Lai gan mani no Latvijas skir vairaki tukstosi kilometru, tomer es ari jutu lidz sim notikumam! Lidzjutibas visiem boja gajuso tuviniekiem, draugiem, biedriem! :( Visu laiku sekoju lidzi zinam, dedzinu sveciti, skatos foto no tragedijas vietas. Tiesam izskatas ka kara lauka. Paskatijos tas bildes ar skatu no augsas! Tiesam domaju, kur prats sitadu iedzivi veidot uz jumta-vairakas tonnas ar melnzemi, brugis, stadi, materiali. Ja nakamo reizi redzesu jebkadu iedzivi uz kadas ekas jumta, laikam ieksa neiesu. Pilnigi bail!:( Pasai jaaiziet lidz town centram, jaizvedina galva, jaizprente sadas tadas application form pieteikuma anketas vienai portugalu draudzenei. Vakara laikam brauksu uz indiesu bufeti kopa ar paris meitenem. Pedeja laika esmu iecienijusi so vietu-loti garsigi edieni, liela izvele, jauka atmosfera, un par noteiktu cenu var likt uz skivja ko vien velies. Vakar vel nopirku "Superdrug Pure Platinum 11" matu krasu, kuras sastava nav balinosais pulveris. Nevelos vairs bojat matus ar balinataju. Rezultata sanaca karotais platinblondais tonis, tikai nedaudz iedzeltens dazas vietas, tacu so defektu loti atri izlaboju ar lilla sampunu.:) Tiesam pec sis krasas lietosanas, mati vairs nelust un izskatas daudz veseligaki. Pirms tam, piespiedu karta, nacas apgriezt visas bojatas skipsnas, bet esmu tiri apmierinata ar isu matu griezumu.