Ziemassvētku dāvanas līdz 10Ls

Reitings 1300
Reģ: 07.10.2012
Sveikas!

Sanācis tā, ka ģimenē šogad daudz citu tēriņu sakrīt vienlaicīgi, tāpēc kopīgi norunājām, ka dāvanām katram cilvēkam iekļausimies 10 latos.

Taču esmu tāds cilvēks, kas nešķiro cik kas maksā - ja mani uzrunā kaut kas, ko gribētos kādam uzdāvināt, tad es to pērku :D

Tāpēc tā man ir problēma, liekas, ka pa 10 latiem tak neko prātīgu nevar nopirkt, un arī neko pašdarinātu īsti veidot negribu/nesanāk ... padalieties ar idejām, lūūdzu! Ko jūs dāvinātu radiniekiem, iekļaujoties 10 latos :)
30.11.2013 22:34 |

Reitings 482
Reģ: 25.07.2010
Man gan liekas pareizi! stulbi stereotipi un tik vien
01.12.2013 17:18 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es arii "savaa veikalinaa" esmu atradusi pilniigi jaunas lietinas ar visaam cenaam klaat-kaapeec jaakaunaas?Es arii savai mammai nopirku loti labu kasmira dzemperi par leetu naudinu-"normaalaa veikalaa" buutu bijis loti daargs.Taa kvalitaate jau nemainaas,ja taa lieta nonaakusi tajaa veikalinaa.Kaadreiz cilveeki nopeerk un neder,nevajag te dziivojot uttKaapeec es nevareetu arii ietaupiit naudu-nopirkt vairaak kaut ko,ja tas ir iespeejams!Es noteikti nepaardziivotu ,ja man uzdaavinaatu kaut ko, kas pirkts tirdzinaa,piemeeram vintage somina,lizarda aadas kurpes,kuras ir mans sapnis uttPriecaatos,ka cilveeks ir atradis tiesi to ,ko es veeleejos...un par mazaaku naudu!Par to es tikai priecaatos.Noteikti nepriecaatos par kaut ko ,kas ir pilnigi jauns, loti leets un NEKVALITATIIVS-taa, manas aciis, buutu naudas izsviesana!
01.12.2013 17:24 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Biļetes uz teātri.
01.12.2013 17:28 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
ieteiktu ari pastaigat pa humpalu boditem

Shausmas. Vot ko taadu dzirdu pirmo reizi! Tad labaak tos 4 latus, kurus izteereeji humpalaas, buutu izteereejusi veikalaa nopeerkot mandariinus, karstviinu, sokolaadi.
Humpalas, manupraat, taapat vien var nopirkt un attiecigajam cilvekam uzdavinat, ja vinjam tiesam karojas Tommy dzinsus un skaidri ir zinaams, ka nebuus iebildumu pret dreebeem no humpalaam. Bet ne jau Ziemassvetkos...
01.12.2013 17:40 |

Reitings 482
Reģ: 25.07.2010
buutu izteereejusi veikalaa nopeerkot mandariinus, karstviinu, sokolaadi.

shasmas, kaa var sveetkos daavinaat kaut kaadus mandariinus un shokolaadi? apeediis un nekaa par piemunu nebuus! bet jaku valkaas un kaapeec jaasaka, ka no humpalaam? to zina tikai pats daavinaataajs, bet cenu ziimi un cheku daavinaat nav pienemts.
01.12.2013 17:43 |

Reitings 16208
Aija-bet kaapeec sie veikalini vienmeer asocieejas ar kaut ko loti negatiivu ,sliktu,vecu...?Man piemeeram loti gribeetos sanemt kaut ko taadu....iipasu,ko varbuut parastaa veikalaa nemaz nevar atrast?Protams ,lielaakajam vairumam cilveeku liekas,ka tas ir kaut kas pilniigi sausmiigs-jau dzirdot vaardu "Humpalas" paariet triisas,bet man ,piemeeram tas nesaistaas ar kaut ko loti netiiru un sliktu.Un es noteikti gribeetu soreiz uzsveert-man nav probleemas ar naudu!!!
01.12.2013 17:46 |

Reitings 3467
ba&sh, saki, ka tu par taam humpalaam joko!!!
Ja tomeer nee, tad zinu, ka sii buus retaa reize, kad citas meitenes man piekritiis par tevis niistajiem mandariiniem un sokolaadi, nekaa atbalstiis humpalu daavinaasanu!
01.12.2013 17:47 |

Reitings 16208
Es priecaatos arii par mandariiniem un sokolaadi un arii rupjmaizi-vienmeer priecaatos par veseliigu eedienu arii.
Es redzu visu to citaadi-nenosodu citaadi domaajosos.Pasaku savas domas.Esmu laikam aizsuutiijusi pusi no pakaam uz Latviju ar lietaam ,kuras ruupiigi mekleetas tiesi tirdzinaa un manaa "aizdomiigaa" veikalinaa:D.Visi ir loti prieciigi-nevienam sapnii pat nieinaak praataa,kur tas viss stundaam ilgi mekleets!
01.12.2013 17:51 |

Reitings 3467
Emmanuelle, es nerunaaju par antikvariaatiem vai kaa tos nosauksim, kur tiesam var atrast veertiigas lietas. Jaa, uzskatu, ka senu sienas pulksteni, vaazi, utt. daavinaat ir OK (ar piebildi, ja cilveekam tiesam nav iebildumu pret vecaam un lietotaam mantaam un vinjam taadu vajag). Bet te meitene raksta, ka dreebes daavina. Manupraat, taas ir 2 dazaadas lietas.
01.12.2013 17:57 |

Reitings 16208
Aija-bet ja ta dreebes ir pilniigi jaunas un ar cenu klaat?Es te mineeju-esmu aizsuutiijusi vairaakas pakas uz Latviju un citaam valstiim ar loti labaam -MODERNAAM dreebeem tiesi no sava veikalina!Mazu beernu dreebiites tiesi naakusas no veikala-100%cotton uttEs nekaunos stundaam staigaat un mekleet labas dreebes un apavus,jo zinu-manaam draudzeneem ir prieks par kvalitatiivaam lietaam.Es saprotu ,ko tu iedomaajies-taam noteikti jaabuut smirdiigaam un vecaam-taa laikam domaa vairums!
01.12.2013 18:02 |

Reitings 692
Reģ: 02.12.2012
Ak šausmas, dāvināt dāvanas no humpalām. Nu gan līmenis... labāk kaut ko vienkāršāku, bet vismaz nelietotu. Pretīga dāvana, bet citiem jau laikam patīk dāvināt un saņemt sūdus tiešā izpratnē. Varēja jau uzreiz kaut ko no sava skapja uzdāvināt, tad vispār būtu bezmaksas.

šī komentāra autorei ir zems līmenis, ja tu tā vari nozākāt svešu cilvēku tikai tāpēc, ka viņš nedara tev pa prātam, teiksim tā ;)
es gluži arī neatbalstu humpalu bodēs iepirkt dāvanas ziemassvētkos, bet, ja cilvēks tā dara, tad drošivien ir iemesls, un, varbūt saņēmējs tiešām par to priecāsies.. es vairāk nepiekrītu tai idejai par drēbju iegādi šajos svētkos, lai gan katram jau savs.. man, personīgi, šie svētki asociējas ar sirsnību, siltumu un mīlestību un tajos es vairāk atbalstu tādas dāvanas ar dziļāku domu, ar mērķi tam otram no sirds priecāties.. te gan es nonākšu pretrunās, jo, ļoti iespējams, kādam tas apģērbs liks raudāt no laimes, bet nu, nezinu. :)
man šajos svētkos patīk sīkumiņi ar nozīmi - ja kādam smaids būs visplatākais no manis gatavotās brunetes, ar prieku viņam to pasniegšu! tā kaut kā..

šogad draudzenēm bižutērija, koju dāmām būs manis gatavoti gardumi un ģimenei .. turpinu domāt, idejas jau ir, bet drošivien kādu dienu atvēlēšu lai pastaigātu pa veikaliem un iečekotu piedāvājumu.

p.s. meitenes - varbūt jūs ziniet, kur Rīgā (centrs) , būtu iegādājamas vidēja izmēra tās foršās burciņas, kurās var likt jebko? daudzās mājaslapās, kur ir hand made dāvanas, piemēram, burciņās salikti kaut kādi cepumiņi utt.. man gan citam nolūkam vajag, bet tomēr!
01.12.2013 18:09 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Njaa, stilīgi, pirkt dāvanu humpalās :D:D:D
01.12.2013 18:13 |

Reitings 16208
Runaajot par pasceptaam lietaam.Tiesi sogad nesiisu uz darbu milziigu skiivi ar dazaadiem pasas ceptiem gardumiem.Iedomaajos,ka vienmeer visi visu nopeerk-ir jau gadiem zinaams-tie buus belgu cepumi ,konfektes uttTiesi sogad izdomaaju-nesiisu kaut ko pasas gatavotu!
01.12.2013 18:17 |

Reitings 1323
Reģ: 04.03.2012
Man nav aizspriedumu pret humpalām un to piedāvājumu, bet uzskatu, ka otram var vienkārši tāpat nopirkt un iedāvināt tur atrastas labas lietas. To arī ar māsu un mammu darām, ja atrodas, kas tāds, kas otrai patiktu/derētu, tad tas tiek pasniegts 're ko es tev nopirku!' veidā. Bet tādas dāvanas Ziemassvētkos negribētu. Laikam jau tāpēc, ka tādi mazie žesti ir ikdienā ierasti, jo, ja vienīgās dāvanas tiek pasniegtas un saņemtas dzimšanas dienā un Ziemassvētkos, tad jau citādi. Bet sanāk, ka tu, ba&sh, mēģini uzlēkt augtāk pa savu pakaļu,jo neviens jau nezin vai pa 4 vai 60 latiem konkrēto apģērba gabalu nopirkti un pasniedz to kā dāvanu.
01.12.2013 18:22 |

Reitings 15
Reģ: 22.10.2013
Varbūt kādu mūzikas albumu (ja,protams, pārzini,ko kurš klausās). Tagad jau visi "nokačā" netā,bet man patiktu saņemt taustāmu cd ar,piemēram, savu mīļāko grupu.
Grāmatas/ dāvanu karte grāmatnīcā. Dāvanu kartes skaistumkopšanas salonos utt.
01.12.2013 18:31 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
P.s. meitenes - varbūt jūs ziniet, kur Rīgā (centrs) , būtu iegādājamas vidēja izmēra tās foršās burciņas, kurās var likt jebko?

šodien biju Prizmā (Dominā) un tur tieši bija ļoti smukas burciņas. Līdzīgas šīm http://www.myworldhut.com/product_images/k/pumpkin_lock_lids_spread__95259.jpg un maksāja 1 ls.
01.12.2013 19:02 |

Reitings 63
Reģ: 22.09.2013
Laikam ne pa tēmu izteikšos, bet neuzskatu, ka būtu kaut kas traks, ja dāvanu nopērk humpalu veikalā. Ja otram cilvēkam būs prieks par to dāvanu, tad neuzskatu, ka ir nozīme kur tā pirkta. Manā ģimenē visi vienmēr ir centušies dāvanas pirkt pa lētāku naudiņu. Nevajag jau lielu to dāvanu, galvenais lai ir prieks. Es arī uzskatu, ka galvenais, lai dāvanai ir kāds pielietojums. Ja man uzdāvinātu kaut kādu štruntiņu vai suvenīru, man tādu nebūtu kur likt. Es priecātos saņemt kādu siltu zeķu pāri, sienas kalendāru, kaut vai vienu manu mīļāko šokolādi, arī par 1kg mandarīnu būtu ļoooti priecīga.
Pa 10 Ls var nopirkt daudz ko. Manuprāt, tā ir liela summa.
01.12.2013 20:50 |

Reitings 480
Reģ: 20.10.2009
PASIONELLE, šodien Cenu Klubā Alfā redzēju dāāāaudz un dažādas... visādi izmēri un izpildījumi! :) Tieši nodomāju, ka varētu kkādus našķus sabērt un dāvināt.
01.12.2013 21:16 |

Reitings 20
Reģ: 01.07.2011
Varu ieteikt sievietēm kādas krelles, auskarus, cimdus utt.
Berga bazārā pārdot dažādus interesantus aksesuārus, taču tur cenu amplitūda mēdz būt daudz lielāka, tāpēc es atradu vienas dizaineres lapu- https://www.facebook.com/lapadesign, kur dažus aksesuārus, ko pārdod Berga bazārā var dabūt gandrīz uz pusi lētāk, tikai vajag sazināties ar viņu pašu.
01.12.2013 23:21 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Ak šausmas, dāvināt dāvanas no humpalām. Nu gan līmenis..
+

Vispar ko tadu pirmo reizi dzirdu.Mans ir šokā
01.12.2013 23:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits