Un es domāju, no kurienes tev visi tie musulmaniskie uzskati, par ģimenes modeli un sievietēm. Tagad, kad pateici, ka esi daļēji krievs, viss ir diezgan skaidrs... Jo cik saskaros, arī viņiem ir iestrādājies tāds vldonīgs ģimenes dzīves motīvs.
Tas tā, offtopikam.
Tu noignorēji manu jautājumu par to, ko pats esi paveicis priekš citiem cilvēkiem?
Nu protams, rakstīšana uz žoga ir kaut kas ļoti apsveicams un vēlams. Tas ir huligānisms un jā, es labprāt pasēžu sveču gaismā ar vīna glāzi, nekā pēc tam ar kaunu eju berz to žogu nost, it īpaši tad, ja man tas vīrietis liekas nepieņemams un nesimpātisks.
Tagad jau man radās interese - un kā Tu to dari? kā Tu sakārto "jautājumus"? Kur pielieto savu centību?
Nesaprotu uz ko tur jāskatās ???
Jebkurš deju kolektīvs Daugavā, Ventā, Lielupē varētu sniegt līdzīgu vai labāku uzvedumu ....
Kaimiņi nav sveši cilvēki. Es domāju, ka ja ir cieņa pret citiem cilvēkiem, lielākā daļa ļoti labi izturas pret kaimiņiem, sveicinas, u.t.t. Man kaimiņos ir tikai veci cilvēki un es vienmēr sveicinos, tāpat vasarā apmainamies ar dažādām lietām, izaudzēto un tml.
tātad elementāra cieņa pret savu sievieti un normāla bērnu audzināšana + foruma komentāri...
nu, malacis! nav ko teikt
Ā, tātad komplimenti arī ir kaut kas vienreizējs un īpašs.
Tad laikam es esmu labuma un svētuma iemiesojums, jo tevis nosauktās lietas man liekas vairāk kā pašsaprotamas, bet tu to padari par kaut kādu baigo varoņdarbu.
vēl par tēmu -
nenoniecini savu tautu, katrai tautai savi + un -. paskaties uz tiem pašiem sevis slavētajiem krieviem - viņi nesaka parasti neko sliktu par saviem tautiešiem (lai arī mīnusu gana tāpat) un tagad paskaties uz sevi. tas tā, pārdomām, uz šo pat nevajag atbildēt.
BET, šajā diskusijā tu izteikti parādi savu latvieša dabu, cik te viss slikti, cik mēs visas sliktas. Un vienmēr un visur centies pierādīt, cik citi slikti un nepareizi dzīvo, jo nedzīvo pēc taviem principiem. Par laimi, pasaule un mēs nav un nebūsim tādas, kādu vēlies to redzēt tu. Es sāku domāt, ka tavā dzīvē nav viss tik ideāli, kā tu to uzspēlē, jo visu laiku tu centies kaut kā pašapliecināties, tikai panākt to, ka kāds tev piekrīt, ka paliela, ka pareizi dari, tu malacis esi, u.t.t. Bet tā kā tas nenotiek, tiek meklēti jauni un jauni veidi panākt to, ka kāds tev beidzot piekritīs...