Neesmu ar auklēm atstājusi un nedomāju atstāt, ja vien tas nebūs jau tuvāko ieteikts cilvēks. Piemēram, viena foruma dalībniece ieteica savu māsu un tā kā es šo foruma dalībnieci pazīstu nu jau diezgan labi un uzticos viņai, es varētu uzticēt bēbi arī viņas māsai, bet pagaidām nav vajadzības.
Sludinājumos aukli nemeklētu, kaut kā pārāk baiss tas gadījums bija ar to auklīti, kas Krievijā (ja nemaldos) to mazuli mocīja - bail uz tādu cilvēku uzķerties, pie tam mana mazā vēl nerunā. Mēģināju atrast aukli no tuvāko aprindām ierakstot sludinājumu draugos dienasgrāmatā, bet diemžēl uz to brīdi, kad bija tāda vajadzība, neviens nepieteicās.
Bet, nu, man šī tēma ir tāda filozofējamā, jo reāli vajadzību es nejūtu - it kā gribētos, lai ir vairāk brīva laika, no otras puses atkal ir omes, kam var uz vakaru atstāt mazo, manai mammai vispār var uz dienām 4, 5, nedēļu atstāt, ja nu sagribas ceļojumā aizlaist vai vienkārši atpūsties. Tā kā pa lielam - es neredzu vajadzību. Bet cilvēkiem, kam vecāki nedzīvo tuvu vai nav tādas attiecības, ka varētu atstāt mazo ar vecvecākiem, es neredzu neko sliktu tajā, ka ir kāds cilvēks, kam uz mirkli atstāt mazo. Cita lieta gan ir par to filozogfēt pirms dzemdībām, tiesa gan reālajā dzīvē reizēm sanāk tā, ka ne visu var ieplānot, tas arī uz pudeles barošanu attiecas.