Ir tik grūti saprast, ka negribētājas nav nekādas spitālīgās? Mums tāpat kā citas ejam uz darbu, randiņiem, teātri, apciemojam radus utt.
Jūs esat sastapušas normālas sievietes ap 40 bez bērniem? Visas kā viena "ar putniem"!
Melns, mēs jau saprotam, ka sievietei nav savas teikšanas, tikai jādanco (=jādzemdē) pēc vīrieša stabules (= ...)
melns,tici man-es nepārdzīvotu,ka tāds no manis aizietu.Pat,ja nebūtu šņiku šņaku es nedzemdētu tāpēc,ka vecis redz to sagribēja.Viņš grib,viņš,lai arī dzemdē-nevari nu tad samierinies vai staigā tālāk
Nu, taču, nedzemdējiet, ne Melns, ne kāds cits nepiespiedīs. Tikai saprotiet to, ka arī otrai pusei var būt savas vēlmes un savs nākotnes skatījums. Gribas vīriešiem bērnus un bieži - pat tiem, kuri, zinot jūsu uzskatus, kādu laiku runā to, ko no viņa gribat dzirdēt jūs. Vīrieši mēdz augt, veidoties un procesā - mainīties. Un arī domas un uzskati, kā te Vīna dievs pareizi rakstīja, mainās. Daudzas tāpēc tad, kad liekas, ka viss kārtībā, gaida ļoti nepatīkami pārsteigumi - viņš ir izaudzis un līdzšinējā lietu kārtība vairs neapmierina.
Nu, taču, nedzemdējiet, ne Melns, ne kāds cits nepiespiedīs. Tikai saprotiet to, ka arī otrai pusei var būt savas vēlmes un savs nākotnes skatījums. Gribas vīriešiem bērnus un bieži - pat tiem, kuri, zinot jūsu uzskatus, kādu laiku runā to, ko no viņa gribat dzirdēt jūs. Vīrieši mēdz augt, veidoties un procesā - mainīties. Un arī domas un uzskati, kā te Vīna dievs pareizi rakstīja, mainās. Daudzas tāpēc tad, kad liekas, ka viss kārtībā, gaida ļoti nepatīkami pārsteigumi - viņš ir izaudzis un līdzšinējā lietu kārtība vairs neapmierina.
Atkārtošos, tiešām ne visi vīrieši grib, bet lielākā daļa sakarīgo gan
Es zinu, ka tādi 20 gadnieki, nenobrieduši puišeļi negrib bērnus, bet ap 30 un pēc vīriešiem domāšana stipri mainās..