Nauda un mamma

Reitings 22
Reģ: 11.01.2013
Sveikas meitenes!
Lieta tāda. Šobrīd ar draugu dzīvojam pie viņa mammas. Maksājam īri, kas nav maza. Plānojam pārcelties uz citu dzīvokli+ gatavojamies kāzām. Drauga mamma grib un neuzkrītoši prasa lai izvācoties mēs viņai sūtītu naudu. Viņas alga ir pietiekami liela lai samaksātu visu +pāri paliek. Nav tā ka negribētu iedot kādu naudiņu, bet līdzekļu pašiem priekš sevis nav daudz.
Kādas ir jūs domas? Kā jūs rīkotos.?
27.11.2013 20:06 |

Reitings 414
Reģ: 03.02.2013
Dzemdēt mani bija manas mātes un tēva lēmums, nevis mans lūgums. Paši gribēja, paši taisīja un audzināja. Es viņiem par to neko neesmu parādā. Jā, es mammai palīdzu, jo viņai šobrīd ir grūti, bet tas ir periodisks pasākums, nevis kaut kāda ilgtermiņa obligātā nodeva par to vien, ka viņa mani ir dzemdējusi.
Kad man būs bērni, viņiem arī nebūs pienākums mani uzturēt, jo tā būs mana izvēle - laist viņus pasaulē.
Tas ir absurds un es neko autores vietā tai mammītei nemaksātu. Saprastu, ja viņai ēst nebūtu ko, bet ja naudas pietiek, kāpēc lai būtu kaut kas jāmaksā?

Āmen.

Savā ģimenē tādu situāciju nespēju iztēloties..

Nemaz nerunājot par situāciju, ka man būtu jāmaksā sava vīrieša vecākiem. Sak, paldies, ka jūs manu mīļoto piedzemdējāt un uzaudzinājāt! :D marazms.
27.11.2013 23:41 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Es šajā situācijā nesaprotu mammu. Vai tiešām viņai nav ne mazākās vēlmes, lai jaunie pēc iespējas ātrāk tiek uz savām kājām? Sakrāj kāzām vai savam dzīvoklim? Jo, ja viņai savs labums tomēr ir svarīgāks, tad nu tiešām- kāpēc tādiem cilvēkiem vispār bērni jādzemdē? Un es neesmu pret palīdzēšanu vecākiem, vecvecākiem, bet mērs tomēr ir jāzina.
28.11.2013 08:49 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Jocīgi, ka šī topošā vīramāte pirmkārt domā par savu nākotni, nevis par dēla ģimenes dibināšanu. Parasti ir otrādi.
28.11.2013 10:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits