Noziedoju, pat tad ja šī saziedotā nauda neaizies Maximas cietušajiem, tad aizies citiem. Ne mazums latvijā ir smagi slimi bērni, ļoti bieži nākas dzirdēt par ģimenēm kuras skarusi smaga nelaime, daudzi bērnu nami nav labā stāvoklī, šait varētu rakstīt un rakstīt...
Es noziedoju līdzko tika atvērts ziedojumu konts šim gadījumam ziedot.lv. Man tas palīdzēja justies nedaudz labāk, un es pilnīgi nedomāju un nesatraucos par to, kur šī mana naudiņa aizies.
Ja reiz valsts un Maxima segs visus bēru un ārstēšanās izdevumus, tad galu galā tajā vietā plānots celt memoriālu par piemiņu visiem bojāgājušajiem, tad kaut vai lai naudiņa tiek novirzīta tam, gan jau cilvēki izlems, kam vajag vairāk.
Vajadzes vel ari papildus lidzeklus memoriala izveidei! Tikko izlasiju, ka sabrukusi eka pec glabsanas darbiem tiks nojaukta, iespejams, tapat ari blakus esosas ekas. Ushakovs doma par memoriala izveidi tragedijas vieta!
Safiyah-Es kaut kur nobriiniijos par to memorialu...godiigi!!!Tur tacu atkal aizies summas!Es Usakova vietaa iedotu vairaak naudu cietuso gimeneem,tiem kas slimniicaas,palikusi baareni ,bezdarbnieki utt.
Esmu laikam loti apdomiiga ar naudu.Noteikti neceltu so celtni-ne tagad...
tur arii aizies juusu saziedotaa naudina, tam suuda memoriaala. Ko juus vaat njemties? nu nomira paaris cilveeki, ko mums paareejiem tgd dariit? katru dienu mirst cilveeki. es arii juutu liidzi, bet neieshu jau taa deelj mainit savu plaanus utt. man viss ir kaartiibaa, es smaidu un esmu laimiiga.
Tas viss vnk ir bara instinkts. Juus esat reklaamas upuri, kuriem liek seerot un juus to darat, kgan no juusu zinamajiem cilveekiem tu ne smakas nebija
Jasmīna Vāvere, Tu galvu esi saspiedusi? Kādi reklāmas upuri? Tavuprāt, cilvēku asaras un sāpes ir reklāmas iespaidā?
Tavai zināšanai, šobrīd ir sēru dienas un tie, kas patiesi jūt līdzi cietušajiem, arī sēro.
Memoriālu pilnībā atbalstu. Uzskatu, ka nebūtu normāli, ja vietā uzceltu, piemēram, jaunu veikalu. Tā ir traģēdijas vieta un tur nekad nebūs aura biznesa veidošanai atkārtoti.
Es gan piekritu Lienes viedoklim, ka memoriala ideja ir atbalstama. Varbut to nevajadzetu celt tiesi sini momenta, bet velak gan ka pieminas vietu. Tagad Maximas ka tadas ir slikta aura pec visa si notikusa. Musdienas galvenais ir pirkt un pardot, tacu tas butu nejedzigi, ja atkal tragedijas vieta, kur tik daudz cilveki ir cietusi, izlejusi savas asaras un zaudejusi dzivibas, tiktu atkal uzcelts kads jauns shopping centrs.
Es uz kaadu laiku tad atstaatu pilniigi tuksu laukumu,bet naudu noteikti neizdotu nekam liekam-ne tagad!Tik daudz nepieciesams,lai dabuutu cilveekus "uz cela"-arii tos ,kuri zaudeejusi darbu...
seeru, seeru diena, jaa, nu un? kaa varat seerot par kko ko pat nemazinaat? man vispaar vienalga kaut vai 200 cilveeki tur mirusi. kapeec man jaaseero , ja es tur nevienu nepazinu un mani tas neskar?
seeru, seeru diena, jaa, nu un? kaa varat seerot par kko ko pat nemazinaat? man vispaar vienalga kaut vai 200 cilveeki tur mirusi. kapeec man jaaseero , ja es tur nevienu nepazinu un mani tas neskar?
Ne cieņas, ne goda. Lai tev dzīvē veicas un vienmēr saulīte spīd.
Ja tev būtu par ko priecāties, tu te šobrīd nesēdētu un necenstos izprovocēt cilvēkus, kuriem empātija nav svešvārds, uz reakciju, no kuras pati, acīmredzot, ķer kaifu.
Nav tev jāsēro, bet prasties aizvērt savu lielo muti nevietā un nelaikā gan tev, kā pieaugušam cilvēkam, būtu jāprot.
Priecāties par vienīgo rievu, i to pašu uz pakaļas?
Es saprotu, ka īpaši gudra tu neesi, bet jebkurai durai vajadzētu pietikt sajēgas vismaz paturēt savu debīlismu pie sevis...
Bāc Jasmīna, tev tak nav ne kauna ne goda. Beidz līst šajā tēmā. Tagad saprotu, kāpēc tevi tā dzīve sodījusi. Tev nav nekādas cieņas ne pret ko, ne pret vīru, ko vari nosaukt par pretīgu, un tagad šitā izrunājies. Pretīgi. NELIEN TE.