Dziivnieki manaas aciis nekad nebuus uz viena plauktinja ar cilveekiem, taapeec tos eedu un eediishu bez jebkaadiem sirdsapzinjas paarmetumiem.
PAR, par konkrētiem, smagiem noziegumiem. It īpasi ja tie atkārtojas, piemēram, pedofīlijā. Dažreiz šķiet, ka mūsdienu sabiedŗība ir pārāk humānā.
Dziivnieki manaas aciis nekad nebuus uz viena plauktinja ar cilveekiem, taapeec tos eedu un eediishu bez jebkaadiem sirdsapzinjas paarmetumiem.]
Nu tu ticeesi ja teikshu ka nesitu nost odus un mushas? Jo man netraucee? Un zirnekljus negaleeju bet iznesu aaraa. Vai tas ir tik neticami ka kaadam nav veelmes slakteet to kas traucee? Un ejot pa ielu ja vabole raapo nekaapju un pat novaacu zaalee? Jaa tieshi taa. Jo man neshkjiet ka vinjam buutu jaamirst taapat vien. Maajaas nesen kaut kaads taurenis lidinajaas - mamma saka lai nositu. Es saku, ka taureniitim taapat viena- divas dienas ko dziivit, tas tev nekaitee. Lai lidinaas. Prieks kam man vinju galeet? Jo man ir taada dziives uztvere, tas man nav kaut kaads modes kliedziens, taa ir mana paarlieciiba.
vai varat apzvērēt, ka jums skapī nav neviena ādas gabala, apavu, nevienas kažokādas, ka nelietojat arī zivis, piena produktus, nelietojat papīru (jo to gatavo no kokiem, kuriem arī sāp, jo tie ir dzīvi organismi), nebraucat ar auto, nav neviena kosmētikas līdzekļa kurā būtu jebkādi no dzīvām būtnēm iegūstami materiāli, un labi, vispār, jebkas kas ražots rūpnīcā,līdz jums ir nonācis kaitējot dabai, tātad, nodarījis sāpes tiem pašiem savvaļas dzīvniekiem, kukaiņiem, putniem, u.t.t. tātad, ja tik skaļi runājam par ētikas normām, vai jūs esat atteikušās no visa, kas ražots rūpnieciski? Bet tā ķā, jūs sēžat cosmo un komentējat, kam noteikti vajag datoru/telefonu/planšeti, elektrību, internetu, tad redzu ka nē... tādā gadijumā, nerunāsim par ētikas normām...