Mari, es ceru, ka viņu pierunāšu lietot tās aizsargbrilles, jo man arī ir bail, ka kādreiz kaut kas netrāpa acī. Bet arī ilgstoši putekļi un citas vielas var kaitēt acīm. Jādodas vienkārši uz veikalu un jāiegādājas labas aizsargbrilles, kas nespiež un ir ērtas.
Jūsu vīrieši respiratorus lieto? Tas ir vēl lielāks risks par acīm. Saku domāt varbūt man arī brilles jānopērk ne tikaisejas aizsargmaska, bet dumi iizskatīsies ka frizētavā taisu gēla nagu profilaksi ar brillēm :D
Tak viņiem ir slinkums likt virsū visus tos aizsarglīdzekļus. Gan brilles, gan cimdus un visu pārējo. Tikai padomā par to,ka - ai nekas jau nenotiks!
Manējam arī vajadzētu nēsāt cimdus darbā, jo pirkstā ir gredzens,kurš var kaut kur aizķerties! Bet nekā... nenēsā viņš cimdus.. tik atmet ar roku un viss.
Nesen jau viņiem darbā viens norāva pirkstu ,jo gredzens aizķērās. Bet nu ..kaut arī visi kolēģi to redz un zin, tāpat daļai pofig un nenēsā tos cimdus.
Cimdus gan viņš izmanto. Tikai dažkārt neizmanto, ja kaut ko skrūvē vai līmē.
Vai tad to gredzenu nevar sabojāt tādā darbā? Nav labāk uz darbu ņemt nost, lai nesabojātos un nekas slikts arī nenotiktu.
Bet vizuāli tas gredzens nebojājas?
Piemēram, draugs citreiz no darba atnāk ar baltām rokām mājās, nokrāsojušās no krāsas. Tak gredzens arī nokrāsotos un, ja to ar kaut ko censtos tīrīt ar laiku noteikti bojātos materiāls.
Endy, mums abiem ir tādi gredzeni,kas ļoti skrāpējas. Arī manējais ir ar mazītiņām švīkām. Pat traukus mazgājot ,saskrāpējas. Vīram, protams,ka trakāk saskrāpējies.
Tāda veida :
Es jau nevaru sagaidīt brīvdienas! Iedomājoties par to, kas šonedēļ priekšā, gribas palīst zem segas. Ātrāk Ziemassvētkus un brīvdienas :) Lēnām jāsāk kalt plāni par Jauno gadu, esat jau par to domājušas?
Mari, tad vēl jo vairāk nesaprotu, kāpēc viņš neņem to gredzenu nost. Pēc pāris gadiem tas gredzens noteikti būs briesmīgi saskrāpējies.
Tikko draugs atbrauca mājās, sabāru viņu :D teica, ka vilks brilles tik jānopērk jaunas. Brauksim šovakar uz veikalu pirkt, savādāk vēlāk aizmirsīs un teiks - aj nu vēlāk, vēlāk nopirkšu.
šodien baaaigi traka diena,ejot uz darbu,mani gandrīz nenopūta vējš,bet tas tā.
bet ja man būtu jāizdara secinājumi par šo dienu,tad vienīgais,ko pieminētu,ka visu dienu nebija noskaņojuma. kaut kāda drūma diena šodien,galīgi ne savā ādā.