Jasmīna, ir bijušas diskusijas par viņas skaistumu. Man viņa šķiet kā tāda lellīte, arī šeit ir lellītes. :) Bet tieši šī meitene vairāk savu dzīvi pasniedz kā pasaku-viss tik gaišs, viss pasteļtoņos kā lellei. :)
manuprāt, ka viss vienkārši ir baigi smuki pasniegts :) bez kosmētikas viņa nemaz TIK ļoti skaista nav - ir vairākas bildes, kur viņu nemaz īsti atpazīt nevar. bet kopumā - ļoti forši, sekoju līdzi viņas Instagram kontam.
ar gaisakiem matiniem vina izskatijas glitaka, bet loti simpatiska sieviete,labi iekartota maja. patikami,ka vina ir vienkarsa,ne taka daudzas bagatas damas,kuram nauda ka spali un investe lupas,matos,krutis un ta un joprojam.
nesaprotu ka tas nakas,ka vina visu grutniecibu gandriz vingroja
Uzzināju par viņu šeit cosmo, bet nekur nesekoju un nesaprotu, par ko visām tāda sajūsma.. Jā, kopta, stilīga sieviete, kurai ir blogs.. un??? Nesaprotu, kas viņā tik īpašs..
Zakjis* Jauka meitene,kāpēc nepriecāties par citiem cilvēkiem apkārt? Es priecājos par jebkuru pasaulē nākušu bērniņu, bija interesanti sekot līdzi viņas grūtniecībai. Arī ja tev būtu blogs un tu tajā liktu punci, es arī priecātos. :)
No viņas daudzas latvietes varētu mācīties, kā jāizskatās grūtniecei. Perkets grims, mati, tērps, augsti papēži, saviesīgi pasākumi, perfekti tīra māja. Nekādas miņas no piepampušām potītēm, nolupušiem nakiem, nevīžīgas copes vai tamlīdzīgi. Tā kā jaunās māmiņas saņemās!
drostala-augsti papēži diez vai viņai ir ikdienā un tad grūtniecei nav labi. Es saprotu,ka viņa tās spicenes tikai uzvelk uz dažām minūtēm,kamēr knipsē.
zenite nav viņai brigāde. Meitenes teica,ka visu viņa dara pati, arī māju uzkopj. Nav tak nekāda slavenība no sarkanā paklāja :D Jauka sieviete,kas māk sakopties un izskatīties ļoti mirdzoši,dzīvespriecīgi.
Jaa, drostala, jo taa droshi vien ir vinja, kas to lielo maaju shrubee :D Ja ir daudz naudinjas un vieniigais darbs ir bloga rakstiishana, tad taa sevis kopshana tomeer ir daaaaaudz daudz vieglaaka, ne?
ja runā par sejas skaistumu, tad nu nekā skaista tur nav :D bez kosmētikas drošvien pelēkā pele kas pilnīgi ne ar ko neizceļas.
vēl pagaišmēnes knapi varēja manīt to viņas vēderu un jau bēbis klāt??
vina ir labs piemers taam, kuras skeptiski noskanotas pret skaistu laimigu dzivi.
redzat tacu,ka cilveki var dzivot bez lielam problemam, skaisti izskatities, ar naudu un kaerjeru, grutnieciba viegla un bebis bez problemam.;) ne taa kaa juus, kuras muzdien dzivo stresaa domaajot,ka ideala dzive nepastav. pastaav un kaa veel.
Karolina labs piemers :PPP