Autore tikai prasija viedokli par Sidretellu, bet ka vienmer, diskusija ir iegrozijusies pavisam cita gultne ar vardu kaujam. Pati pirms tam lietoju citas kompanijas hormonalas tabletes un biju apmierinata. Par laimi, neizjutu nekadas blakus paradibas, tacu taja pasa laika es nemainiju savus esanas paradumus, dienas ritmu un aktivitates. Tiesi samazinajas pumpas un smagas menstruacijas, hemoglobina raditaji kluva labaki. Katrai pasai kopa ar arstu vajadzetu izlemt, kura kontracepcijas metode ir piemerotaka, jo musu organismi ir loti atskirigi. Prieks manis hormonalas tabletes ir pienemamakais un ertakais izsargasanas veids, ja salidzina ar prezervativiem, plaksteriem, rinkiem, injekcijam, implantu, spirali, utt. Spirali vispar var lietot tikai sivietes, kuras ir dzemdejusas. Man berni nav, tacu nespetu izteloties, ka mani ieksa ir ievietots jebkads sveskermenis. Es nejustos komfortabli. Kautkadas mistiskas svecites, spermicidus, kremus, augligo dienu skaitisanu, partraukto dzimuaktu, man pat negribas saukt par kontracepciju. Labak lietot kartigu kontracepciju, neka ik pec paris menesiem skriet un taisit abortu, kurs nodara vel daudz reiz lielaku kaitejumu, neka tik daudz nopelta hormonala kontracepcija...Varbut tad but ka atturigajai mukenei celibata vai dzivot ka bralim ar masu? Ne tacu! Attiecibas tomer gribas baudit pilniba no visiem aspektiem. Ja gribas izvairities no hormonalas kontracepcijas pilniba, bet taja pasa laika aizsardzibu, tad vienigas kas atliek ir vecie labie prezervativi, tacu ne visiem patstavigas attiecibas esosajiem pariem tas ir pienemami, patikami un erti.