Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Gribeeju padaliities!

 
Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es laikam piederu pie loti lielaam optimisteem visaa.Pat tad,kad dziivee negaaja loti labi arii seit dziivojot,vienmeer atradu kaut ko ,kaa sevi "izsist no liidzsvara" pozitiivaa veidaa!
Tagad viss buutu,bet atkal -gadi iet uz prieksu un gribaas mazliet notureet!Daru visu,lai uztureetu sevi formaa!Kaadu nedeelu atpakal mums no Hawaii atsuutija vitamiinus,kurus lieto Iron Man...Viira deels teica,ka kaadu laiku lietojot ar sievu ,un juutoties kaa no jauna piedzimusi.Es arii tagad jau lietoju veselu nedeelu un teiksu-tik labi jutusies neesmu ilgi...Pirmkaart atsaaku skriet,ir noteikti lielaaka energija -arii izskataa ieveeroju jau mazliet atskiriibas-tiesi matos.Es te rakstiju par matu maskaam,bet man liekas,ka tiesi sie vitamiini arii ir devusi savu devu...Saa vai taa,varbuut veel kaada ir ieintereseeta paskatiities -var atrast google visu siiki un smalki!Noteikti ir iespeeja pasuutiit.Saucas-Bio Astin!Pati lietoju vienu kapsulu dienaa ,un peec eesanas!
Laikam ir dazaadi cilveeki ar dazaadaam veelmeem,bet noteikti ir viena liela patiesiiba visaa-ja cilveeks labi juutaas,ir vesels,tad arii saskatiis sevii to sarmu,varbuut pat skaistumu.
26.11.2013 19:59 |
 
Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Jau pēc nedēļas uzlabojies matu stāvoklis? Tas ir neticami ātri, bet nu jauki, ka tā :) Es tikai košļājamo C vitamīnu dzeru, jo garšo, kā bērnībā un zivju eļļu tagad. Vakar pavisam spēka nebija treniņā, man tie tavi vitamīni būtu noderējuši :D
26.11.2013 20:20 |
 
Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es nezinu ,ko lai saka-domaaju par mateim-varbuut taa maska iespaidoja arii.Noteikti redzeesu veelaak...
Vakar tiesi runaaju ar viira deelu un teicu ,ka diivainaa kaartaa esmu atsaakusi skriet...!Vins zin,ka man skriesana nepatika!Nekad neskreeju ar viniem kopaa...!
Paris-es jau netirgoju so liidzekli!:DTikai iesaku...Meeginaat,nemeeginaat,tas pasu rokaas.
26.11.2013 20:42 |
 
Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Paris-sodien man aerobika-redzeesu kaa ies .Es meeginu straadaat ar 10lb katraa rokaa.Rokas ir kaut kas ,ko noteikti gribu saglabaat!Taapeec nemainu profila bildi-labi var redzeet.:)
26.11.2013 20:45 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits