kāda vēlme izglābt arī savu māsu un brāli,un,galu galā, arī savu māti, kas,neskatoties uz to,ka jūsu tēvs ir pēdējais mēsls, ir līdzvainīga pie VISA,ko viņš ir nodarījis, un visvairāk-ka uz šo murgu ir bijis jānoskatās jums-bērniem. Māte tāpēc ir āte,lai pasargātu,atbalstīt,rūpētos par saviem bērniem, neskatoties ne uz ko, ja ne pašas spēkiem, tad līdz izmisumam meklējot palīdzību pie visām durvīm, līdz kādas no tām atvērsies.Bet jūsu mamma tikai sēž, žēlo sevi,tic kaut kādam mērglim un pat nemeklē palīdzību. Ja jums ir nepilngadīgs bērns ģimenē, tad varat iet uz tuvāko krīzes centru, aizej kaut vai pati, izstāsti stāstu,noskaidro kādas ir iespējas, nesatraucies,viņi tur tajos centros ko tik nav redzējuši,tādiem meļiem neticēs. Tad ir iespēja patverties šajā krīzes centrā visiem, kamēr daudz maz nenokārtojas lietas, kamēr izšķiras, atrod dzīvesvietu jaunu,ja vajag, darbu utt. No kaut kādas policijas utt, nav ko gaidīt palīdzību, kamēr nebūs reālu konkrētu pierādījumu par zādzību, kamēr mamma nebūs nosista vai kāds no jums-tur neviens nesteigsies ar palīdzību. Un meklēt savu tēvu-ko tas dos?? Labāk dari visu,lai mamma atgūtu pašapziņu.
Bet nevajag aizmirst, ka ir sievietes,kuras neviens nesitīs, nekad. Un tikai pati sieviete var izdarīt to, lai kļūtu par šādu sievieti. Un tev Maya, ir jāspiež uz savas mātes jūtām ja vēlies izmaiņas. Kas tā par māti, kas labprātīgi,ko tādu nodara saviem bērniem, nemaz nemēģinot,ko mainīt?!
07.12.2013 10:54 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Neizteiksos par tevi un tavu maati, jo jums aatraak no taada ir jaatiek valjaa. ir tacu visadi krizes centri, kur versties pec palidzibas utt.

Bet par numura piederiibu - noalgo kaadu privattdetektiivu un tas visu atradiis. Publiceet gan nevajag neko - ja jau raksti, ka tavs teevs ir piekaavis tavu maati, tiesaam nebaidies, ka deel telefona publiceesanas pati nepaliksi bez zobiem? Turklat, kur tu to taisies publiceet? Cosmo? Nekadas sekas (tiesiskas) jau ta publiceesanai nebuus, bet jeegu arii neredzu (varbut tas numurs iedots tikai tavam teevam un vinjs ir vieniigais, kurs vispar zvana un zina to numuru. Citu cilveku, iespejams, kas to numuru zinatu nemaz nav).
07.12.2013 11:04 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Kopēji draugi vai paziņas ar neko nesaka? Vēl variants, vari mēģinat izsekot, kad zināsi, ka viņš dodas pie tās sievietes.
07.12.2013 11:10 |

Reitings 1707
Labāk dari visu,lai mamma atgūtu pašapziņu.
Nu to es cenšos. Saku, lai brauc dzīvot uz Rīgu un iekārtojas darbā, lai šķirās. Esmu sarunājusi ar savu vīru, ka viņi varēs padzīvot pie mums sākumā, kamēr iekārtosies un ka durvis mūsu mājās tētim vairs netiks atvērtas.
Pa to laiku tētis jau paspējis saspraust mammai jaunus batonus ausīs. Stāsta, ka sastrīdējies ar šo "draugu" un tagad pieprasīšot atpakaļ visus izkrāptos īpašumus. Viņš labi zina, uz ko mammai spiest. Viņš zina viņas vājās vietas, viņas ilgas, uz to arī spēlē.

Mamma ir bijusi pie sociālā dienesta, psihologa, psihiatra.. nekas nepalīdz. Sociālie, protams, saka, ka jāšķiras un pie psihologa aizsūtīja, pie psihologa viņa bija- nekas nemainās, tikai tas, ka viņai gandrīz uzstādīja depresiju kā diagnozi. Pabija pie psihiatra, kādu laiku padzēra zāles, mājas bija klusāk, taču problēmas no tā neatrisinās un psihiatrs arī noteic, ka nav zāļu pret neziņu.

Domāju, cik maksā detektīvs?
07.12.2013 11:16 |

Reitings 164
Reģ: 07.09.2012
Latvijā ir daži detektīvi.prasa gan naudiņas. Privatdetektivs.lv ieej,uzzvani,pakonsultejies,vai lai mamma to izdara. tas nav tikai filmas.
07.12.2013 11:20 |

Reitings 533
Reģ: 02.08.2011
Maya..uhh..reizēm ir arī jāsaprot,ka ir cīņas,ko nevar izcīnīt otra vietā. Lai arī cik tuvs tas cilvēks nebūtu,lai arī cik grūti,neizturami,sāpīgi būtu noskatīties otra nelaimē, tu nekad nepalīdzēsi,ja otrs to no sirds nevēlēsies. Dzīvs sitīs, kamēr sapratīs...vai nē.Cerams tikai,ka jūs visi jau esat prom no mājām, un tur vēl nav kāds bērns pa vidam.
Šīs ir situācijas,kad cilvēks ļoti viegli var kļūt līdzatkarīgs (palasi par to), nemaz nepamanīsi,kad tu vairs nedzīvosi savu dzīvi, bet kulsies pa savas mammas un tēta mēsliem..vai tad nepietika jau ar bērnību, kā saprotu,tā tāda pavadīta?!
07.12.2013 11:24 |

Reitings 1707
Cerams tikai,ka jūs visi jau esat prom no mājām, un tur vēl nav kāds bērns pa vidam.
Tur vēl ir māsa ar brāli, kas to visu noklausās un noskatās. :(
reizēm ir arī jāsaprot,ka ir cīņas,ko nevar izcīnīt otra vietā
To ir pārāk grūti saprast, bet zinu, ka būtu labāk, ja es prastu to saprast.
vai tad nepietika jau ar bērnību, kā saprotu,tā tāda pavadīta?!
Bērnībā biju viena. Mamma pa slimnīcām, tētis pa darbu. Man 4 gadi un es dzīvojos pa mājām Rīgā viena pati. Vēlāk bijām divatā ar mammu,tad ar brāli, tad māsu. Viss bija kārtībā līdz tētis nesāka visus šos melus un viņa nebija blakus. Mums varbūt arī nebija,ko ēst, bet mēs bijām laimīgi bez tēta.
07.12.2013 11:29 |

Reitings 164
Reģ: 07.09.2012
Par īpašumiem,ja tie ir uz tēva vārda tad vairs neko.lai izškiras un vispar ar to cilkvēku nekontaktējas. Necelt telefonu utt. Vins bus viens ka pirskts,nodzersies,pazudīs no jusu dzives,kaut kur atstieps kajas graavii utt..bet savac mammu prom no ta murga, bez vardiem,vnk ar rīcību. Un tēvu es piekautu laikam.
Bet mamma tic ka vinjam ir cita sieviete? Un kada sakara tēvs gulj pie cita "virieša"? Ja viņs tā to saka? Mājās viņs ari nakšņo? Es nesaprotu to vienkarši. Man pat tas liktos drausmīgāk ka vīrietis gados paliek pie cita vīrieša. Lādzīgak tomer skan ka pie citas sievietes.
07.12.2013 11:30 |

Reitings 1707
Par īpašumiem,ja tie ir uz tēva vārda tad vairs neko
Dzīvoklis ir uz mammas vārda, bet ieķīlāts bankā. Iepriekš jau stāstīju, kādā veidā. Pircis ir tētis un visos strīdos, kad mamma dzen viņu prom, viņš pārmet, ka tajā mājā mammai ne kripatiņa nepieder, viss tikai uz papīra.
Bet mamma tic ka vinjam ir cita sieviete?
Manuprāt, mamma pārāk stipri ir ticējusi viņa meliem, grūti viņai pieņemt patiesību. Viņa man arī saka, ka tic man par sievieti, bet turpina savos stāstos joprojām iesaistīt tēta izdomātos personāžus, it kā tie būtu īsti. Tā, ka es domāju, ka viņa vēl joprojām cer, ka tētis nemelo.
Un kada sakara tēvs gulj pie cita "virieša"? Ja viņs tā to saka? Mājās viņs ari nakšņo? Es nesaprotu to vienkarši.

Rīgā, kad bija darbs, bija kaut kur jāpaliek, teica, ka paliek pie drauga. Patiesībā, neviens normāls cilvēks šo visu nesaprot, jo tas nav normāli.
07.12.2013 11:37 |

Reitings 1707
Vins bus viens ka pirskts,nodzersies,pazudīs no jusu dzives,kaut kur atstieps kajas graavii utt..
Manai mammai ir pārāk laba sirds, lai viņa ko tādu pieļautu..Ja tā notiktu, viņa visu laiku sevi vainotu tajā. Viņas mīkstais raksturs ir viņas problēma. Agrāk viņa tāda nebija pirms šīs visas jezgas. Viņa bija stipra sieviete. Tagad ir nomocīta līdz pēdējam.
07.12.2013 11:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits