Varbūt pašām sievietēm beidzot vajadzētu beigt par to runāt, jo patiešām, vīriešu sabiedrībā es neesmu satikusi tādus, kas atļautos saukt sievietes par maukām, padaudzām (protams, ir izņēmumi, klubos piemēram, kāds piedzēries lohs, kuram neiedodot aiz stūra var kļūt par tādu :D). Protams, arī ļoti adekvāti ex var saviem draugiem pateikt pāris laipnus vārdus par bijušo, un ja tie ir bez pamatojuma, tad tādu vīrieti es nu noteikti necienītu un viedokli navko ņemt par pilnu.
Bet, liekas, ka tieši šo vairāk uzsver sievietes un visbiežāk arī sieviešu sabiedrībā dzirdu tādu nosodījumu. Un visbiežāk, tas ir nepamatots, jo balstās tik vien, cik uz personiskām antipātijām. Kaut vai, tajā pašā klubā, ieraugot skaistāku sievieti, kas atļaujas apģērbties ne pēc konkrēta standarta, piemēram, man draudzene neatļaujas vilkt kleitas virs ceļa, papēžus, vispār, diezgan daudz ko, parasti sabiedrībā iziet džinsos, bezpapēžu apavos un kādā maikā/džemperī, tad nu klubā ieraugot meiteni LBD un papēžos, ir ārprāts un nu kāda viņa mauka, un nedod dievs, vēl simpātiskāka pēc sejas, smukākiem matiem vai labāku kosmētikas izvēli...