Lielā mērā piekrītu, tam, ka vīrieši ir racionālāki, ne tik daudz redz caur emociju prizmu, tomēr vismaz es - es nespēju būt auksts savstarpējajās attiecībās. Cik labi vai slikti tas ir es nezinu, bet to manā gadījumā ir ietekmējusi mana dzīves pieredze. Ja būtu dzīvojis mierīgos apstākļos bez izaicinājumiem - diez vai es tāds būtu.
Un kādēļ vīrieši pārdzīvo smagāk - Mēs visu dzīvi esam mācīti, ka mums ir jābūt lēmuma pieņēmējiem, mums ir jāvar, mums nav tiesību zaudēt vai kļūdīties, mums ir jābūt spēcīgākajiem, mums ir jābūt ar sasniegumiem bagātākajiem. Līdz ar to šķiršanās - īpaši smagās(krāpšanas, nodevība utt.), diezgan iedragā mūs - jo tas zaudējums sit spēcīgi uz pašapziņu, ne tikai izraisa emocionālu nestabilitāti. Rodas mazvērtības kompleksi un visādi citādi zūd ticība.
Jāatzīst - sieviete priekš vīrieša, kurš viņu mīl ir savā ziņā pamats zem kājām, jo ir dēļ, kā censties un pierādīt savas spējas. Līdz ar to, brīdi, kad tas pazūd - pazūd jēga. ( pilnīgi ačgārna psiholoģija :D - bet nereti viņa tieši tāda arī ir.)
Bet lieta, kurā mēs neatšķiramies - mēs gribam mīlēt un būt mīlēti.