Rīgas Zolitūdes pirmsskolā diviem bērniem pazuduši vecāki – vienai meitenei mamma, vienai meitenei – tēvs. Privātskolā „Evrika” bojā gājušas divas pedagoģiskās darbinieces un pazudis viens darbinieks. Rīgas 53. vidusskolā traģēdijā cietuši trīs bērnu vecāki un radinieki. Rīgas Zolitūdes ģimnāzijā cietuši četri bērnu vecāki, radinieki, tajā skaitā arī viens bērns. Rīgas Ziemeļvalstu ģimnāzijā cietuši piecu bērnu vecāki un radinieki, skolēni nav cietuši. Visi dati tiek precizēti, informē Rīgas dome.
http://www.delfi.lv/news/national/politics/pec-tragedijas-maxima-veikala-45-bojagajusie-izsludina-seru-dienas-teksta-tiesraide.d?id=43837360#ixzz2lNlSNswt
Sirds sap, bet man loti nepatik tie visi twiiti no cilvekiem, kas izsaka lidzujutibu pa visu internetu. Visi jau spriezh pec sevis un tik raksta pa labi pa kreisi "domas esmu ar jums" utm, bet reali vini sez majas siltuma un gan viniem, gan vinju radiniekiem viss ok. Sados gadijumos man tiesam gribas ieteikt pakluset un savas lugsanas atstat pie sevis sirdi, nevis bazunet pa netu.
Es domāju,ka trakākais ka zeme sabira visam a virsu.