Mika, Ka var atskirt Majas garinu no spoka/poltergeista/sliktaa gara?
Ja nu es saku vinu barot ar koncam, un izradas, ka tas kkads nelabais. Cik dzirdets, tad nedrikstot ielaisties ar spokiem, jo ja tu vinus "ielaid" sava pasaule, tad nevar vairs tikt no viniem vala.
un ko pēc tam ar tiem saldumiem darīt, ēst pēc ttam jau vairs nevar, vai ne?
Šitā jau ir kāda no šizofrēnijas pakāpēm, ko izraisījis alkoholisms. It īpaši, ja nav ar ko iedzert un jādzer vienatnē, tad arī uzrodās visādi "gariņi" - pudeles brāļi.
Anonīmais, cik gadus jau bildē profesionāli?
Mika, tad sanāk, ka mājas gariņu var dēvēt arī par spoku.. bet kāpēc ir noteikumi un konkrēti datumi, to gan nesaprotu.
par gaismas-optiskajiem efektiem taisot fotogrāfijas neko neesi dzirdējusi pirms tam?
ja ar poda brilli fočē tad ne tādus vien artefaktus var ieraudzīt bildēs
Vai mājas gariņš var būt rēgs, spoks, parādība ar seju? Vai tas tomēr ir spoks? Ievācos mājas pirmajā stāvā, uztaisot pirmo bildi pēc iekārtošanās, atklājās, ka tajā ir raudoša bērna seja. Rādīju visiem draugiem, lai pārliecinātos, ka man nerēgojas...Ceru, ka mans istabas biedrs nav ļauns, bet neomolīgi man joprojām ir. Ko darīt? Iet uz baznīcu pēc svecēm?
Mika, pastāsti, bet, vai es tiešām to darītu, nezinu. Tik ļoti neticu savam spokam, bet neesmu pārliecināta, ka viņa arī nav. Drīzāk varētu saņemties, un baznīcas svecīti aizdegt un izstaigāt māju, vairāk sevis nomierināšanai, tas taču arī ir uguns, ne tā?
vai taisniba vien būs par to, ka tam spokam ir palicis kas nepadarits šai saulē?