Vai es to varu?

Reitings 69
Reģ: 15.11.2013
Pēc visām pārdzivotajām un + arī nostrādātam dienām šodien ir mana brīvdiena.Jasaved kārtībā drēbes,jasakārto dzīvoklis,jaslauka putekļi.Līdz šim to darīju mūzikai skanot,bet šodien?Vakar lasīju komentāru,ka puisis sabiedriskajā mikriņa uz austiņam mūziku klausoties,kā ta var utt...

Esmu izraudājusies,pārdzivojusi,nevarēju pirmās naktis pat pēc darba pagulēt,svecīte,lentīte un pat tagat rakstot jaraud..

Man ir jajūtas kautkā nekaunīgi,ja neskatoties uz šo visu atļaujos par ko citu pasmietis,klausīties mūziku,skatīties komēdiju nedomājot,ka esmu ''cūka''?Lasu komentārus,ka tas esot bezkaunīgi..Man tiešām tas sāpina un tā paliks trauma..

Tātad,Jūsu viedokļi par atgriešanos ikdienā.
26.11.2013 12:31 |

Reitings 794
Reģ: 13.09.2012
:D
26.11.2013 13:14 |

Reitings 69
Reģ: 15.11.2013
Kļūda,biju domājusi -kā..
26.11.2013 13:19 |

Reitings 895
Reģ: 14.04.2010
Tevi šis notikums skāra personīgi? Ja ne, tad nesaprotu, kāpēc tu nevarētu dzīvot tālāk un normāli darīt savus ierastos ikdienas darbus?
Kaitina šie pārspīlējumi. Protams, tas bija šausmīgi un es ceru, ka vainīgie tiks saukti pie atbildības. Taču, mana dzīve no tā nebeidzas. Man tāpat ir darbs, uz kuru jāiet, pienākumi, kuri jāpilda utt.
Ieteiktu tev neņemt tos pārspīlējumus pie sirds. Ja vēlies klausīties mūziku, tad kāpēc ne? Tiem, kurus šī traģēdija skāra personīgi, ir savādāk. Taču, pārējie...man ir daži paziņas, kas neparādījās darbā 5dien, jo sēdēja mājās un raudāja(tika viņiem piezvanīts un noskaidrots, ka viņiem neviens nav cietis), šodien neparādījas darbā, jo sēž un raud. Visticamāk, arī rīt un parīt nebūs. Tā,manuprāt, ir nevajadzīga pārspīlēšana.
26.11.2013 13:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits