Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kontakta attiecības

Reitings 1
Reģ: 26.11.2013
Griežos pēc padomiem pie tiem, kas saprot meitenes.
Situācija ir tāda, ka bijām kopā 3 mēnešus, bet tad meitene izšķīrās no manis, jo kļuvu greizsirdīgs - izrādiju dusmas pret to, ka projektā kurš ilgst pāris dienas pārāk sakontaktējās ar kādu džeku, kur teica viņai mīļus tekstiņus un izturējas kā ar flirtu un viņa neko nedarija pretī. Pēc skiršanās, viņa uzreiz salaida ar to čali.
Pēc tam teica kā tā bija kļūda, un ka nesaprata, kā būs tā bez manis.
Vairākus mēnešus nesanāca saiet kopā.
pirmio mēnesi centos ieskaidrot, ka es to varu piedot. Ar vārdiem, ar dāvanām meigināju to skaidrot. Veltiju romantisku dāvanu dzimšanas dienā. Nākamos mēnešus gāja grūtāk, jo lika domāt, ka visu ko daru ir bezjēdzīgi.
nakamos mēnešus pārsvarā strīdējamies. Centos izdarīt arī sāpīgi, lai visu izbeigtu, jo viņa nevēlas nedz laist mani prom, nedz laist tuvumā. (attiecībās).
Sanāca švaki, jo pretreakcijā saņēmu to, ka viņa mīl mani. tomēr viņa nezin, vai tā ir mīla vai aizšķeršanās. Tas man sāpēja, jo es viņu tiešām mīlu, jo kānekā pirmā nopietnā mīla. Un nevaru iedomāties citas attiecības bez viņas.
Tad sanāca liela pauze, kur sanāca uz kādu momentu dzērumā noskūpstīt pāris meitenes, bet es nesajutu nekādu gandarijumu, nedz prika, bet pēc tā ko izdariju jutos ļoti slikti un vinīgs pret viņu. Tagad grasos pārbaudīt, kā es jutīšos ar viņu.
Un to var pārbaudīt diezgan vienkārši, jo biju pateicis, ka pietrūkst kās bijis - pietrūks apskāvienu, pieskarienu un skūpstu un teica ka viņai arī.
Es padomāju, ka, lai to pārbaudītu kā būs noskūpstīt viņu es piedāvāšu kontakta attiecības jeb attiecības bez saistībām. Viņai acimredzami patika šī ideja.
Bija arī sms no viņas ka: "Man jau, kas tāds bija, ne ar ko labu nebeidzās. Puisis par daudz sacerējās, bet meitenei tā ir tikai izsklaide".
Teiksim tā, ka es vēlēšos visu attīstīt tālāk, bet viņa vēlēsies to darīt bez saistībām, bez atbildības.
Turpinot par ideju nostādiju noteikumiem priekšā - ka mēs to daram tikai dēļ mums, un viņai būs iespēja saprast vai viņa vēlas vei nevēlas būt kopā. Tomēr ir arī Bet no manas puses, jo labi zināms, ka džekiem nepatīk kad viņa meitene tusē ar citiem. Tāpēc tas var neilgt ilgi.
Tādēļ noteikumos arī ir tāds punkts par to, ja es nespēšu vairs paciest mokas par to, ka viņa dara visu ko vēlas ar citiem es daru beigas visam. visam ko viņa tik ilgi turēja - nelaida mani prom.
Viņa vēl nav tam piekritusi, bet ja nepiekritīs tad arī tad, es visu beikšu.
Es saprotu, ka es nezinu, kā sanāks attiecības bez viņas, jo es parliecināti zinu, ka es viņu mīlu. bet es vairs nezinu ko darīt.
Palīdziet meitenes rast man skaidrību. Ko man darīt vai arī, vai tas ir pareizi ko es daru.
26.11.2013 21:24 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Pavisam vienkārši. Jūs abi neesat nobrieduši nopietnām attiecībām. Ne velti cilvēki saka, ka ar mīlestību vien nepietiek. Ieteiktu vnk izšķirties pavisam ar šo meiteni, jo, kā gan viņa var tevi nelaist prom? Viņa tevi piesien pie gultas, radiatora vai sev pieķēdē klāt? Vnk pasaki kas un kā vairāk nekontaktējies ar viņu, pilnībā ignorē. Un tad vnk sāc jaunu dzīvi pagaidām bez sievietēm. Mācies, strādā, saproti, ko tu īsti dzīvē un attiecībās vēlies. Saproti to, ka tu nevari vēlēties vnk tikai mīlestību, bet tev ir jāizdomā, kādas tu vēlies attiecības nākotnē. un kuras ir tās lietas, kuras tu nevēlies otrajā pusītē.
nevis tagad pats piekrīti kaut kam, lai tikai nezaudētu sievieti, lai gan pats vēl labāk zini, ka to neizturēsi.
27.11.2013 12:52 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits