Pametu programmu, kura mani nesaistija. Iestajos, jo skolai bija laba reputacija un tuvu majam, ka ari gimene skubinaja. Macijos gramatvedibu, bet nu nekadi nesaskatu sevi saja profesija. Lai gan zinu, ka labs gramatvedis var labi pelnit, bet prieks manis gramatvediba ir parak sausa, nekad nav patikusi matematika, parlieku daudz cipari, butu gruti vadit savas dienas ofisa kresla. Jutu, ka ta vairs nevaru turpinat, ja katra diena jasak ar riebumu un pesimismu. Protams, negribejas lieki izniekot laiku un sedet vecakiem uz kakla, viniem jau ta bija gruti, un jau sen gribejas nomainit vidi. Tagad esmu arpus Latvijas un macos koledza ESOL, vel domaju macities Health&Social Care, counselling vai kautko tadu, kas ir saistits ar dabu un dzivniekiem. Man patik palidzet un rupeties par dzivniekiem, dabu. Tas butu tuvak sirdij! Labprat stradatu vieteja Animal Shelter, bet pagaidam jasamierinas ar to kas ir.:) Pat nezinu ko ieteikt autorei! Ja tu jau esi uzsakusi macibas augstskola, tad varbut sanemies un pabeidz, ka Demi teica! Varbut nav tik traki! Vispar skaties pec savam ieksejam sajutam, izsver visus "par" un "pret"! Varbut, ja tu uzsaktu studet ko citu, tad atkal izveleta programma nepatiktu. Tev vajadzetu izlemt, kas tiesi tev ir vissaistosakais! Galvenais nenokar degunu! Turies!:)