pilsētas stilsv pāķu stils

Reitings 819
Reģ: 10.01.2010
puspajokam/pusnopietni varam ielikt aprakstu, un vēl labāk bildes, kur ir kontrasti - pilsētas stils(Rģas centra metenes) un iebraucējas no Latvijas mazpilsētas.
26.11.2013 19:47 |

Reitings 827
Reģ: 06.06.2013
*pat
27.11.2013 16:30 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Vispār, man no personīgās pieredzes tādas diskusijas uzdzen dusmas.
Mamma strādā valsts iestādē, nekad uz darbu neatļaujas doties džinsos, kaut kādās jaciņās, džemperos, vai tml apģērbā. Bet te, vienu dienu pārbude no ministrijas. Un ko, atbrauc tāda ''ierēdnīte'' uz pārbaudi džinsu biksēs!!!, parastā jaciņā un bez maz vai sporta apģērbā. Tāpēc, ka jau tie laikam skaitās baigie lauki, ka tā var atļauties. Bet manā skatijumā - klaja necieņas izrādīšana. Iedomājos, cik ātri tā pati meitene izlidotu no darba, ja tāda ierastos ministrijā uz darbu vai kādu vietējo pārbaudi.
27.11.2013 16:33 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Sonata13, es domāju ka konkrētajai meitenei nepiestāv frizūra un vajadzētu būt bišķiņ brūnākai ar lielākiem pupiem un tad viss būtu smuki :)
27.11.2013 16:36 |

Reitings 251
Reģ: 29.01.2009
Varu apgalvot 100%, ka meiteneem no provinces ir " savs stila piesitiens" , bet ne vienmeer tas ir kas vulgaars vai slikts:)
Un veel esmu 100% parliecinaata par to,ja Latvijaa meitenes buutu labaak materiaali nodrosinatas, tad visas izskatiitos kaa lelles....
bet tagad patiesiiba ir tadaa, ka ne visaam skapii ir 2 paari ziemas zabacini- zemie un ar papeediiti....klasisks meeteliitis un dunu jaka..utt

Ja meitene ir iebrauceeja vinai par saviem menesa ienaakumiem ne tikai sevi jasapucee, bet arii jaizdzivoo...Taa kaa, manupraat, sada veida diskusija ir diskriminejosa un nepieklajiga no Autores puses
27.11.2013 16:37 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
ažām meitenēm tas lauku apģērba akcents ir tik pamanāms Rīgā, var uzreiz redzēt, iešaujas tāda frāze galvā, nu šī jau tiešām no laukiem tikko!!

Tad, jā, laikam jau tā mazvērtības sajūta Rīgā ir pamatota. Dzīvoju ciematā, mācos netālu esošajā mazpilsētā, bet tomēr, reizi mēnesī aizbraucot uz Rīgu iepirkties, nepamet tā sajūta, ka visi skatās "no augšas". Ziniet, arī tirgū skaistas katūna vasaras kleitiņas var atrast vai sakarīgu rudens trenci. Un tajā pašā Mango/Zara ne labāku un ne sliktāku var dabūt. Eju ar paceltu galvu, tomēr nepamet tā sajūta, nepamet...
27.11.2013 16:48 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Ja sievietei ir gaume ,tad buus arii laukos dziivojot!Es arii dziivoju taalu no lielaas pilseetas.Vienmeer smejos,ka mani taapat daudz neredz,ja izeju aaraa un tomeer pat skrienu smuki izskatoties...Tas noteikti nav saistiits tikai ar to ,cik daargas un "firmiigas" ir lietas-ja nemaacees salikt kopaa visu,ja buus apgeerbs,kas nepiestaav sim cilveekam,tad neizskatiisies ne labi laukos,ne pilseetaa.
27.11.2013 17:33 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
atšķirību starp tirgus / metas utt. apģērbu un, piemēram Zaras/Mango

Zara vai Mango tas pats tirgus vien ir. Īstenībā nekad neesmu sapratusi, par ko cilvēki tur maksā un kāpēc to Zaru vai Mango tā uztver.. :)
27.11.2013 17:49 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Ak, kungs! Nu gan diskusija - lauku meitene vs Rīgas centra meitene. :D :D
Labi, turpiniet - es gribu redzēt kā lauki sakaus Rīgu ar savu labo gaumi, jo brīžiem Rīgas ielās redzami - nu tādi...kaut kas, ka neviena slaucēja uz kūti to nevilktu, jo baidītos govis nobaidīt. :D :D :D
27.11.2013 17:52 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
Labi, turpiniet - es gribu redzēt kā lauki sakaus Rīgu ar savu labo gaumi, jo brīžiem Rīgas ielās redzami - nu tādi...

A tu nāci klāt un deklarēto dzīvesvietu prasīji? Ok, ok, drīz jau Rīdzinieku kartes visus nodos, bet pirms tam tu jau nevari zināt, moš tikko no autoostas iznākusi :)
27.11.2013 17:57 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Nu, beidz - ja nu kaut kas ir jāatzīst, tad ir - Rīgā ir tik daudz cilvēku, cik citās pilsētās nekad nebūs - un tās šausmas, kuras mēdz nogriezt ceļu ejot ap stūri ir vienkārši drūmas. Brīžiem tada sajūa, ka Latvijā visu cauru gadu iet ķekatās. :D :D
Visu mūžu dzīvoju Rīgā - un esmu iemācījusies pieņemt visas gaumes, bet ja ir jāsalīdzina ar citam Latvijas pilsētām, tad meitenes ārpus Rīgas būs biežāk ģērbušās kā cilvēki vispārpieņemtā izpratnē par to, kas ir normāls. :D
27.11.2013 18:04 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Labi, neesmu lauku eksperts, bet man kaut kā liekas, ka laukos tieši ir vairāk iemeslu pucēties - sabiedrība mazāka, visi visus pazīst, visi visus aprunā. Tāpēc, ja, nedod dievs, būsi kaut ko ne tā uzvilkusi, to ievēros viss pagasts. A ko Rīgā - staigā apkārt kaut trenniņbiksēs ar klasisku žaketi, neviens tevi nepazīst, un visiem ir dziļi vienalga, pēc kāda ķēma tu izskaties.

57days, vai tiešām??? Ja būtu dziļi vienalga kà kurš izskatàs, tad te netiktu ceptas šādas diskusijas.
Un gan jau arī uz tirgu vai humpalās var atrast foršas lietas. Dažs labs ar savām dàrgajām drēbēm izskatās kā no sarkanā krusta iznācis. Bet kàds cits ar humpalu drēbēm izskatīsies ļoti labi. Viss atkarīgs no gaumes un stila izjūtas. Vai màk nest to apģērbu. Savu lomu spèlē arī kāds ir cilvēks, izturēšanās, valoda, gaita. Jo var būt baigā dāma, bet kad paver muti, tad šausmas nāk ārā un viss labais skats tiek sabojàts.
27.11.2013 18:20 |

Reitings 827
Reģ: 06.06.2013
man kaut kā liekas, ka laukos tieši ir vairāk iemeslu pucēties - sabiedrība mazāka, visi visus pazīst, visi visus aprunā. Tāpēc, ja, nedod dievs, būsi kaut ko ne tā uzvilkusi, to ievēros viss pagasts

Pucēties un labi izskatīties nav viens un tas pats. Par pucēšanos daļēji piekrītu (laukos ir tendence uzpucēties bez redzama iemesla. Bet Rīgā, manuprāt ir svarīgāk vienmēr izskatīties labi, jo nekad nezini, ko satiksi. Miestā visticamāk vairāk par pāris vietējiem ļoļikiem nesatiksi). Tomēr ne vienmēr uzpucētam cilvēkam būs sanācis izskatīties labi...
Dažs labs ar savām dàrgajām drēbēm izskatās kā no sarkanā krusta iznācis. Bet kàds cits ar humpalu drēbēm izskatīsies ļoti labi.

+
27.11.2013 20:02 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Stulba diskusija. Pietiek paskatiities kaa Riigas "seksii" daamas geerbjas, nav pat jaameklee nekur taalaak.
Piemeram sajaa bildee (treshajaa) Es taadu mežģīņu topiņu, kurš pat ar pogaam ciet neturaas, un ādas svārkus vilktu tikai kaadaa tematiskaa Ielas meitu baliitee.
27.11.2013 20:08 |

Reitings 2797
Ņu tā meitene, jebkur kur parādās, man atgādina kaut ko lētu un pērkamu. Nezinu, kas tā Lee vsp ir. Tik redzu, ka parādās kaut kādi raksti.

Bet tā kleita 5 bildē... vāks.
27.11.2013 20:24 |

Reitings 328
Reģ: 27.07.2010
Izņemot- tirgu un vietējas, dīvainas izcelsmes apģērbu bodes, laukos ir arī internets!!!! Domā tur meitenes neko nepasūta no boohoo, asos, topshopa, kaut vai tā paša ebay??? Diez gan jocīgi domāt, ka Zara& Mango lūk skaitās tie īpašie veikali kas norāda ka esi pilsētniece? :D
un vispār tagad ziemā ,kad visi iet dūnu jakās vispār nav nosakāms kas tu esi, no kurienes nāc un kur ej :D
27.11.2013 20:43 |

Reitings 819
varu iedomaties par to puceshanos laukos. Bluze ar kruzuliem un volaniem, par virsu jaka ar spiguliem, soma ar visadiem piekariniem, spilgta krasa, bet adina jau lobas nost, kajas siksisnkurpes ar loti augstiem papeziem, bet diemzel jau neaktualas sezonas.

Ar pilsetviece uzvilks vienkarsus dzinsu, kasmira dzemperiti, skumu sominu un izskatisies labak, daudz labak.

sorry, ka nav garumzimes, jo saja datora nav tadas.
27.11.2013 22:12 |

Reitings 2797
'Tu esi DURA! :)
27.11.2013 22:16 |

Reitings 819
vai 194 ir no laukiem,ka si diskusija tika loti nepatik?
27.11.2013 22:19 |

Reitings 431
Reģ: 17.03.2013
Lūgums autorei - ''izkāp'' no savas kastītes veida domāšanas. Ja tev ir zināms viens negatīvs piemērs, kur lauku meitenei nav gaumes izjūta, tas nenozīmē, ka visi laucinieki ģērbjas spīdīgās jaciņās un koši rozā uggos.
27.11.2013 22:32 |

Reitings 2797
Esmu no pilsētas, kas tev laikam jau ir lauki, jo atrodas tālāk kā 5km no Rīgas robežas. Un atbrauc tu uz manu pilsētu, un ja varēsi parādīt kaut vienu meiteni, kas ģērbjas, kā tu tikko aprakstīji, samaksāšu.

Turklāt, pietiekami ilgi esmu dzīvojusi arī Rīgā un ārzemēs, lai man nebūtu tik aprobežots skats kā tev.
28.11.2013 03:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)