varbūt ir kāds (kāda), kurš vēlas uzklausīt manu problēmu, un dot ļooti atklātu viedokli? Patiešām, nesaudzējot, jo pati apzinos, ka nerīkojos labi :/
Būtu superīgi, ja pieteiktos arī kāds pretējā dzimuma pārstāvis, kā nekā - viņiem bieži vien viss izskatās citādi :)
Īsti nesaprotu loģiku! :D
Ok, ja rakstītu vienai, tad jā. Saprotams, negribās, lai sasāpējušo jautājumu uzzin čupa ar čalotājām.
Bet te jau aiziet pārāk.. Tad kāpēc nevarēja uzreiz likt publiskā apspriešanā, viedokļa izteikšanā un "pareizas rīcības" mācīšanā?
Viss kārtībā, saprotu, ka nenosodi :)
Mazliet baidos arī no tā, ka te gandrīz noteikti ir man kāda pazīstama meitene, kura situāciju varētu atpazīt - nevēlos to :)
Piekriitu Churchill, labaak ieliec savu "?" publiskai apsprieshanai. Un tad jau skaties pati, kursh viedoklis tev liekas tuvaaks.Jo katraa sarakstee tomeer tev buus 1-a cilveeka viedoklis, bet foruma varesi saliidzinaat viedoklus no dazhadiem skatupunktiem. But it's up to you. Ja veelies, vari atrakstiit arii man ;)
Godīgi - ļoti ņemu vērā :) Patiešām, no katras atbildes izkopēju sev svarīgāko, pārkopēju Word dokumentā, izlasu un tad apmēram saprotu, ko darīt, ko nedarīt, kā arī palīdz uzmundrinājumi :)
Mazliet baidos arī no tā, ka te gandrīz noteikti ir man kāda pazīstama meitene, kura situāciju varētu atpazīt - nevēlos to
bet iedomājies, ja nu tu viņai aizraksti problēmu UN vēl attīstās saruna un tad viņa zinās visus sīkumus.
aij labi, nebaidies :) man patīk tie 'kā būtu, ja būtu'