Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

lielās bailes

Reitings 5
Reģ: 21.11.2013
Sveikas, meitenes!
Te nu būs kārtējā tēma par mīlas lietām. Šķiet, esmu no tiem cilvēkiem, kas ar savu iekšējo pasauli vienatnē tikt galā nevar, tāpēc vēršos pēc virtuāli-morāla atbalsta.
Problēma, protams, ir kāds puisis. Esam nabadzīgi jaunieši, kuri, dzenoties pakaļ saviem sapņiem un cenšoties saskrāpēt naudu, un paļaujoties uz savu līdz šim tik platonisko draudzību, nolēmām dzīvot kopā, ikdienā dalot priekus, bēdas, vakariņu gatavošanu un rīta paģiras. Vienmēr strīdējušies, apsaukājušies un ākstījušies viens par otru. Kad mani draugi jautāja, vai mums neesot romantisku nolūku vienam pret otru, skurinājos un šausminājos, nu nē-e, tas taču būtu, kā ar brāli salaist.
Dažādu apstākļu sakritību un mūsu viesmīlīgās dabas rezultātā nonācām uz pāris nedēļām vienā gultā. No sākotnējiem strīdiem un lamām par to, ka otrs aizņem par daudz vietas, pēkšņi attopamies viens otra apskāvienos. Sākumā it kā neko nepieminējām, neapspriedām, vismaz es nedomāju, ka tas atkārtosies. Bet atkārtojās. Un sekoja pirmais skūpsts un pasaule sagriezās otrādi. Viss ļoti jauki, bet...
Mēs vienmēr esam bijuši "čomi" bez jebkādiem nolūkiem vienam pret otru, bez romantiskām interesēm. Man šis puisis ir sācis ļoti simpatizēt par spīti tam, ka jaunāks un arī augumā īsāks un liekas, ka mēs kopā būtu ļoti tizli. :D Un tomēr, tomēr man viņš ir iepaticies. Un zinu, ka vakarā, kad viņš pārnāks no darba, man atkal tiks uzdots jautājums "ko mēs ar šo situāciju darīsim?" Jautājums, no kura rīta miegainuma aizsegā veiksmigi izvairījos, jautājums, kas man liek dauzīt galvu pret sienu, jo es baidos. Šausmīgi baidos visu sačakarēt, galu galā mēs dzīvojam kopā un tiekamies katru dienu.
Ko darītu jūs, ja justu, ka ir pienākusi situācija, kad kāds no jūsu draugiem, patiešām čomiem, pagalma puikām, sāk kļūt par ko vairāk? Kā pārkāpt tās iekšējās robežas vai tieši otrādi - kā uzmūrēt augstākas sienas, neko nesabojājot? Galu galā - kā nebaidīties izlemt?
21.11.2013 12:43 |

Reitings 3167
Reģ: 21.06.2010
Bet ko tu pati gribi?
Un kurš pirmais sāka tuvoties - viņš?
Jeb kurā gadijumā, tāpat kā iepriekš vairs nebūs. :)
Kas zin, varbūt puisim tu esi patikusi visu laiku, tikai tagad saņēmies izrādīt kko.
21.11.2013 12:48 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Manuprāt, tas tieši ir forši, ka jau ilgi esat pazīstami un atkrīt visas "cilvēka dziļākas iepazīšanas un skeleti skapī"puses. Tu reāli zini, ko saņemsi :) Tā kā Tev vien izlemt vai tas ir gana labi Tev.

Citādā ziņā - laid visu savā gaitā un nesāc tagad ierastās sieviešu lietiņas kā padaudz domāšana par visām iespējamajām situācijām, kas var vai nevar būt. Just be yourself! Bez tam, viņš jutīs, ja tagad sāksi uzvesties savādāk kā ierasts! Un, lai kas vīriešiem nepatīk, tad tās ir samākslotas sievietes!

Ja viņš jau ir spēris soli pretīm Tev, tagad Tava kārta atbildēt (ja vēlies) .. ja nav, tad gaidi, kamēr viņš to darīs.

Vēl jau vienmēr paliek izrunāšanās iespēja ..
21.11.2013 12:58 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
haha, man tā ir bijis. es toreiz tiešām puisi uztvēru tikai kā ļoti labu draugu un viss. bet, nu, viņš paspēra tādu lielu soli uz manu pusi un es vienkārši ļāvos. un man tas ļoti patika, jo tās attiecības vienkārši pārgaja citā kvalitātē un es jau biju iepazinusi visus plusus un mīnusus, zināju, kāds viņs ir cilvēks, nekas netika uzspēlēts. kopā bija vienkārši ļoti labi. un neko vairak jau nevajadzēja :)
21.11.2013 12:59 |

Reitings 949
Reģ: 15.04.2013
synkro plūsti un nedomā tik daudz. nav nemaz tik neordināri, gan man, gan vairākiem pāriem, ko pazīstu, tā ir bijis. tās ir foršākās attiecības, nekas nav mākslīgs, nav vienam otru jāiepazīst, nav vilšanos. man pilnīgi tāda skaista nostaļģija uznāca lasot tavu ierakstu :)
21.11.2013 14:10 |

Reitings 5
Krabi, man liekas, ka es viņu pa miegam apķēru un kopš tās reizes tā arī aizgāja.
Eh, meitenes, iedrošinājāt mazliet, tikai es visu laiku baidos - ja nu nesanāk? Mēs jau dzīvojam kā tāds vecs precēts pāris, viņš taisa naudu, es ēst, strīdamies, ielūdzam viesus un ciemojamies pie citiem, tikai nekādas romantikas - gluži kā mani vecvecāki :D
visvairāk laikam baidos no tiem neveiklajiem brīžiem un kāpt uz vieniem grābekļiem. Ne visai sen man jau viens tāds sens draugs sirdi salauza un pat pēc tam mums bija jākomunicē vienam ar otru, kas reizē izvērsās par tiešām tizlām situācijām, īpaši draugu lokā, ja klāt bija kāds, kurš zināja.
21.11.2013 14:15 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Es ar savu ļoti labu draugu nu jau 4 gadi esmu kopā kā pāris. Man tas liekas super! Tu to cilvēku zini no galvas.:D viņa stiķus, niķus, kopīgi piedzīvojumi bijuši....vieglāk uzsaķt attiecības, manuprāt.
ieteiktu ļauties..tad jau maniis,kas būs.:)
21.11.2013 14:15 |

Reitings 5
meitenēm, kas ir/ir bijušas kopā ar seniepazītiem puišiem-draugiem, pastāstiet, kā jums sākās attiecības? :)
21.11.2013 14:29 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
loģiski - tusējāmies visur kopā, bieži mācījāmies kopā augstskolā, satikāmies skolas pasākumos, līdz tā draudzība vienkārši kaut kā pārtapa jūtās. un viss bija baigi labi - nekas nemainījās, tikai nu mēs skitījamies draudziņi :D nu, nekādas izmaiņas mūsu dzīvē nebija, tikai pēc laiciņa sakām dzīvot kopā.
21.11.2013 15:01 |

Reitings 3167
Reģ: 21.06.2010
Aprunājies labāk ar to puisi. Gan jau viņš tikpat apjucis kā tu
21.11.2013 15:04 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
meitenēm, kas ir/ir bijušas kopā ar seniepazītiem puišiem-draugiem, pastāstiet, kā jums sākās attiecības?

Pazīstami bijām trīs gadus. Neteikšu, ka bijām draugi, bet vienā kompānijā visu laiku apgrozījāmies un runājāmies, dejojām utt. Un tad es jutu, ka kaut kā viņam patīku, bet man viņš neinteresēja. Bet tad pēc pāris mēnešiem man ieslēdzās klikšķis un viss. Es spēru to soli un uzaicināju uz tikšanos, jo biju diezgan pārliecināta, ka neatteiks. :)
21.11.2013 15:42 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)