Izmaksāšana randiņos - nav naudas

Reitings 278
Reģ: 23.03.2012
Neesmu no tām meitenēm, kas uzskata, ka vienmēr ir jāmaksā puisim, bet ko darīt, ja pati galīgi nevari atļauties randiņus? Finansiālā situācija ir tāda, kā ir. Var jau paļauties un iet uz randiņu bez naudas makā, bet ja nu puisis pēkšņi nepiedāvā izmaksāt vai arī sanāk kaut kā tā, ka jāmaksā būtu pašai? Tad arī ļoti stulba sajūta. Attiecības vēl pat nevar nosaukt par attiecībām, esam ļoti ''agrā stadijā'', tāpēc teikt arī negribās neko īpaši. Ko jūs darītu?
21.11.2013 01:10 |

10 gadi
Reitings 275
Reģ: 02.12.2012
Man nav naudas randiņiem, un manam puisim arī nav naudas randiņiem. Mēs ejam uz koncīšiem, sametam kopā savas kapeikas divām melnām kafijām, un baudām vakaru. Romantiskā studentu dzīve, un, tici man, arī tā ir ļoti skaisti.. Nezinu, kā ir visām ''pieaugušajām sievietēm'', bet parki ir skaisti, pastaigas pa pilsētu ir super, muzeji ir interesanti, un katru nedēļas nogali notiek tik daudz bezmaksas koncertu, ka pat grūti izvēlēties! Galvenais, ka lūpukrāsai naudas pietiek ;)
22.11.2013 00:09 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Puisis līdz šim ir izmaksājis?manuprāt,ja puisis ir izmaksājis,tad turpinās izmaksāt un diži nav jāuztraucas..Es ietu uz randiņu un nedomātu par to,ka man ,kaut ko prasīs. ja prasītu,tad pateikt kā ir -nav naudas:D man laikam nebūtu drosme dienu pirms randiņa piezvanīs un teikt-mm,varbūt atceļam randiņu ,jo man nav naudas..puisis to var arī uztvert,ka vnk gribi viņu atsūt:D
22.11.2013 00:29 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Debija-es veel tagad iedomaajos-vasaraa tacu veel var iziet cauri ar "piknika grozinu"-loti romantiski.
22.11.2013 00:47 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Atljaushos atgaadinaat ,pirms visas saakat noriet, par to, ka cosmo apgrozaas arii ljoti jauninjas meitenes un visbiezjaak taas jauninjaas meitenes satiekaas ar tikpat jauninjiem puishiem un kaa labi zinaams, studentiem biezji nav naudas, taapeec nabaga studentinjsh vai 12. klases skolniecinjsh nevar pat gribeedams apmaksaat visu reekjinu un "bada" gados tie reekjini tiek segti uz puseem.
22.11.2013 01:01 |

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Pat neiedomātos neko maksāt. Satiktos tikai ar vīriešiem, kuri būtu spējīgi mani aizvest uz randiņu. ;)
22.11.2013 01:30 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Vienreiz "randiņā" samaksāju pati par sevi, bet tas vēl bija tālajos gados, kad aiz 2 vēl bija divas nulles un arī tikai tāpēc, ka randiņotājs bija par mani dažus gadus jaunāks (nē, neesmu nepilngadīgo pavedinātāja, pašai bija knapi 18, bet šobŗīd toč neviens nevar man to randiņu pārmest, jo tagad džeks ir izaudzis par Latvijā diezgan populāru un seksīgo džeku, drīzāk visas druškas prasa, kāpēc neatņēmu viņam nevainību un nepiespiedu precēt :D)

Bet vispār - mani ir mocījušas tavas pārdomas, līdz vienai tādai reizei, kam man gluži kā tev nebija naudas un aizgāju uz randiņu tukšā, tomēr tas naudas trūkums vairāk atbrīvoja, nekā sasaistīja un randiņš bija super. Tad es sapratu, ka randiņošanas periodā puiši mēdz jusities neērti, nevis maksājot par tevi, bet gan dalot izmaksas uz pusēm. :)
22.11.2013 01:44 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Ja nav naudas, tad sievietei randiņš ir iespēja paēst par velti! Neredzu problēmu.
22.11.2013 11:35 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Tad es sapratu, ka randiņošanas periodā puiši mēdz jusities neērti, nevis maksājot par tevi, bet gan dalot izmaksas uz pusēm.

Ar mani tā noteikti ir ..

Mana filosofija ir tāda - nav naudas, sēdi un domā, kur dabūt un aizmirsti par randiņiem :D Jo vīrieti ar pliku dibenu nevienai tāpat nevajag :D Tagad gan tā nav problēma, bet gadus 7-8 atpakaļ - bija.

Bet, ja sieviete pati uzprasās maksāt par sevi, es to neliedzu darīt, jo apzinos, ka ir sievites, kam patīk justies neatkarīgām. Visādā ziņā tas jau dod zināmus signālus vīrietim, piemēram, to, ka viņa nepārprotami nāca uz randiņu ar vīrieti nevis nahaļavu paēst .. tai pat laikā tas var būt arī:"Tu pat neesi pietiekami labs, lai man izmaksātu" :D Bet nu tas tā .. manā pieredzē sievietes pirmo reizi man izmaksā brīžos, kad pašas ir saorganizējušas kādas aktivitātes, piemēram, biļetes uz saviesīgiem pasākumiem vai romantiskas vakariņas divatā, etc ..
22.11.2013 12:33 |

Reitings 648
Reģ: 18.01.2010
nekad neviens nav izmaksājis un iebilstu, ja gribētu.

Interesanti, ka te kāda minēja, ka vēl nekad dzīvē nav bijis tā, ka neizmaksā, man nekad nav bijis tā, ka izmaksātu :D nepatīk, liktos uzpirkta :D pati spēju sev izmaksāt;)
22.11.2013 13:01 |

Reitings 5954
fost, tu esi bijusi uz randiņu vispār?
22.11.2013 13:04 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
Es labāk pati par sevi maksāju ,lai nejustos ,kā nopirkta mau*a, kad man ir izmaksājuši es vienmēr jūtos parāda ,kā nopirkta ,kretinē tā sajūta, pilnīgi un galīgi sabeidz garastāvokli:D
22.11.2013 13:17 |

Reitings 5954
andie, vai tad tev kāds prasa atstrādāt to summu baudā? Nevajag meklēt to, kā nav. Tie ir kompleksi.
22.11.2013 13:22 |

Reitings 1603
nekad neviens nav izmaksājis un iebilstu, ja gribētu.

Es labāk pati par sevi maksāju ,lai nejustos ,kā nopirkta mau*a, kad man ir izmaksājuši es vienmēr jūtos parāda ,kā nopirkta ,kretinē tā sajūta, pilnīgi un galīgi sabeidz garastāvokli

Vairāki iemesli, kāpēc nedrīkst uzspiest sievietei izmaksāšanu, ja viņa to nevēlas ..
22.11.2013 13:24 |

Reitings 1603
Nerea Nop, vienkārši tādi cilvēki ir un tas ir jāpieņem. Nevajag mēģināt uzspiest to, ko viņi nevēlas .. to sauc par otra respektēšanu :D
22.11.2013 13:26 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Ja tiešām gribētos ,atklāti pateiktu- nu jā, varētu braukt, bet šobrīd ar finansēm tā švakāk. Ja šis uzreiz- bet es taču tev izmaksāšu,protams ! Tad kautrīgi atbildi- nu nezinu... un tad jau viss ok :D Bet ja baigi uztraucies -neorganizējiet neko vai vienkārši pastaigājaties mierīgi, mainat plānus. ;) Neredzu problēmu šajā situācijā.
22.11.2013 13:55 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Es labāk pati par sevi maksāju ,lai nejustos ,kā nopirkta mau*a, kad man ir izmaksājuši es vienmēr jūtos parāda ,kā nopirkta ,kretinē tā sajūta, pilnīgi un galīgi sabeidz garastāvokli

Tā jau ir meitenes psiholoģiskā problēma ,kā Tu vari būt mauka, ja neko solījusi neesi un ja neizaicini tur baigi, neaizejot uz tikšanos pusplika vai tml. Es uzskatu ,ka tā ir puiša paša izvēle- gribi riskēt ,iepazīties- maksā, bail ,ka neizdosies attiecības un žēl būs iztērēto naudu- nemaksā!
22.11.2013 13:58 |

Reitings 70
Reģ: 18.11.2013
gandons Tā kas par tevi maksās, uzskatīs, ka ir samaksājusi arī par to, lai pret tevi kājas noslaucītu

Pag tad sanāk ka visi čaļi kas izmaksā sievietēm drīkst kājas pret viņām noslaucīt? Tad es labprāt izmaksātu.

gandons čaļi vsp nedrīkst noslaucīt pret sievieti kājas...ja kassss..! Izņemot reāli rupju rīcību no sievietes puses, kad viņa to tiešām varētu būt pelnījusi. Katrā gadījumā, ne jau dļ tā, ka čalis viņai izmaksātu randiņu ;)

Bet Tu "audz", jo jau izsaki vēlēšanos arī kājas pret sievieti noslaucīt, ja izmaksāsi....NEPAZEMO SEVI ;)
22.11.2013 16:33 |

Reitings 179
Reģ: 30.11.2012
Es vairs nejautāju vai man maksāt par sevi, vai kā, jo visas reizes kad es tā esmu darijusi, puiši ir tāda pat kā šokā
bijuši un nesaprašanā jautājuši, vai es traka vai?Dāmām nekas nav jāmaksā.
22.11.2013 17:01 |

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Man liekas, ka vnk nekas nav jāsaka, ka nav naudas. Jebkurš normāls vīrietis saprot, ka aicinot uz randinu izmaksā. Bet ja kaut ko teiks, tad neko - nav tev naudas un viss... Lai pats domā kā izgrozities - ja aicina tad pat pēc etiķetes viņam ir jāizmaksā....

Citādi uzreiz pieradina, ka pašas visu uz pusēm, bet kad nopietni kopā tad sūdzas ka lūk viņš neizmasā un viss uz pusēm, bet viņam alga lielāka... Tā kā ko pats sēsi to arī pļausi...

Ir meitenes, kuras nemaz nepieļauj, ka kaut ko pašas maksā un vīrietis mierīgi pakļaujas šai sistēmai. ;)
22.11.2013 17:17 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
andie, vai tad tev kāds prasa atstrādāt to summu baudā? Nevajag meklēt to, kā nav. Tie ir kompleksi.

Nē, neprasa:d Bet enīveij ,es nejūtos normāli ,kkāda neveikla ,tizla sajūta, tāpēc es labāk pati par sevi:D Vnk nu tur tas prikols ,kādā sakarā ,pilnīgi svešam džekam man būtu jāizmaksā?
Tā jau ir meitenes psiholoģiskā problēma ,kā Tu vari būt mauka, ja neko solījusi neesi un ja neizaicini tur baigi, neaizejot uz tikšanos pusplika vai tml.

Psiholoģiskā problēma?:D Cik ,man zināms, man ar psihi viss ir pat ļoti labā kārtībā.
22.11.2013 17:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits