Par sieviešu lietām

Reitings 381
Reģ: 19.01.2011
Šorīt sākās mr,man vienmēr tik nenormāli sāp tāda sajūta,ka ģībšu.Esmu arī ģībusi vairākas reizes.Biju pie ārstes un man teica,ka varu izvēlēties dzert hormonus vai arī dzemdēt bērnus :D Protams, ne vienu vai otru nevēlos.
Vairāk man nekādas citas zāles neizrakstīja.Tagad pamatīgi mocos.
Varbūt kādai ir tāpat?Ko jūs dariet?Ko lietojiet?
02.12.2013 14:14 |

Reitings 746
Reģ: 29.01.2009
Nu un kapēc nevarētu padzert OK, nevajag uzreiz sadomāties ka būs kkādas blaknes. Ari mna bija spēcīga asiņošana MR laikā un sāpēs briesmīgas, kopš lietoju OK, viss ir ideāli - MR ka pēc pulksteņa, loti niecīgas, vispār nesāp. Turklāt lietoju jau ļoti ilgi un nekas traks ar mani nav noticis un par tām blaknēm, lai tās nebūtu ir jārunā ar savu ginekologu, lai uztaisa hormonu analīzes, ja kādas tabletes izraisa blaknes var nomainīt uz citām. Nav taču tik tiešām jāmocās dēļ tām briesmīgajām sāpēm un jābaidās no hormoniem, ja baidies, ka tie nav dabīgi, tad iesaku pievērst uzmanību lielākajai daļai produktu un medikamentu, tie arī nav dabīgi. Arī pretsāpju zāles jau nav nekas dabīgs.
30.12.2013 14:47 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Naktssveces eļļas kurss. Bet rēķinies, ka jūtamu atšķirību jutīsi vien pēc mēneša, diviem.
30.12.2013 14:52 |

Reitings 430
Reģ: 21.06.2013
To maresete
Ja nav noslēpums, cik ilgi to lieu OK?
Jutāju tāpēv, ka pati lietoju vairāk kā 5 gadi bez pārtraukuma un nav nekādu ne s''udzību, ne blakusparādību. Gribu zināt vai citas arī tās ilgstoši lieto un jūtas labi.
30.12.2013 15:06 |

Reitings 633
Reģ: 29.01.2009
Mana pieredze ar naktssveces eļļu - lietoju vairākus mēnešus, vismaz četrus noteikti, iespējams arī ilgāk, neatceros vairs. Nejutu pilnīgi nekādas izmaiņas - ne mēnešreizes kļuva mazāk sāpīgas, ne ādas stāvoklis uzlabojās, pilnīgi nekas.

Ja sāpes ir tik šausmīgas un bērnus vēl nevēlies, tad ieteiktu tomēr padomāt par OK...
30.12.2013 15:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits