Un ja jāsalīdzina, tad laipnāki un patīkamāki man bieži vien šķiet latvieši, un par to varu droši spriest, jo dzīvoju pilsētā, kur ir krievu tautības pārsvars. Krievu tautības cilvēki pārāk bieži cenšas uzspiest un parādīt savu ''pārākumu'', lai gan, nekad neviens viņus nav centies noniecināt. Viņi vienalga cenšās pierādīt, ka ir labāki, cienijamāki, tādējādi bieži noniecinot apkārtējos, un tādam cilvēkam atrasties blakus ir daudz nepatīkamāk kā ''čīkstulīgajam latvietim''.
Nesaku, ka visi vienādi, bet lielākā daļa gan ir tādi, tāpat, kā atzīstu, ka liela daļa latviešu patiešām ir negatīvi noskaņoti.
ir cilvēki, kas iet un dara, dala savu prieku un gabals viņiem no tā nenokrīt.
un ir tādi kā Melns, kas domā, ka sūdzoties par to, ka mums (latviešiem vai foruma dalībniecēm?) nav tādu foršu cilvēku, ir tikai čīkstuļi, kas neko nevar, panāks kaut ko pozitīvu.
Nu, un cik tad reizes dienā pie Tevis pienāk nepazīstams vīrietis (latvietis) un Tev pasaka ko jauku? . Tagad sāksies pasaku stāstīšana? It kā es latviešu vīriešus nezinātu .
Es necienu mūsu burkšķelību, kašķību un vienpatnību
Es esmu Latvietis un man patīk tādam būt. Latviešiem mentalitāte atšķiras no slāviem ( labā nozīmē).
Un vēl, man šķiet, ir diezgan muļķīgi lepoties ar savu nacionalitāti. Neka cita nav?!
Bet tas ir jāpieņem, jo tas viss ir konkrētas geogrāfiskas, vesturiskas, socialas, kultūras situacijas dēļ. Mēs esam ļoti maza tauta un no ta izriet loti daudz īpatnību.
Smieklīgi lepoties ar to, kur vispār nav tava nopelna.