misshinekādu naudu te kāds skaita? Cilvēki jautā, kas maksās kompensācijas. Beidz te ar savām negācijām, ja nav ko teikt, tad neraksti vispār!
Slimie... Viņš strādā un dara visu, lai pilsētas iedzīvotāji būtu apmierināti. Bet tāpat cenšas saskatīt kaut ko sliktu... Laikam mēs esam kā nācija tik iepuvusi, ka nemaz neticam, ka kaut kur var nekrāpties,... Un varbūt ka viņu tiešam interesē lai viņa pilsētā viss būtu labi - nevis tikai uzvārīties ar otkatiem un dārgām darba grupām. Tikai normāli, ka ja parādas problēmas ar spaisiem un tos grib aizliegt - nevis marinē pa visādām iestādēm 10 gadus!?
Man vsp liekas loti jocigi, kad pie naves gadijumiem uzreiz tiek runats par naudu.
kādu naudu te kāds skaita? Cilvēki jautā, kas maksās kompensācijas. Beidz te ar savām negācijām, ja nav ko teikt, tad neraksti vispār!
Kaut kāds twittera klusuma brīdis gan šķiet apsmiekls. Ko vēl neizdomas..
Man gan vienalga kādam metodēm tās narkotikas novāc no ielām - kaut vai visus ražotājus un tirgotājus izšauj... Galvenais, lai tie sūdi netiek izplatīti.
piektdienas vakarā pulksten sešos, pieminot notikušā upurus, baznīcās visā Rīgā vienā laikā zvanīs zvanus.
kas ir atbildīgs par kompensāciju izmaksāšanuIr likums, kas nosaka cik daudz un kādos gadījumos tiek izmaksātas kompensācijas glābējiem vai to tuviniekiem. Par kompensāciju piešķiršanu citiem var lemt pašvaldība un/vai valsts, pieņemot noteiktus normatīvus. Un šādi līdzekļi ir paredzēti budžetā, tie no gaisa netiek nekur rauti. Un Ušakovs pats neko neizdomā - kam piešķirt, kam nepiešķirt, to lemj Domes sēdē un viens cilvēks neko nevar izlemt, tas ir kopīgs lēmums. Es drīzāk uzmanību pievērstu tiem, kas nobalso pret nekā tiem, kas gatavi izmaksāt kompensācijas.