Par ārējā izskata salīdzināšanu

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Jums reizēm nesāp sirds, ka jūs nevar atļauties drēbes, kuras jums patiešām patīk, bet jāstaigā ar drēbēm, kuras jau ir vairākas sezonas, jau savu laiku nokalpojušas. Vēl, ja blakus ir kāda, kurai viss ir svaigs, jauns, dārgs... Tad jūs nejūtieties tādas bezvērtīgākas un neglītākas? Uzreiz zūd pašvērtējums, un es vienkārši neprotu to atgūt! Zinu, zinu, ka tarakāni man galvā, bet esmu vēl diezgan jauna. Pēdējā laikā tas saasinājies, it sevišķi, pavadot laiku šajā forumā, kur runa ir par pāķu un rīdzinieču stilu, vēl par to, ka tās nav iedomas, ka sabiedriskajā vai veikala rindā tevi kāds nopēta no galvas līdz kājām. :D
01.12.2013 20:26 |

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Dazhreiz taa juutos par to ka kaadai skaistaaks augums. Par shmotkaam nee.
01.12.2013 22:37 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Agrāk tā bija, tagad nē. Tieši otrādi - man vienalga, ko un kas par mani padomās. Un tas laikam radies tieši cosmo iespaidā - ja Tevi tas dzen izmisumā, ar mani tieši otrādi. Palasot dažreiz pilnīgi neadekvātus novērojumus kā meitenēm jāizskatās, kas jādara sporta zālē utt., man nāk smiekli un daudzus komentārus vnk nevaru nopietni uztvert.

Un priecājos, ka man nav katru gadu jāpērk, piemēram, virdsdrēbes, jo man tas riebjas (tāpat kā bikses). Priecājos, ka man ir smuki mēteļi, kurtkas, kuras nesāju jau vairākus gadus un kamēr izskatās labi, ne par ko jaunu nepirkšu.

Laikam tagad, kad varu atļauties pirkt jaunas drēbes bieži, to tieši nedaru. Tas jau nenozīmē, ka manas drēbes ir novalkātas un neko jaunu sev nepērku. Pērku, ja patīk, bet ne ar domu, lai ar kādu sacenstos
01.12.2013 23:08 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Nez, es piekjeros savaam dreebeem. Dazas ja vareetu, laikam neesaatu arii tad, kad buutu tantinja. Ja patiik, tad patiik.
01.12.2013 23:11 |

Reitings 355
Reģ: 20.06.2012
kuram gan negribas, skaistas drēbes? un vēl un vēl un vēl, jo vairāk, jo labāk, tomēr ir kā ir, katram ir tiek savi ienākumi un kurš nu var tas arī pērk, kamēr citam jādomā par citām lietām, tā nu tas ir ;)
02.12.2013 00:14 |

Reitings 135
Reģ: 28.10.2013
Šopingot man patīk, bet tikai tad, kad ir atlaides, vai varu dabūt kaut ko par pieņemamu naudu.
Bieži eju veikalos un skatos konkrēti nocenoto. Neuzskatu, ka būtu jāparmaksā par lietām. Bieži apģērbu sūtu internetā.
Uz ziemas apaviem gan naudu netaupu, bet tie kalpo vairākas sezonas.
Bet, manuprāt, labi izskatīsies jebkas, ja būs sakopti mati, nagi un seja.

Man skapis ir pamatīgs, jo man drēbes nenonēsējas tik ātri.
Ik pa laikam varu atrast savā skapī ko jaunu. :D Ir gadījumi, kad pasūtu internetā un tā kā der, bet labāk būtu ja būtu -5kg :D Tādi apģērba gabali stāv 2vi skapī ( par lētām naudiņām). Nosolījos nomest tos kg, un tad tikai vilkšu, esmu pusi nometusi, puse tikai paliek.
02.12.2013 00:29 |

Reitings 5478
Reģ: 29.01.2009
Jo vairāk pērk tās drēbes,jo mazāk novērtē esošās un visu laiku zemapziņā ir doma,ka jādzenās visam tam jaunākajam pakaļ. Nu kam tas vajadzīgs?
02.12.2013 00:30 |

Reitings 135
Reģ: 28.10.2013
Jebkura kopta meitene, izskatīsies labi, arī ne ultra modernajās drēbēs. Tāpēc uz apģērbu nav ko iespringt. Labāk domāt par augumu, lai viss vienmēr būtu sakopts
02.12.2013 00:32 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Man par cik lbakus neviena nestaigfa manās sapņu drēbēs( No Lāgerfelda) tad nu neko, sirds ir mierīga :D
02.12.2013 00:34 |

Reitings 5478
Reģ: 29.01.2009
Es kaut kā nepievēršu tik izteiktu uzmanību,cik apkārt esošajām meitenēm ir krutas vai vēl sazina kādas ievērības cienīgas drēbes, bet gan tam,kā ir uzkrāsojusies, kādi mati ir utt. Tas ir daudz nozīmīgāk,lai meitene tiešām skaista izskatītos. Ja nebūs tas,tas apģērbs neko par viņu labu vienalga neliecinās...vismaz ne manās acīs!
02.12.2013 00:35 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Man nepiemīt ne kritpata talanta atrast 'lēti un labi', man pašai liekas, ka ras, ko nopērku par super veiksmīgo cenu, tomēr tāds arī izskatās. Un šobrīd, kad pati nestrādāju, man kauns no vīra maka pirkt kaut kādas dārgās parpalas, tā ka - nujā, varētu ğērbties, izskatīties labāk.
02.12.2013 01:48 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Bet vispār man ir Zviedrijas drēbes un Latvijas drēbes, otrajās, protams, ietilpst gan apkakle, gan augspapēži, zīmuļsvārki un kleitas, un pat rotaslietas, šallītes utjpr.. Pirmajā skrienu džinsos, kādā adījumā un biker tipa zābakos, neizskatītos īsti adekvāti sataisījusies, toties Rīgā var štātēties, cik uziet, neizlekšu tāpat:)
02.12.2013 01:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits