MUMS MELO PAR TRAĢĒDIJU ZOLITŪDĒ
šodien 13:43
MILDA BREIVA
Es gan domāju, ka par bērniem noklusēja tāpēc, ka baidās no tautas emociju nekontrolējamības un iespējams, ka noklusēts vēl kas , ja kāds uzzina, dodiet zināt visiem.
No Facebook :
-Upuru vidū bērnu nav. Tā raksta mēdiji, bet diemžēl kā nesāpētu sirds ... no paziņu loka pienāca telefoniska informācija, ka bojā gājusi 2-3. g. meitenīte ar tēti.
-Un draugiem.lv sievietei ielikts dienasgrāmatā, ka gājusi bojā paziņa - sieviete ar bērniņiem:(
-mazs bērns ,kuram nav rokas tika izvilkts un vēl viens bērns.
-esmu slimnīcā, medpersonāls apstiprināja par meitenīti un tēti, kā arī teica ka vienības gatvē ir ievietots vel viens bērns no maximas.
-Es pa dienu dzirdēju sižetu, kad runāja Godmaņa kundze un viņa savu frāzi sāka ar ...bojā gāja gan 52 ...gan un tad sižets aprāvās un tas manī iedvesa šaubas ka mēdiji ko noklusē un ik brīdi kad lasīju atjaunoto informāciju ļoti cerēju, ka nebūs bērnu upuru, jo tā ir ļoti smagi, bet tad šis zvans manam vīram, kur cilvēks paziņoja, ka drupās ir atpazīts viņa brālēns ar savu mazo meitiņu un asaras nespēj apstāties, sirds dziļumos gribu ticēt, ka tā nav taisnība
-Laikam bērnus klāt neskaita,lai mazāks cipars!
-kaut vienu iemeslu vari pateikt KĀPĒC melo? Tādu ticamu, loģisku iemeslu? Nevis kaut kādu debilu - lai nesatrauktu tautu, utt...
mani besī divas lietas: stulbi un naivi cilvēki, kas tic sviestainām un apsurdām ziņām un tie, kuri šādas ziņas izplata.
-NAUDA NAUDA NAUDA UN VELREIZ NAUDA LŪK TEV ARĪ IEMESLS
-tu nopietni domā ka nebija neviens bērns?
ieej jebkurā lielveikalā ap pl 17.00-19.00 apskaties
-Laikam bernus pie mums neuzskata par cilvekiem ... par to viss liecina.. NEVAR BUUT 18.00 VEIKALS BEZ BERNIEM!!!!!!! no darzinja, no skolas utt. Tipa visi sarunaja-shodien ejam uz veici bez siichiem, atstajam uz ielas vai majaas vai mashiinaa. Man piem. nav ar ko atstaat, vienmer kopaa eja uz veici..."
Tā lūk...
Baidīdamies atklātības, viņi vēl vairāk tautu noskaņojuši pret sevi. Tos, kuri aiz bailēm vai alkatības klusēs par noziegumiem, kuru liecinieki ir , kļūst ar katru dienu mazāk...