Zolitūdes Maxsimā iebrucis jumts.....

Reitings 360
Reģ: 17.01.2013
Jau dzirdējāt? http://www.delfi.lv/news/national/politics/zolitude-maxima-veikalam-iebrucis-jumts-ir-cietusie.d?id=43837112
21.11.2013 18:43 |

10 gadi
Reitings 5181
Reģ: 29.01.2009
Starp Zolitūdes traģēdijā bojāgājušajiem ir arī divi Krievijas pilsoņi, kuriem bija uzturēšanās atļaujas Latvijā. Ārlietu ministrijā apstiprināja, ka ministrijā saņemta mutiska informācija, ka vienam vīrietim un vienai sievietei, kuri gājuši bojā, bija Krievijas pases.

http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/487391-zolitudes_tragedija_bojagajuso_skaits_pieaudzis_lidz_53
23.11.2013 16:26 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Es vienkārši gribēju norādīt, ka nav ētiski 3 dienas pēc notikušā novelt atbildību uz mirušiem un smagi cietušiem cilvēkiem. Domāt vajag, ko rakstāt, to teikumu var izlasīt ikviens, kas iegoglē info par traģēdiju, arī cietušo tuvinieki.
23.11.2013 16:36 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Pooga, jo saņemti vēl trīs iesniegumi.
23.11.2013 16:36 |

Reitings 906
Reģ: 18.02.2012
Kurš transports kursē uz Zolitūdi?
23.11.2013 16:41 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Diosa-mums tiesi taapat ar signalizaaciju....Vienu reizi darbaa saakaas ugunsgreeks,mees visi darbinieki gribeejaam riikoties peec taa principa,kaa bija maaciits,bet reaalaa dziivee viss izveertaas citaadi-saakaas panika ,visi skreeja ,kur kurais utt.
Sajaa gadijumaa vienaiigais laikam buutu glaabis mazliet so situaaciju,ja veikalaa nebuutu ielaisti vairaak cilveeku.Peec lasiitaa sapratu ,ka nelaimes laikaa veel turpinaaja ielaist veikalaa cilveekus...
Tas ir liels soks un liela trageedija.Es pat nezinu,varbuut no maniem pazinaam ari kaads cietis.Man ir zeel visus,tajaa skaitaa arii darbiniekus ,kuri palikusi bez darba.Mirusiem mees vairs nevaram paliidzeet,bet dziivajiem varam.Es nekad dziivee pat nezidomaatos par kaadiem boikotiem,atriebiibaam uttTas ir noticis, un mees pat iisti nezinaam,kapeec...Kaapeec jaataisa jauna tragedija?Vai tad nepietiek ar so?Tagad jaadomaa,kaa paliidzeet cietusajiem un cilveekiem ,kuri palikusi bez darba.Ja visi saaks boikoteet visas Maksimas,tad atkal cietiis pilniigi nevainiigi cilveeki.
23.11.2013 16:43 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Es vienkārši gribēju norādīt, ka nav ētiski 3 dienas pēc notikušā novelt atbildību uz mirušiem un smagi cietušiem cilvēkiem

Neviens nenoveļ vainu uz viņiem, bet nu pašiem arī ir jādomā , kā rīkoties attiecīgās situācijās

Sargies pats un Dievs Tevi sargās !
23.11.2013 16:44 |

Reitings 482
Reģ: 25.07.2010
Neviens nenoveļ vainu uz viņiem, bet nu pašiem arī ir jādomā , kā rīkoties attiecīgās situācijās

Sargies pats un Dievs Tevi sargās !

++++
23.11.2013 16:46 |

Reitings 509
Reģ: 24.03.2011
Emmanuelle, piekriitu katram vaardam!
23.11.2013 16:49 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Traģēdija ir prātam neaptverama. Tā ir mūsu visu traģēdija. Nekas vairs nelabos to, kas noticis, ar to būs jāsadzīvo. Mums visiem. Vissmagāk, protams, būs tiem, kuru ģimenes tas skāra tiešā, nežēlīgā veidā.
Bet atstāt šo bez ievērības tiešām nevar. Ar tām ēkām, kur atrodas šie lielie veikali, tiešām kaut kas nav kārtībā, tās pat nešķiet kā ēkas, bet kā tādas lielas konservu bundžas. Labi, šajā gadījumā viss kaut kas tur tika darīts uz jumta, bet tikpat labi pāris gadus atpakaļ manā pilsētā-Liepājā-ziemā iebruka Depo jumts. Sniega dēļ. Ja nemaldos, neviens nopietni necieta, bet nu tas bija tikai sniegs...nu nav ar šāda veida celtnēm kaut kas kārtībā jau pašā pamatā...un, manuprāt, tas ir tas, par ko ir jādomā un ne tikai jādomā, bet kaut kas arī reāli jārisina. Nu nevar sabiedriskas celtnes būvēt kā kāršu namiņus un cerēt, ka varbūt palaimēsies un nekas nenotiks!
23.11.2013 17:01 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
draugos, lapā Nekropole ir arī bojā gājušo vārdi.

citāts iz turienes:(

Traģēdija Maximā... Trūkst vārdu.. Veselību cietušajiem, līdzjūtība piederīgajiem...
vakar 15:46Nekropole
„...Stāvēju kopā ar 16 gadīgu puisi kuru māte pameta pirms dažiem gadiem, viņu audzināja krustmāte, kura bija veikalā - viņš viņu gaidīja no traģēdijas sākuma līdz šim laikam (no rīta klasesbiedri un draugi viņam atnesa siltu tēju un sausu apģērbu). Sapīpēju ar 70 gadus vecu onku, kurš nemitīgi zvanīja savai sievai, kura aizgāja uz veikalu no blakus esošās mājas pēc maizes. Signāls bija, bet neviens neceļ.”

Redzēju vīrieti, kurš piecos no rīta atnācis no darba un uzzinājis par negadījumu, saprata ka viņa sieva, kuru pirms nedēļas apprecējis, ir zem drupām. Redzēju 20 gadus vecu meiteni, kurai abi vecāki bija zem drupām. Redzēju kā policijas darbiniece, kurai bija jāpaziņo tuviniekiem sēru vēsts, gandrīz noģība un vēma. Redzēju ģenerāli Intu Ķuzi ar asarām acīs.”

„Redzēju kā ceļamkrāna operatori meklē savu biedru, kurš palīdzēja novākt drupas. Redzēju kā spēļu zāles darbinieki atteica meitenei sasildīties viņu telpās, kura gaidīja aukstumā ziņas par savu vīru visu nakti (no rīta arī sagaidīja sēru vēsti). Redzēju kā puisis atžirga divās sekundēs, pārleca pāri žogam un izlauzās caur policistiem, jo viņam likās, ka viņa māti ved dzīvu ārā no drupām (viņa nebija dzīva).”

„Saņēmu sms no draudzenes, kuru rīt bija jāfotografē. Nesanāks, - jo nav, kam tos foto vairs dāvināt. Redzēju kā 1 000 cilvēku stāv rindā, lai ziedotu asinis. Redzēju kā kadeti nevarēja nosēdēt autobusā, bet lūdzās, lai atļauj palīdzēt nelaimē.”
23.11.2013 17:14 |

Reitings 509
Reģ: 24.03.2011
Aleksandrs - 23. novembris, 2013 pl. 12:48
Vispirms esmu patīkami pārsteigts ar komentāru kvalitāti, salīdzinot ar portālu (Delfi, tvnets, utt.) komentāriem. Redzams, ka šeit raksta izglītotie un domājošie cilvēki. Tas ir patīkami, ka mūsu valstī šādi vēl ir. Jo pēdējā gadā esmu nokļuvis depresijā dēļ tā, ka man pazuda cerība, ka mūsu valsti kadreiz "būs labi".

Ejot vēlēšanos, mēs izvēlamies valdību no mums pašiem. Tie ir tādi paši cilvēki, ka mēs. Mēs par viņiem balsojam, un pēc tam vienmēr esam neapmierināti ar to iedzīvi, ko viņi tautai iekārto. Neesam apmierināti ar likumiem, ko pieņem, ar valsts attieksmi pret savu tautu.

Sanāk, ka mēs paši neesam apmierināti ar sevi.

Kur izeja? Kādreiz bija lepnums par valsti, cerība, ka būsim civilizēti, ka Eiropa. Bet šādas cerības vairs nav. Skumjas un pesimisms. Mīlu savu dzimteni, bet neticu, ka kādreiz kas mainīsies un kļūs labāk. Mēs neesam godīgi savās dvēselēs, ja ikviens, kas tiek pie varas, uzreiz sāk "ņemt". Nabadzības sindroms - ja parādās iespēja, ir jāzog, jo citas iespējas nebūs. Saprotiet, kur ir problēma? Problēma ir visos mūs kopā.

Tāpēc mums nav nākotnes, jo tas ir apbūrtais loks. Lai kļutu bagātākam, jāzog. Lai nezagtu, jākļūst bagātākam. Eiropā paaudze nodod sataupīto bagātību nākamajai paaudzei. Mums nav ko nodot, jo mēs neesam neko nopelnījuši. Vēl nepaspējām. Un ja paspējām, tad krīze visu atņēma.

Skumji... Esam pelnījuši sev to valsti un valdību, kādu tiešām esam pelnījuši...

Valdība ir atteikusies no Krievijas MČS palīdzības, kam ir specializēta tehnika un augsti kvalificētie resursi šādās avārijās cietušo glābšanā. Mums pat termovizoru nav, lai ātri noteiktu, kur dzīvie palikuši. Mums šāda palīdzība nav vajadzīga. Paši tiksim galā. Tā ir attieksme pret mums pašiem - pret mūsu kaimiņu, pret nepazīstamu cilvēku, kas nokrita uz ielas un mēs ejam tam garām nepalīdzot. Mēs ienīstam viens otru, tāpēc, ka esam ubagi. Vai mums ir nākotne, kā tautai?

Super pateikts!
23.11.2013 17:20 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
, Depo jumts Liepājā iebruka divus gadus pēc kārtas. Ar vienu reizi bija par maz. Ja šogad būs sniegs, tad tur ir bīstami iet iekšā.
23.11.2013 17:33 |

Reitings 906
Ja es braucu ar autobusu, tad kurā pieturā man ir jākāpj ārā? Un tālu no pieturas ir tā vieta? Un kā ir ar vilcienu? Ar draudzeni dosimies nolikt svecīti, bet to pusi galīgi nezinu.
23.11.2013 17:35 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
kkur pazuda teikuma sākums. Tas bija domāts Anastasijai.
23.11.2013 17:38 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
meow Kādreiz pietura bija tieši blakus, bet varbūt maršruts ir mainīts dēļ visa notikušā. Pašu pieturu gan var internetā apskatīt kas tā ir, Es tik ja pareizi atceros ka pēc tam kad nogriežas pie pieturas - RMR - remontu mehāniskā rūpnīca ir jānobrauc laikam vel 5 pieturas, piektajā kapjot laukā, principā gad redzi labajā pusē super neto tad nākamajā ir jākāpj laukā, un gan jau ka pa gabalu ar redzēsi jau ka tā ir tā vieta.
23.11.2013 17:42 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
http://www.rigassatiksme.lv/lv/aktualitates/sakara-ar-glabsanas-darbiem-zolitude-izmainiti-8-44-un-53-autobusu-marsruti-slegtas-vairakas-pieturvietas/
23.11.2013 17:43 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
principā kad redzi *
23.11.2013 17:43 |

Reitings 906
To es zinu, ka maršruts ir mainīts tapēc arī jautāju, varbūt kāda brauc garām vai ir aizbraukusi nolikt svecīti vai/un ziedus tapēc varētu pateikt precīzāk, kur jākāpj ārā braucot ar sabiedrisko.
23.11.2013 17:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits