Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vnk bardaks

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Forshi pie mums LV. Par beernu izgliitiibu vsp nedomaa. Izglitiibas ministrijaa iztrukuums kaut kaads pusmiljons latu jo kaut kaads ierednis kljudijas aprekjinos. Tapeec lai to kompenseetu izdomaaja nonjemt skolotajiem apmaksu par burtniicu laboshanu. Kaut kaads absurds. Mana mamma bija shokaa - teica ka vsp neko nelabos. Vinjai ruup beerni bet jau liidz kaklam - netaisaas bezmaksaa neko dariit. To laiku ies pasniegt privaatstundas citiem beerniem.

Tik stulbi ka atbildiigaa ministrija ekonomee uz beernu izgliitiibas reekjina.
03.12.2013 01:57 |

Reitings 1972
Reģ: 06.11.2013
Vnk psc.
03.12.2013 02:04 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Pēdējā laikā esmu iepazinos ar likumiem un to,kā tie tiek ievēroti mūsu valstī. Saprotu,ka Latvijā laikam tomēr dzīvot pēc augstskolas nevēlēšos.
03.12.2013 09:42 |

Reitings 1681
Naziic - pilniigi manas domas.
04.12.2013 06:00 |

Reitings 2308
Reģ: 12.03.2011
Pēc augstskolas beigšanas dom;aju palikt Latvijā. Pirms gada sāku mācīties vācu valodu un tagad sapņos redzu, kad aizbraukšu. Viss šeit ir darīts, lai sarēžģītu dzīvi parastiem cilvēkiem.
04.12.2013 09:25 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Man ir tik ļoti žēl skolotājus. Tas taču nav normāli,ka tikai ņem un ņem viņiem naudu nost. Viena no svarīgākajām profesijām,manuprāt, bet attieksme tāda pret viņiem, kā pret simtlatniekiem.
04.12.2013 09:30 |

10 gadi
Reitings 855
Reģ: 12.02.2011
esmu strādājusi par skolotāju un par gandrīz slodzi saņēmu 210Ls uzskatu, ka tādu darbu darot ir algai jābūt x5 vismaz, jo arī bērni ir briesmīgi, viņi dara visu, lai jaunos skolotājus izēstu no vietas. Algas dēļ Latvija ir zaudējusi skolotāju, jo tādā par tādu atalgojumu nestrādāšu šādu darbu vairāk. kāda laga tā strādāju, īpaši neiespringu, bet brīdī, kad rakstīju atlūgumu man lūdza, lai neeju prom vai arī mēģinu savienot divus darbus. slodzi man samazinātu, bet nobraukāt algu nevēlējos
04.12.2013 09:38 |

Reitings 949
Reģ: 15.04.2013
uzskatu, ka tādu darbu darot ir algai jābūt x5 vismaz, jo arī bērni ir briesmīgi

es šim tik ļoti piekrītu. un ne jau tas, ka bērni ir briesmīgi, bet tas, ka skolotāja darbs nav tikai pasniegt mācību vielu, testēt, labot darbus, likt atzīmes, bet arī tikt galā ar bērnu BARU, kas tiešām ir grūti, jābūt vēl psihologam, visu jādara korekti, šausmīgi.
04.12.2013 10:11 |

10 gadi
Reitings 832
Reģ: 02.10.2010
man mamma ir skolotāja. man tas liekas viens no pretīgākajiem darbiem pasaulē par smieklīgu samaksu. ne tikai tas, ka bērni ir drausmīgi (un viņi tiešām tādi arī ir), bet darbs nebeidzas līdz ar stundas novadīšanu- mājasdarbu, domrakstu, kontroldarbu labošanas (nu par kurām atkal vairs nemaksās), visu plānu, metodiku rakstīšanas, klases audzināšana- līdz ar to arī visu to mazo idiotu savārīto sūdu izstrebšana, pasākumu rīkošana, priekšnesumu gatavošana. un visam pa vidu vēl kaut kādas bērnu tiesību pārstāves, kuras nemitīgi klūp virsū par to, ka mazie nabadziņi ir aizskarti un aizvainoti, ka nav iegrāmatots datums, kurā bērns izmēžģīja potīti (hmm, kāda velna pēc?!). sajūta tāda, ka bērnu mācīšana skolās vairs nebūt nav prioritāte.
mana vecmamma arī bija skolotāja, padomjlaikos tā skaitījās prestiža profesija. arī manas mammas darba laiku sākumā. taču tagad būt skolotājam tas ir pazemojoši!
04.12.2013 13:05 |

Reitings 519
Reģ: 10.02.2009
Piekritu, ka skolotaju algas ir mazas, bet skolotajiem vismaz ir darbs un vienmer bus. Nozeloju, ka neizmacijos par skolotaju, tagad varetu dzivot sava milaja Latvija... Un nav jau ari tik traki ar tam algam, ka nevaretu izdzivot, pilnigi normali ir stradat vairak par vienu slodzi. Man vairakas draudzenes ir skolotajas, nemaz nesudzas par so darbu.
04.12.2013 13:15 |

Reitings 1681
Mana mamma njeema burtniicas reizi nedeeljaa savai vienai saakumskolas klasei - sveetdienaas kaa saaka ap 12 :00 taa tikai velu vakaraa pabeidza visu labot visos priekshmetos. Sanaaca vesela darba diena bezmaksas nostradaata. Vsp apbrijnoju. Es neietu savaa viesniicaa dokumentus shkjirot piemeram savaa briivdienaa par briivu.

Maneejaa njemtu veel slodzi bet nav iespeejas. Visi skolotaaji grib papildus stundas. Gruuti apvienot arii ar citu darbu - reti kur sakriit grafiki lai paspeej visu. ;) Haoss...

Tgd arii tipa ka nav nekas jaapeerk skolai no materiaaliem, bet naudu nedod lai visu skola sapirktu. Taa nu vecaaki atsakaas pirkt bet skoleeniem pa triis dazhos priekshmetos jaaseezh jo graamatu nepietiek. Krch daudz kas ar labu domu tiek dariits nepaardomaati.
04.12.2013 18:32 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits