topošais mīļakais vai tomēr NĒ!!!

Reitings 34
Reģ: 19.09.2012
SVEIKAS DĀMAS! gribu šeit izstāstīt savu problēmiņu vai ne probleminu. man ir viirs bet jau kadu laiku nepievers man uzmaniibu,vnk dzivojam kopaa,atnak no darba skatas tv vai sezh pie pc,man truukst miluma un tadas lietas, vinam no manis vajag tikai gultas priekus :( bet nu ir uzradies kaads sens draugs kurs velas ko vairaak neka vnk draudziigas attieciibas,grib tikties un taa,kluut par miilakajiem,saaku sho domu apsvert un liekas ka varbut vajag pameginaat..viirs ir auksts kaa zivs,saaku domaat par skirsanos bet tajaa pashaa laika to negribu,esmu pieradusi pie vinja,tad kad vinam saku ja taa turpinaas man nepieverst uzmaniibu mekleesu sev milako,vina atbilde ir taada ES JAU ZINU KA TEV TAADS IR UTT,bet neko par to nesaka iisti viss vienalga :( esmu apjukusi....
21.11.2013 09:16 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
No savādāka skatu punkta uz tavu situāciju... Varbūt ,ka kļūdos ,bet es domāju ,ka psiholoģiski neesi gatava krāpt savu vīru. Un muļķīgi... bet zini pēc kā spriežu? Uzreiz izlasot virsrakstu

topošais mīļakais vai tomēr NĒ!!!

:D Bet nopietni :) Tā esi izcēlusi to NĒ!
21.11.2013 22:34 |

Reitings 258
Reģ: 30.05.2012
Es atvainojos... bet autore... Tu kuce, novēlu lai Tevi turpmāk visu dzīvi krāpj visi vīrieši. Smadzeņu nav atrisināt situāciju? Ja gribi lēkāt uz cita baklažāna, tad izšķiries un lēka cik uziet... ja Tev nekas nepatīk un esi neapmierināta ar attiecībām, kapēc nevēlies šķirties? Ko tik nepacietīsi dēļ kāposta ne? Tu esi 0, atceries to uz mūžu... par to vien, ka pieļauj domu par mīļāko un krāpšanu. Un par vīriešiem kas krāpj savas sievietes domāju to pašu... cilvēki vispār kas krāpj vai meklē mīļākos ir slimi galvā, bezsmadzeņu radījumi.
22.11.2013 01:53 |

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Es gan uzskatu, ka dzīvojam tikai vienreiz un tomēr vairāk jādomā pašai par sevi. Dažreiz ir tā, ka attiecībās viss ir forši, labi saskan, ērta kopdzīve, kopīga manta, bet sekss švaks, vai nesaskan gribēšana - nu tad neko - neies jau tikai drāziena pēc sākt dzīvi no jauna. It īpaši ja nemaz neprasās cita cilveka jūtas, bet trūkst tikai laba vai biežak seksa... ;)
22.11.2013 02:11 |

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Un vēl dažreiz liekas, ka no malas spriedelējot ir tikai balts un melns... Bet dzīve nav tik vienkārša... ;)
22.11.2013 02:13 |

Reitings 6
Reģ: 12.09.2011
Ja Tev ir vīrs, tad krāpt viņu nedrīksti! Izšķiries, un dari ko gribi! Laba sieva, darīs visu, lai glābtu laulību :) Protams, Tev nav jālūdzas, bet vienkārši esi jaukāka, izdomā kādu romantiku. Centies atrast to, kas bija kad precējāties! :P

Bet pārkāpt laulību Tev nevajadzētu, jo precoties devi zvērestu. Un tagad modē ir ilga un skaista laulība! Cīnies par savu laimi!
Turklāt ko nozīmē mīļākie? - satikties, pārgulēt un viss. Nu pa lielam tā ir!
Protams, tas senais draugs jau ar neko neriskē! Bet Tev jābūt labai sievai!
22.11.2013 08:39 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
neviens jau nerunā par to, ka sieviete nedrīkst meklēt jaunu mīlestību. lai viņa to dara!! bet, lai dara to tikai pēc tam, kad ir izšķīrusies no vīra. nu vismaz, lai nedzīvo zem viena jumta.
par to, ka vīrietis negrib šķirties. mani šajā faktā visvairāk aizvainotu iemesls - negrib šķirties, jo negrib neko mainīt, ir pieradis. tad kas tur vispār ir risināms?? nekas!! es saprastu, ja viņš pateiktu, ka negrib šķirties, jo mīl tevi. bet tā nav..tev pašai tas nav aizvainojums, ka vīrietis ar tevi grib dzīvot kopā, būt laulībā, tikai tādēļ, ka viņam tā ir labi?
un, jā par to seksu- es to darītu tikai tad, kad pati gribētu. un viņam būtu jānopūlas, lai es ko sagribētu.
un tas senais draugs jau vairāk par seksu tāpat neko negrib. tu sajutīsies vnk lēta. domā, ka viņš tev baigi uzmanību pievērsīsies, mīļos, uzklausīs? sākumā varbūt jā, bet arī par to es šaubos.
22.11.2013 08:50 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Man gan izskatās,ka šī disksuija autorei vairs neinteresē:D
22.11.2013 09:13 |

Reitings 6
Reģ: 12.09.2011
čāča - varbūt jau aizmirsa, ka ierakstījusi :D kas tad Tu sevišķš, laulības pārkāpšana :D :D
22.11.2013 09:16 |

Reitings 279
Reģ: 20.06.2013
pietika spēka aiziet no cilvēka, kas mani krāpa, cik nu nebiju viņam pieķērusies un cik sāpīgi man nebūtu. Un nemeklēju attaisnojumu viņa rīcībai, jo tā bija cūciska

Nu apsveicu, ka Tev pietika spēka aiziet! Vienkāršākais veids - aiziet, aizbēgt. Baigi gudrā rīcība!!! Pati neaizdomājies, ka viņa krāpšanai varbūt ierosinātāja biji Tu?
Pati raksti - ka Tev virkne attiecību, kam esi izgājusi cauri? Nezin kāpēc tik daudz? Laikam tā vietā, lai risinātu, mēģini bēgt???? Piedot jau arī jāmāk!
22.11.2013 11:37 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Agate-ja tu izvēlies piedot krāpšanu, tas nenozīmē, ka tā ir jādara arī citiem. Protams, ka visu mūžu kaut vai var būt tikai vienas attiecības, ja viss tiek piedots. nav tā kā pārspīlēti? ja cilvēks nav laimīgs attiecībās un otrs padara viņu tikai vēl nelaimīgāku, kāpēc ir jāturpina tas viss? piedot arī var tāpat un attiecības izbeigt. piedod, bet tu piedošanu ar attiecībām savādāk saisti.
22.11.2013 11:40 |

Reitings 279
Reģ: 20.06.2013
Sany
es tikai secinu....un nedomāju, ka man būtu tiesības šeit ieņemt tik kategorisku nostāju, jo parasti tie, kas saka "nekad" nepiedošu, krāpšu paši kaut kad nonāk TIEŠI tādā situācijā....
Es vēlētos pieiet šai problēmai mazliet iejūtīgāk un izprotošāk, un analītiskāk....
Viegli pateikt - viss - Tu esi krāpniece un dzīvo ar tādu apziņu! Bet tas ir TIK VIENPUSĪGI.....un infantīli, piedodiet!
22.11.2013 16:29 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Nu apsveicu, ka Tev pietika spēka aiziet! Vienkāršākais veids - aiziet, aizbēgt. Baigi gudrā rīcība!!! Pati neaizdomājies, ka viņa krāpšanai varbūt ierosinātāja biji Tu?
Pati raksti - ka Tev virkne attiecību, kam esi izgājusi cauri? Nezin kāpēc tik daudz? Laikam tā vietā, lai risinātu, mēģini bēgt???? Piedot jau arī jāmāk!

Ak, mīļā sirds, nu iemācies taču lasīt! Man NEBIJA virkne attiecību. Pirmais. Otrais. Jā, noteikti, esmu cūka, ka pametu to, kurš krāpa. Jā, tas nu noteikti bija viegli. Es uzskatu, ka tieši tāda kā tu izlaiž vīriešus, kuri uzskata, ka visu dara pareizi un sievietes viņas pieņems tādus, kādi tie ir. Riebjas šitādas ņuņņas! Ja Tev ir tāda pieredze un pacietība, nu apsveicu. Bet mana dzīve man ir tikai viena, ja tev patīk to veltēt eksemplāram, kas nav to vērts - uz priekšu, tikai citas nosodīt nevajag
23.11.2013 16:06 |

Reitings 1651
Reģ: 26.11.2012
Domāju ka neko vairāk par pliku drāzienu no mīļākā nedabūsi. :D
23.11.2013 18:11 |

Reitings 1220
Reģ: 28.08.2013
Domāju ka neko vairāk par pliku drāzienu no mīļākā nedabūsi.
+
ar laiku ar to mīļāko būs tas pats, un nāksies atkal citu meklēt.
23.11.2013 18:13 |

Reitings 34
Reģ: 19.09.2012
dāmas,neēsmu par savu diskusiju aizmisusi,tagad izlasīju visus jūsu komentārus,paldies par ieteikumiem,par paskaidrošanu,par nosodīšanu utt,ka apgaimojat ka nav vajadzīgs mīļakais un tā...
šajās dienās ne prātā nebij mīļākais,dzīvojos pa māju ar savu dēliņu un vakaros pēc darba ar vīru...saprotu ka jāglābj laulība un tā,bet tomēr iekšā sēž velniņš kurš tirda ja ir kādu dienu jāsatiekas ar to otru puisi :/ redzēs,ko nu izlemšu.
23.11.2013 22:53 |

Reitings 134
Reģ: 25.05.2013
Nav enerģias apmaiņas pa čakrām -nedzīvo ilgi kopā,
Par to portālā astral-temple.com
25.11.2013 21:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits