NELAIŽ PROM NO DARBA

Reitings 111
Reģ: 06.07.2010
Sveikas dāmas.

varbūt kādai ir bijusi situacija šāda un kada varbūt varēs dot kādu padomu !

Lieta tāda: uzrakstīju darbā atlugumu dēļ dzīvesvietas maiņas. viņiem bij jāatlaiž mani uz dienu, bet nē šie liek man nostrādāt mēnesi. Tas fiziski nav iespeejams.

Kas notiktu ja es darbā neirastos, vai tas sabojās tālāk meklējot jaunu darbu !

kā šādā situācijā rīkoties???? varbūt kādai ta ir bijis
29.11.2013 22:28 |

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
Oi, cik nesakarīgi sanāca, laikam laiks gulēt.

Man pirms Es pirms
30.11.2013 01:09 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
kápéc tu nerakstíji oficiáli atlúgumu tás 3 nedéljas ieprieksh? mani nelaida prom no darba - manu atlúgumu pa taisno ielidinája miskasté. kopsh tás dienas, kad miskasté ielidoja mans atlúgums es nostrádáju ménesi un aizgáju :D bet man tieshi tá sanáca, ka ménesi bija izdevígi nostrádát, tá arí izdaríju.
30.11.2013 02:02 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Darbiniekam ir tiesības rakstveidā uzteikt darba līgumu, neievērojot šajā pantā noteikto uzteikuma termiņu, ja viņam ir svarīgs iemesls.
To svariigo iemeslu var dazaadi trakteet. Es teiktu, ka paarvaksanaas uz citu pilseetu nebuutu svariigs iemesls, jo cilveeks nepaarvaacas 1 dienas laikaa.
Turklaat te visaa staastaa kaut kas nav kaartiibaa. Meitene ir pati pie visa vainiiga. Ja iesniedz atluugumu, tad normaali peec tam buutu sanjemt kaadu darba deveeju rakstisku apliecinaajumu tam, ka darba attieciibas tiks paartrauktas. citaadi to iesniegumu var ielidinaat miskastee.
Kur juus izraujat shito: Ja atlūgumu uzraksta, kā iemeslu minot dzīvesvietas maiņu, tad no darba atbrīvo 3 vai 5 darba dienu laikā. Paraadiet likumu, kur tas rakstiits!!!
30.11.2013 10:28 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
pukainite, Tu tik loti centies paradit, ka ''tu jau nu gan zinasi savas tiesibas un nelausi darba devejam kapt uz galvas kaa visiem parejiem'', tad sac ar tiesi so ''zinasi savas tiesibas un ka lietas notiek darbaa''. Tas, ka pirms 3 nedelam esi pateikusi darba devejai, ka parvacies vai pat ja esi kaut ko rakstijusi BET neesi sanemusi preti vienosanos pa darba izbeigsanu ar tadu un tadu datumu - tad principa nekas nav bijis, un darba devejs var teikt, ka neesi ari nemaz bridinajusi. Es ari jau 2 menesus ieprieks pateicu, ka iesu prom. Menesi ieprieks uzrakstiju atlugumu, man atsutija vienosanos, ka ar to un to datumu beidzu darba attiecibas. Galvenais, lai viss parakstits no abam - darba nemeja un deveja pusem. Kas bus, ja neiesi vienkarsi uz darbu? to es neiznu. palasi likumus. bet pielauju, ja prieksniece riktiga dirsa, tad var kaut ko izdarit nepatikamu
30.11.2013 10:43 |

Reitings 111
Reģ: 06.07.2010
Hāh visām tām kas te gudri runāja. :D

Bij tā darba devējam tajā dienā bija jatbrīvo ar kuru es rakstīju atlūgumā respektīvi nākošajā dienā. Devos uz darba inspekciju un man teica, ja esmu rakstījusi atlugumu ar dzīvesvietas maiņu viņi nav tiesīgi mani ilgāk paturēt ! Darba devējam sanāca lielas nepatikšanas par likumu neievērošanu.
29.01.2014 16:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits