Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Īstais brīdis atklāt savus nodomus attiecībā pret vīrieti

Reitings 264
Reģ: 06.04.2011
Mani uz kino un pēc tam aiziet uz kafejnīcu uzaicināja bijušais darba kolēģis. Toreiz (t.i. pirms 6 gadiem) darbā viņš man bija viens no tuvākajiem cilvēkiem, taču mums bija vien čomu attiecības, nekas vairāk. Man gan viņš ļoti patika kā vīrietis. Bet tagad kā vīrietis viņš mani vairs neinteresē. Nesen atgriezās no dzīves Anglijā, kur bija pavadījis gadus divus. Pēdējā laikā ir atsācis par mani interesēties, bieži sācis rakstīt draugos.

Ja man šobrīd nopietnu attiecību nav, bet jau tagad zinu, ka ar viņu neko vairāk par čomu attiecībām nevēlos, kurš, jūsuprāt, būtu tas labākais brīdis, kad viņam to darīt zināmu? Jo visticamāk viņš vēlas ko vairāk par čomu attiecībām.
20.11.2013 23:37 |

Reitings 381
Reģ: 19.01.2011
Neej satikties un pasaki ,ka netiec ,jo ar tavu puisi ir jāsatiekas.Ja, ej tikties neļauj par sevi maksāt.
20.11.2013 23:40 |

Reitings 264
Reģ: 06.04.2011
Nu jā, bet ir jau vīrieši, kuri uzskata, ka sievietei maksāt pašai ir kaut kas anormāls..
20.11.2013 23:41 |

Reitings 414
Reģ: 03.02.2013
Kāpēc lai viņa neļautu par sevi samaksāt? Man ir draugs, kuram pašam ir meitene, un man ir puisis, taču laikupalaikam, kad ejam iedzert kafiju, viņš mēdz uzsaukt. Tieši goda lieta.
Ne vienmēr, protams, bet ir.

Satiecies ar viņu, jauki pavadi laiku, bet, ja viņš atklāti izrādi interesi, tad ieturi distanci mazliet, nekļūsti pārāk draudzīga - ko viņš varētu iztulkot kā zaļo gaismu.
20.11.2013 23:43 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
ja viņš agrāk tevi uztvēra tikai kā čomu, kāpēc tu domā, ka tagad ir savādāk? varbūt viņš tev vairāk raksta, jo tagad ir atgriezies un vēlas komunicēt vairāk ar cilvēkiem, kas ir Latvijā. es neko neteiktu, lai nenolažotos un neizveidotu pārprātumus. vnk ieturētu distanci, neatbildētu uz katru sms, zvanu vai vēstuli, kā arī neskrietu uz biežām tikšanām. katrā ziņā nedotu viņam veltas cerības, lai pēc tam atšūtu. un pavēro viņa reakciju. ja tu viņam tik ļoti patiksi kā sieviete, viņš centīsies atklāt pats savus nodomus. tad arī varēsi viņam pateikt par savējiem.
21.11.2013 09:05 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits