Draudzenes EX

Reitings 125
Reģ: 27.08.2013
Situācija sekojoša - vai, Jūsuprāt, ir pareizi saieties ar draudzenes bijušo? :D
18.11.2013 19:48 |

Reitings 123
Reģ: 24.09.2013
Tas atkarīgs no tā cik tuva Tev ir tā draudzene :)
19.11.2013 08:41 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Manā gadījumā draudzenes bijušā vietā bija draudzenes labākais draugs, pret kuru, kā izrādījās, viņai bija jūtas. Tiesa, draudzene jau bija vairākus gadus attiecībās un labākais draugs viņai bija kā aizliegtais auglis. Viss bija diezgan jokaini - sākotnēji viņa sekmēja mūsu attiecību veidošanos, pastāvīgi stāstot, cik burvīgs viņš ir un cik labi mums saskanēs, bet vēlāk, kad saprata, ka mums tiešām saskan, sāka rīkot greizsirdības scēnas. Loģiski, ka nekāda draudzību tur vairs nebija, bet, atskatoties uz to visu, nenožēloju, ka izvēlējos puisi.

Es tavā vietā izvērtētu, cik tuva draudzene viņa tev ir un vai ir vērts riskēt ar draudzību puiša dēļ.
19.11.2013 08:49 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Vispār aizej un pajautā draudzenei, vai viņai nebūtu iebildumi, ja tu ar viņas ex veidotu attiecības!
19.11.2013 08:54 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Man nebūtu iebildumu, ka kāda no manām draudzenēm tiktos ar kādu no maniem ex draugiem. Tās visas attiecības ir bijušas pagātnē un tagad pašai ir laimīgas attiecības.

Domāju, ka Tavā situācijā arī no svara ir tas, cik ilgi draudzene bija kopā ar savu ex, kāpēc izšķīrās un cik ilgs laiks ir pagājis kopš šķiršanās.
19.11.2013 09:51 |

10 gadi
Reitings 2793
Reģ: 09.12.2010
Vienmēr licies, ka nekad nevarēšu, bet tad sapratu, ka nekad nesaki nekad.
No vienas puses, jau jā, viņi ir BIJUŠIE un tas izsaka visu, katram tak ir tiesības uz savu laimi.

Ja man tā būtu, tad kārtīgi izsvērtu visus + un - un padomātu, vai tas puisim ir tiešām tas, ko no visas sirds gribu, ja tā būtu, tad man būtu pilnīgi uzspļaut uz to, ka viņš ir draudzenes bijušai.

Jebkurā gadījumā - viss notiek tā, kā tam ir jānotiek.
19.11.2013 09:54 |

Reitings 19
Reģ: 06.06.2012
Man nedaudz savadaka situacija - esmu kopa ar sava ex labako draugu. Rezultata vini nav vairs draugi, kaut gan dzivojam kaiminjos. Divaini jau ir. Manejais ex loti daudz stastija savam draugam par mani, zin pat dazas tadas lietas, ko vinam nevajadzetu zinat, bet mes pagatni necilajam un esam laimigi.. Par ex - nezinu, vins ari tagad vairs nav viens un drosi vien ari ir laimigs :)
19.11.2013 10:49 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Ja Tas ir saskaņā ar Tavu sirdsapziņu, tad vari mēģināt. Tikai nevajag brīnīties par to, ka draudzenei tas var šķist nepieņemami.
Atkarīgs no tā, cik tuvas draudzenes esat, cik ļoti viņa ir ar Tevi dalījusies informācijā par attiecībām. Manuprāt, pārāk liela zināšana par 2. pusītes pagātni attiecībās nav veselīga.

Patiesībā tik daudz lietas ir atkarīgas no tā.. kas Tavos bēniņos darās :)
19.11.2013 10:53 |

Reitings 309
Reģ: 17.06.2013
Es ieteiktu pateikt draudzenei, ka vinas ex Tev ir pazvanijis un minejis, ka varetu saskrieties, vai tamlidzigi. Un tad vero vinas reakciju, ja no vinas puses bus kkas lidzigs "pfff.. sadomajies" vai "Ignore vinu", tas skaidrs, ka vina par jusu atiecibam nebutu sajusma.

Pati personigi to nespetu. Ja butu kads, kurs bijis kopa ar draudzeni pirms 10 gadiem, un viniem tur viss jau aizmirsts, tad varbut ja, bet savadak nee.
Pastav gan starp sievietem, gan viriesiem nerakstiti draudzibas likumi, un manuprat, nesaieties ar draudzenes ex, ir viens no tiem.
19.11.2013 11:19 |

Reitings 2494
Reģ: 29.01.2009
laikam pareizi tas nebūtu... domā draudzenei sirsniņa nesāpēs redzot jūs kopā? Man tā liekas sava veida nodevība...es tā nevarētu... ja nu vienīgi ... nē ... tomēr nevarētu
19.11.2013 11:27 |

Reitings 8272
gluži ētiski tas nebūtu. ar puisi attiecības veidotu tikai tad, ja abiem būtu nopietni nolūki, nevis tikai satikties. savādāk tu lieki sāpinātu draudzeni. bet draudzenei arī jāsaprot, ka tas ir bijušais. un ka viņš var darīt, ko vēlas. saprotams, ka sākumā ieteiktu jums abiem paklusēt par jūsu attiecībām, lai , pirmkārt, draudzene nomierinās (ja šķiršanās bija nesena), otrkārt, gadījumā, ja attiecības ātri izjuktu, viņai nebūtu lieka stresa.
man arī tavā situācijā būtu dilemma, jo redzētu taču arī, ka draudzene pārdzīvo. izvairītos ar draugu rēgoties viņai acīs. bet es par savu laimi cīnītos un nelaistu tik viegli vaļā.
19.11.2013 11:36 |

Reitings 978
Reģ: 09.10.2013
Kā saka "Meitenes nāk un iet, bet draugi paliek", ja vēlies saglabāt savu draudzību, kas nākotnē Tev var būt nozīmīgāka un svarīgāka (noteikti, arī tagad, ja Jūs esat labas draudzenes), tad neiesaku šo soli, protams, Tevis pašas dēļ, jā forši, ka ir puisis, kas Tev patīk, bet tomēr apdomā arī par to, kas Tev ir svarīgāk, no pieredzes varu teikt, ka puisi vari ātri pazaudēt, bet draudzene paliktu mūžam!
Izvērtē par un pret, kas Tev svarīgāks.

Katrā ziņā, varbūt, vēl vari aprunāties ar draudzeni kā viņa justos :)
Bet, nu, es tādu draudzeni neuzskatītu vairs par draudzeni :)
Mani tas ļoti aizvainotu un aizskartu. (Ja pret puisi man būtu bijušas paiesas jūtas un nopietnas attiecības)
Bet, nu, tas ir tikai mans viedoklis :)
19.11.2013 11:36 |

Reitings 61
Reģ: 24.10.2013
Man ir tā gadijies... Ka draudzene sagājās ar manu bijušo, tad ar puisi, ar kuru vienkārši bija randiņi... Nu nav diez ko patīkami.. Draudzenes esam vēl joprojām, bet zinu,ka kaut kur dziļi manī tas vēl joprojām sēž... Ja draudzene tiešām būtu iemīlējusies un tur tas būtu nopietni no abām pusēm, tad gan ir savādāk. Gan jau pārdzīvotu :) Jo tapēc jau viņs ir bijušāis, ka mums nebija lemts.. Bet tīri izklaides dēļ... grūti piedod, ir tak tik daudz puišu apkārt. Un labāk nenoklusē no draudzenes, bet mēģini izskaidrot, jo es to uzzināju no citiem un tas bija tiešām neforši :)
19.11.2013 11:52 |

Reitings 1243
Man kaut kā vienmēr draudzeņu ex ir bijuši tabu. Lai gan jāsaka arī, ka neviens tāds "WOW-Es kūstu" nav nevienai bijis. Tāpēc nezinu, kā būtu, ja pēkšņi kādai draudzenei būtu tieši manas gaumes ex.
19.11.2013 12:00 |

Reitings 414
Reģ: 03.02.2013
Mana labākā draudzene apprecējās ar puisi, uz kuru es metu acis :D
Es viņu iepazinu pirmā, pāris reizes satikāmies, bet sapratām, ka nesapas un palikām draugi. Un tad nejauši viņus abus iepazīstināju.. Tadadadmmm, kāzas! Who knew. Viņi viens otram ir kā radīti.

Bet tas ir unikāls gadījums. Man ar viņu nekad nekas līdz galam nebija, un viņš pats izrādīja uzmanību viņai..

Es pati tā nevarētu, bet atkarīgs, cik tuva draudzene. Tuvākajām - točna ne. Un, paldies Dievam, mums ir absolūti dažādas gaumes!
19.11.2013 12:09 |

Reitings 824
Reģ: 09.07.2013
Katram jau ir savas lietas, kuras tiek iedalītas pie pareizām vai nepareizām. Ja runa ir par mani, tad nē!!! Nekad nevarētu būt kopā ar draudzenes bijušo. Pat ja dikti patiktu, šaubos, ka kāptu pāri saviem principiem, lai tikai tiktu pie tēviņa.
19.11.2013 15:32 |

Reitings 1364
Reģ: 05.04.2013
Es negribētu lai draudzene tā izrīkojas ar mani, tākā es laikam arī nevarētu.
19.11.2013 15:37 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
puisi vari ātri pazaudēt, bet draudzene paliktu mūžam!

tišām kāds tic draudzībai forever? tā dzīvē ļoti reti gadās....
19.11.2013 15:55 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
tišām kāds tic draudzībai forever? tā dzīvē ļoti reti gadās..

A, kas tur tāds dīvains? Es arī ticu, jo man visiem pazīstamajiem(kas ir vecāki par mani) ir tādas draudzības: mammai, krustvecākiem, pat omītei ir draudzene jau no skolas laikiem.
Es ticu, ka mana draudzība ar manām draudzenēm arī būs mūžīga, cik nu man tas mūžs būs garš. Taču, varbūt esmu ļoti naiva. Es jau arī īstai mīlestībai un uzticībai ticu.

Un attiecībā uz komentu ''līdz pati nonāksi tādā situācijā'', es atļaušos teikt, ka pati sevi zinu labāk un zinu, ko, kad un kā darīšu. Ir lietas, kuras es nedarīšu un punkts, jo mani principi un vērtības nemainās skatoties no situācijas. Man manas draudzenes ir zelta vērtas. Es esmu bijusi drausmīgās situācijās un viņas ir bijušas man blakus, atbalstījušas un darījušas ļoti daudz manā labā. Tā kā - ja es nonākšu tādā situācijā, es vienalga tādas attiecības nesākšu.
19.11.2013 16:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits