Es vispār nesaprotu,kāpēc par šo traģēdiju ir tik šausmīgi daudz jārunā. TV, radio, internets. Nu vienkārši pretīgi, tā vien šķiet ka notiek tāda piespiedu līdzi jušana un izrādīšanās. Visur tie līdzjūtības teksti utt. Ikdienā liela daļa šo cilvēku nav nemaz tik līdzjūtīgi.
Likumīgas tās narkotikas ir tikai tāpēc, ka PAGAIDĀM vēl nav aizliegtas. Arī koks un marihuanna kādreiz bija atļautas, morfīns un opijs arī.
Pirmo reizi signalizācija iedarbojusies plkst.16.20. Kopumā tā ir atskanējusi desmit reizes.
Kā gan tgd varam vainot to pašu MAximu, ja atzīstam, ka paši ignorējam trauksmi?
Ikdienā liela daļa šo cilvēku nav nemaz tik līdzjūtīgi.Man lielākoties lasot/dzirdot par dažādām nelaimēm ir vienalga, bet šoreiz kaut kas arī mani ir aizķēris, iespējams tāpēc, ka man šī traģēdija liekas pilnīgi absurda un neloģiska, jo no tās varēja izvairīties, t.i., tā ir notikusi cilvēku vainas pēc un liek aizdomāties par to, cik bezatbildīgi tiek būvētas un ekspluatētas dažādas ēkas. Pie tam nereti jau pirms būvniecības vai būvniecības laikā tiek novērotas dažādas nepilnības, bet uz tām tiek pievērtas acis - nu gan jau nekas nenotiks. Ļoti ceru, ka beidzot cilvēki sāks vairāk uzmanības pievērst dažādām būvēm un to drošībai, lai nekas tāds vairs neatkārtotos.
Bet , kā jau minēju man nepatīk , ka šņabi tirgo, man pie mājām 00-24, bet es nevaru aplīmēt to veikalu un stāvētu tur ar MENTIEM un visiem stāstīt ,cik dzert ir kaitīgi ....
10 tūkstoši??manuprāt, smieklīgi..