Nabagie glābēji vakardien ar TĀDĀM acim no turienes iznāca, un stāstīja tīras šausmas, ka kaut ka neticās, ka kāds no viņiem varēja to naudu ņēmt. Viņu pēc tam darba koleģi vienkārši noēstu.
Pie kam viņi glābj jau ne tikai pircējus, bet savus koleģus (kas ir trīskārt smagāk).
Un runājot par ziņām - pieļauju, ka tas stipri kāvējas, jo oficiālo informāciju dod vēli, kad tā jau ir 100x pārbaudīta. Piem. vakar jau 19.00 bija informācija par 4 nomirušiem, bet Netā tā paradījas tikai pēc kādām 3-4 stundām.
Šausmīga traģedija. Es varu tikai apbrīnot glābējus, kuri tur strāda. Uz viņiem ir vislielāka psiholoģiska slodze.
Nē, viņš pats tur knapi turējās, emocionāli bijis ļoti smagi, pat slikta dūša vairākas reizes bijusi, un viņš citus tur nepazina. Draudzene nav pelnījusi, pati labs cilvēks. Ļoti atvainojos, bet man pašai šī informācija likās ļoti nepatīkama, laikam tāpēc nesanāca paturēt pie sevis. Tiešām piedodiet, negribu nevienu nomelnot un sāpināt :(
Mans sencīts strādā tajā vieta tagad, VUGD viņš saka, ka Nu jau puslidz droshi,bet zem gruveshiem vel daudz bojagajusho varetu buut. Tiko atrakaam rindu ar kaseem un vairaakaam kasiereem, ;(
ļoti skumjš rīts...
mamma no rīta zvanīja, teica, ka mans tētis ar visu nakti tur piedalījies glābšanā- viņu firmai ir tie lielie krāni ar ko visu tur ceļ nost.. :(
šausmas.. un trakākais, ka viņa kolēģis arī esot laikam tur iekšā vēl, jo viņa mašīna pie veikala esot, pašu nevarot sazvanīt..
Vienkārši trīcu visu laiku un raudu :( Nespēju neko saņemties sākt darīt... Laikam nekur šodien ārā neiešu, jo sanāks iet tur garām... Negribu tās šausmas redzēt :(
Drausmīgi skatīties uz to bojā gājušo sarakstu, un vēl Twitter šo izlasīju - Autobusā blakus sēdošs puisis telefoniski mierina draugu, kura tētis joprojām drupās. Viss būs labi, vecīt... Ko citu vēl teikt.
Iedomājaties to procesu,kad apklusina visu tehniku un liek tuviniekiem zvanīt pazudušajiem un tad atrok vietas ur telefoni zvana. Šausmas, nerealitātes sajūta.
Šis rīts pienāca mierīgāks,izrādās māsa randiņo. Teicu,ka jau kādu laiku viņa viena dzīvo, vakar bijusi pie puiša, telefonam skaņu atslēgusi,lai netraucē,pat nenojauta,ka kāds cits varētu uztraukties
Izlasīju to bojā gājušo sarakstu, skumji ļoti. Neteiktu,ka iepriecina,bet labi,ka tajā sarakstā nav mazu bērnu...