Visiem apkārtējiem viņš tēlo, ka mūsu ģimenē ir idille,
Viņš tikmēr ir sataisījis miljoniem parādus visās iedomājamās vietās bez mammas ziņas
Jāsāk ar šķiršanās papīriem un psihologa apmeklējumu mammai. Lieta nav nerisināma, bet vajag apņēmību nevis raganu medības taisīt.
Un Tu sēdi blakus un klusē, vai ne? Jau gadiem pati veido labvēlīgu augsni tēva meliem un tagad brīnās.Nu nejau man kāds tic. Protams, ka neklusēju. Tomēr viņš ļoti labi prot manipulēt ar cilvēkiem un ir liels melis. Kad es pirms diviem gadiem vidusskolas laikos pēc viņa tikšanās ar klases audzinātāju, pastāstīju audzinātājai par viņa īsto seju, audzinātāja bija šokā un teica, ka viņš nemaz nerada tāda cilvēka iespaidu.
Jūs neesat tādas muļķes, ka ļaujat tēvam izmantot savu netu un datoru
viņa tur tā drauga mīļākā/sieva, tādeļ nevēlējos, lai zini; viņa man tur tikai kolēģe, kurai pašai grūti - blā, blā, blā.Tieši tādus pekstiņus viņš tagad arī stāsta. Tagad saka, ka es esmu sarunājusies ar šī "drauga" sekretāri un pats viņš ir ārzemēs, kaut gan iepriekš nevienā stāstā 6 gadu laikā nav figurējusi sekretāre un ne reizi nebija minējis neko par ārzemēm.
A ko google izmet, kad ieraksti to nr meklētājā?Pilnīgi neko. :(
kaapeec viirietis dziivo kaut kur, nevis gjimenee? Tipa "miiljaa, shovakar nebuushu maajaas, es palikshu pie Peetera" ?
Labāk dari visu,lai mamma atgūtu pašapziņu.Nu to es cenšos. Saku, lai brauc dzīvot uz Rīgu un iekārtojas darbā, lai šķirās. Esmu sarunājusi ar savu vīru, ka viņi varēs padzīvot pie mums sākumā, kamēr iekārtosies un ka durvis mūsu mājās tētim vairs netiks atvērtas.
Cerams tikai,ka jūs visi jau esat prom no mājām, un tur vēl nav kāds bērns pa vidam.Tur vēl ir māsa ar brāli, kas to visu noklausās un noskatās. :(
reizēm ir arī jāsaprot,ka ir cīņas,ko nevar izcīnīt otra vietāTo ir pārāk grūti saprast, bet zinu, ka būtu labāk, ja es prastu to saprast.
vai tad nepietika jau ar bērnību, kā saprotu,tā tāda pavadīta?!Bērnībā biju viena. Mamma pa slimnīcām, tētis pa darbu. Man 4 gadi un es dzīvojos pa mājām Rīgā viena pati. Vēlāk bijām divatā ar mammu,tad ar brāli, tad māsu. Viss bija kārtībā līdz tētis nesāka visus šos melus un viņa nebija blakus. Mums varbūt arī nebija,ko ēst, bet mēs bijām laimīgi bez tēta.
Par īpašumiem,ja tie ir uz tēva vārda tad vairs nekoDzīvoklis ir uz mammas vārda, bet ieķīlāts bankā. Iepriekš jau stāstīju, kādā veidā. Pircis ir tētis un visos strīdos, kad mamma dzen viņu prom, viņš pārmet, ka tajā mājā mammai ne kripatiņa nepieder, viss tikai uz papīra.
Bet mamma tic ka vinjam ir cita sieviete?Manuprāt, mamma pārāk stipri ir ticējusi viņa meliem, grūti viņai pieņemt patiesību. Viņa man arī saka, ka tic man par sievieti, bet turpina savos stāstos joprojām iesaistīt tēta izdomātos personāžus, it kā tie būtu īsti. Tā, ka es domāju, ka viņa vēl joprojām cer, ka tētis nemelo.
Un kada sakara tēvs gulj pie cita "virieša"? Ja viņs tā to saka? Mājās viņs ari nakšņo? Es nesaprotu to vienkarši.
Vins bus viens ka pirskts,nodzersies,pazudīs no jusu dzives,kaut kur atstieps kajas graavii utt..Manai mammai ir pārāk laba sirds, lai viņa ko tādu pieļautu..Ja tā notiktu, viņa visu laiku sevi vainotu tajā. Viņas mīkstais raksturs ir viņas problēma. Agrāk viņa tāda nebija pirms šīs visas jezgas. Viņa bija stipra sieviete. Tagad ir nomocīta līdz pēdējam.