Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

drūmās dienas

Reitings 119
Reģ: 10.08.2011
Sveikas :)

Man šis tas sirsniņā ir sakrājies, par ko negribas tā baigi runāt apkārt, tāpēc šeit varu anonīmi izlikt savu sāpīti.

Nu... man ir draugs, mīlestība, jau veselu gadu. Maz, bet nu tomēr jūtas ir tik spēcīgas, un viņam arī, vismaz bija. Tagad, kad gads ir pagājis, puisim ir iestājies tāds periods, ka viņš nesaprot, ko īsti vēlas. Konkrētāk - viņš saka ka ļoti mīl mani, un redz mani kā savu ideālo dzīves partneri un sievu, taču viņam gribas kaut kādas jaunas izjūtas. Nekad jau viņš arī nav bijis tāds romantisks un apdāvinājis ar neskaitāmiem komplimentiem, taču man ar viņu ir tik labi un viss ir mīļi. Viņš pats uztraucas par to, ka nesaprot, ko īsti grib, jo saka, ka pamest negrib, bet kaut kas trūkst.Jā, varbūt rutīna arī dara savu. Droši vien tāpēc, ka esam vēl ļoti jauni. ( 20 )
Es savā ziņā viņu saprotu. Meitenes attīstās ātrāk, un pati jūtu, ka man pietiek ballīšu, esmu gatava spert nākamo soli nopietnās attiecībās. Bet, protams, viņu ne uz ko nespiežu un par nekādām kāzām nerunāju. Savukārt viņam vēl ir tas periods, kad gribas ballēties un saņemt uzmanību. man šīs nav pirmās nopietnās attiecības, bet viņam gan, tāpēc varbūt nedaudz smacē.
Tagad nezinu ko īsti darīt, uz ko cerēt.
Viņš teica, ka bail, kaut ko sabojāt, jo es viņu negaidīšot atpakaļ, jo kapēc lai es to gribētu, ja no manis aiziet. Bet pati es domāju, ka es pat sagaidītu atpakaļ.
Esmu apjukusi. tāds grūts periods. Jo 1. reizi kādu patiešām mīlu. iepriekšējās attiecības bija ilgākas, taču nebij grūti izšķirties un puisis pēctam nožēloja, ka sagāja ar citu.

Kā jūs rīkotos?

Varbūt tā ir tā saucamā pauze, un varbūt dzīve lems saiet atkal kopā, kad viņš būs mazliet patrakojis. saka, ka citu noteikti negrib. bet Ai.
Man pat nepatīk skatīties uz kādu citu vīrieti, liekas, ka nekad nevarētu kaut ko veidot ar citiem.
04.12.2013 00:10 |

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Ja cilveki viens otram ir iistie tad nekaadaaas pauzes nevajag.

Ja tomeer izdomajat shkjirties - veido jaunas attieciibas, baudi dziivi. Varbuut saiesieties kopaa.
04.12.2013 00:14 |

Reitings 119
Saprotams, bet grūti. Jau daudz ko plānojām par nākotni, nezinu kāpēc pēkšņi tā. Zinu, ka viņam ir arī ļoti zema pašapziņa. varbūt viņam vajag to uzmanību un nevēlas, lai kāds uztraucas
04.12.2013 00:16 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Šajā situācijā es mēģinātu saprast vai viņam apnikums ir attiecībās vai vispār ikdienas dzīvē.
Ja ikdienas dzīvē, tad mēģinātu uzfrišināt to, sadomātu aktivitātes un noteikti teiktu, lai iet ballēties ar draugiem.
Bet ja attiecībās un runā par to vai nezina vai vēlas būt kopā ar mani, nuuu tas man diezgan iekostu un es pateiktu - nu tad šķiramies, ko tur vairs. Saprotu, ka gadās citreiz periodi, ka šaubies par attiecībām, bet neuzskatu, ka tas jāstāsta otrajai pusītei, ka nezini vai vēlies būt kopā - ar tām domām pašam jātiek galā.
04.12.2013 00:22 |

Reitings 119
ir tā, ka darbs viņu tik ļoti nogurdina, ka brīvo laiku guļ, vai pavada pa mājām un tad iet izklaidēties, ja brīvdienas iekrīt brīvas, ko es ļauju pilnībā.
Varbūt viņš domā, ka kkas pamainīsies, ja nebūšu blakus, bet teica, ka nevar iedomāties ilgstoši būt bez manis, tāpēc arī saka, ka nezin ko grib.
04.12.2013 00:48 |

Reitings 1972
Reģ: 06.11.2013
Manuprāt, Tev to visu nevajag saistīt ar sevi. Ja man ilgstoši būtu tāda situācija darbs/nogurums/gulēšana/izklaides ar draugiem, tad arī būtu tāda sajūta, ka vajag kko mainīt, nevarētu ilgi tā. Nez, kā ir Tavējam, bet pieļauju, ka no Tevis viņš negrib tikt vaļā, jo it kā viss apmierina, negrib šķirties, vnk grib savādāku ikdienu (tikai pats nezin kā to visu mainīt).
04.12.2013 00:54 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits