Man nesaprotami. Ko jus pa to domajiet?

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/136485/indonezijas-berni-sak-nopietni-smeket-vel-nesasniegusi-4-gadu-vecumu-foto

Tikko izlasiju so rakstu.. esmu apsokejusies :D Man tas nav saprotams.
Tam, kam negribas lasit, tad isuma, rakstits, ka Indonezija bernu (jau no 2 gadu vecuma!!!!) smekesana ir nopietna problema. Un talak rakstit pa mazu puisi, kurs jau savos 5 gados ir paspejis atmest smekesanu un tagad parmeties uz negausigu esanu un paliek ar vien resnaks.
Ka var but ta, ka vecakiem tas skiet normali,ja vinu 2 gadigais berns sezot rotalu masina velk dumu???? un ja saka, ka diena izpipejis 2 pacinas, nu b*e kaa var nepamanit, ka tads sicis piipe?????? tada sajuta, ka tiem vecakiem pilnigi vienalga..

21.11.2013 16:26 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
6graudi, kapec tik viennozimigs viedoklis? kas tad mums pienemt visu , kas pasaule notiek pilnigi acgarns? Jaa, Afrika ir taa un musulmanu valstis sita un tapec mums uz to skatities un domat - ai, tas tac normali, mums savadaka domasana. Tiesi tapec ir mazak attistitas valstis, kur vairak attistiam jacinas ar tadam bezjedzibam. Ta pat kaa taa viena sieviete (vardu toc uz sitienu neatceresos) modele no ''melno'' valstim, pacel temu pa meitenu apgraizisanu. Tas tacu ir logiski, ka tada parasa ir vienkarsi drausmiga, kroplojosas morali un fiziski, bet tapec mes nedrisktam but pret to? es , protams, konkreti saja gadijuma netaiso neko tur iet un tagad cinities :D bet doma kaa tada.
25.11.2013 19:13 |

Reitings 728
Reģ: 21.07.2010
Tiesi tapec ir mazak attistitas valstis, kur vairak attistiam jacinas ar tadam bezjedzibam.
Bezjēdzība tā ir tavā izpratnē. Tāpat kā viņu izpratnē bezjēdzība būs kāds mūsu tikums/netikums. Mums ir jābeidz iedomāties, ka esam tie pareizie un tikai mūsu kultūra un tradīcijas ir tās pareizās un īstās. Nav ko bāzties citā valstī un kultūrā. Tev baigi patiks, ka kāda cita kultūra tagad ņems un bāzīsies mums virsū un teiks - jums jādara tā kā mēs darām, jo tikai mūsu uzskati ir tie pareizie. Ja cilvēki nebāztos iekšā citās kultūrās un citās valstīs un vairāk uztrauktos par savējām, tad šajā pasaulē būtu daudz vairāk miera.
25.11.2013 19:21 |

Reitings 919
Reģ: 11.07.2013
Es cienu citas kultūras un to tradīcijas, kamēr tās nepārkāpj cilvēktiesības, kas iekļautas Vispārējā Cilvēktiesību Deklarācijā. Neviena kultūra nav labāka vai sliktāka par otru, BET ir tradīcijas, rituāli utml., kas ir pretrunā ar cilvēktiesībām, piemēram, jau minētā sieviešu dzimumorgānu izkropļošana, tāpēc šīs tradīcijas, rituāli utml. nav uzskatāmi par pieņemamiem un ir jāizskauž.
25.11.2013 19:39 |

Reitings 133
Reģ: 18.02.2013
Tajā rakstā par to meitenīti apakšā bija rakstīts arī tieši par to zēnu.Pēc rakstītā varēja noprast,kāpēc tas sīkais zog tās cigaretes no vecmāmiņas un smēķē.Izrādās pats tēvs viņu ir pieradinājis pie šī kaitīgā netikuma jau kopš 18 mēnešu vecuma.Tad jau paši vecāki vien ir vainīgi arī pie tā,ka bērnam no tā ir aptaukošanās problēmas.
25.11.2013 20:26 |

Reitings 746
Reģ: 29.01.2009
Aij nu pilnīgs sviests, normali jau nav, bet ne jau nu mēs tur ko varam mainīt runājot šeit forumā.
25.11.2013 22:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)