cik daudz domaajat par aareejo izskatu?

 
Reitings 583
Reģ: 28.03.2012
cik dauudz naudas un vispaar briivo laiku ieguuldat tajaa, lai labi izskatiitos? mans draugs pateica taadu atzinu, ka vinam nepatiik, ka raustu uzacis! nee, un manas uzacis nav paarspiileeti tievas vai kaut kaadas nike formas diivainiites, bet parastas, random uzacis, iepriesh jau bija teicis, ka riebjas, ka velku push up utt, kraasojos! zinu, izklausaas, ka izskatos peec cacas, kas nemaak kraasoties un A izmeeru iegruuz push-up, bet nee; viss ar meeru! Vienkaarsi saaku domaat - vai maz ir jeega to naudu taa izgruust taja visaa aariskiibaa? Kaa ir ar jums? Vai jums pietiek ar minimaalismu - sakopt sevi, lai izskatiitos labi, vai jums nepieciesams ik nedeelu papildinaat kosmeetiku, garderobi, uz jums ir sii - moraali novecojushas dreebes -tendence? Kaut vai pirms izieshanas no maajas, cik ilgi taisaaties, un vai maz tam ir jeega, mans draugs vienm paarmet un saka, ka tam vienkaarsi nav jeegas...
18.11.2013 15:28 |
 
Reitings 919
Reģ: 11.07.2013
Domāju, ka vai nu viņam vienkārši patīk tikai dabiska izskata meitenes vai arī cenšas Tevi ierobežot kompleksu / greizsirdības dēļ.
18.11.2013 23:21 |
 
Reitings 2461
Reģ: 02.01.2010
krista

Vīrieši paši bieži vien izliekas par to, kas nav. Tikai ja sievietes spēlējas ar ārējo izskatu, vīrieši melo par citām lietām.
Iepazīties vajag ar tiem cilvēkiem, kuri pievelk. Un ne jau ar D izmēra krūtīm vai garu augumu, bet kaut ko netveramu, kaut vai dzirksteli acīs. Cilvēks tomēr ir kas vairāk par gaļas gabalu un seksa partneri.
18.11.2013 23:24 |
 
Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Vislabāk man patīk vīrieši, kas ar visām 4 brēc par dabīgo skaistumu, nē kosmētikai, nē pucēšanās, un tā tālāk, bet kad ierauga patiešām labi, skaisti uzkrāsojušos un sapucējušos meiteni, tad ir siekala līdz zemei. :D

Manam bijušajam patika, kad izejamajās reizēs tā rūpīgāk sapucējos, papēdīši, kleitiņa, vai kas tml, kosmētika, skaisti nolakoti nagi, arī ikdienā nebija nekas pretī, ja viss bija sakopts un skaists, bet tagad pilnīgi sejā bāž, to cik ''nedabīgi'' man patīk izskatīties.
18.11.2013 23:31 |
 
Reitings 135
Reģ: 28.10.2013
Man ir pāris ķermeņa losijoni - VS, bodyshop un kaut kād bio - un liekas daudz par daudz :/ No dekoratīvās kosmētikas - viss pa vienam, tikai nagu lakas padaudz
Esmu izmeiģinājusi gan pieliktos nagus, gan gelish, gan skropstas- bet tas nav man
Eju aptuveni 3x gadā apgriezt matu galus pie friziera, uzacis raustu mājās, un arī krāsoju, jo esmu dabīga tumšmate ar bolndām uzacīm - tāpēc uzacis krāsoju ar krāsu tumšākas - reizi 2 nedēļās.
Draugs neko sliktu nekad nesaka, izņemot ja nagus nolakoju parāk tumšās krāsās.
Viņš saka, ka izskatos labi arī bez kosmētikas, bet neiebilst ja arī uzkrāsojos. Galvenais lai uz gulētiešanu viss ir notīrīts, tas gan viņu kaitina, ja atnākam pēc ballītes pa nakti mājās un es uzreiz aizmiegu ar nenotīrītu kosmētiku, tad no rīta pārmet man, ka nedomāju, ko nodaru savai sejai. Viņš arī pērk madaras sejas ziepes, kas domātas mums abiem.
18.11.2013 23:35 |
 
Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Vislabāk man patīk vīrieši, kas ar visām 4 brēc par dabīgo skaistumu, nē kosmētikai, nē pucēšanās, un tā tālāk, bet kad ierauga patiešām labi, skaisti uzkrāsojušos un sapucējušos meiteni, tad ir siekala līdz zemei.

Viens ir saposties, bet otrs ir tad, kad ir sieviete paarmaaleejusies un ar dekoltee liidz nabai. Arii tai gadiijumaa blenzj, un ne tikai viirieshi, bet tas taapeec, ka arii friiki pieveelk uzmaniibu un uz tiem ir gruuti neskatiities, nevis taapeec, ka vinjiem buutu siekala liidz zemei.
18.11.2013 23:39 |
 
Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Daudz domāju par ārējo izskatu, jo man ar to ir problēmas. Man nekad nepietiks vienkārši noskalot seju ar ūdeni un uzsmērēt mitirnošo krēmu vai izmazgāt matus un ļaut saulē izžūt, lai izskatītos tā, kā man liekas labi.
18.11.2013 23:50 |
 
Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
krista ir tak skaidrs kad belnž kā uz frīku un kad tā siekala ir līdz zemei.....
18.11.2013 23:53 |
 
Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
es domāju, ja sieviete pēc 25 paziņo, ka nelieto kosmētiku vispār un viss ir ideāli un lieliski, hmm, negribas ticēt, vai arī tā nav realitātē, viņas sevi nenovērtē objektīvi (iedomājas, ka izskatās labāk nekā ir)


Pat ja vina neizskatas tik labi, ka Tu uzskati par vajadzigu sievietei izskatities, vinai nav nekads pienakums izdabat svesiem cilvekiem; neviena sieviete nav nevienam parada izskatities ta vai sita.

“You don’t owe prettiness to anyone. Not to your boyfriend/spouse/partner, not to your co-workers, especially not to random men on the street. You don’t owe it to your mother, you don’t owe it to your children, you don’t owe it to civilization in general. Prettiness is not a rent you pay for occupying a space marked ‘female’.” Diana Vreeland (viena no 20 gs. ieverojamakajam modes damam un Vouge redaktore)

Un cik gan ir jabut zemam sievietes pasvertejumam, lai atlautos apgalvot, ka sieviete bez kosmetikas ir tik neglita, ka neuzkrasojusies publika nevar radities!? Sievietem pirms feminisma uzvaras gajiena pasapzina un pasvertejums bija stipri augstaks. A kas tagad ir noticisi? Sieviete, kuru uztur virietis skaitas liekede, sieviete ar celulitu/lieko svaru ir praktiski miskaste metama tapat ka sieviete gados, sieviete bernu mate un majsaimniece ir sieviete kuru virietim ir passaprotami krapt ar "interesantaku" stradajosu sievieti un bez meikapa sieviete nevar no majas radities ara ka Saudija sievietes bez parandzas.
18.11.2013 23:56 |
 
Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Tāpēc man nav draugs. :D Man pofig, ja uzacis sanāk varbūt kādu dienu "naicīgākas" un velku krūšturus ar polsteriem. BET es tā jūtos labi! :P
19.11.2013 00:09 |
 
10 gadi
Reitings 2910
Reģ: 27.08.2009
Ou jā, šoreiz daudzi + Morgan.

Tikai tas gan nesaucas feminisms, bet vienkārši 21. gadsimts.
Feministes tieši pretēji ir par to, lai sieviete varētu staigāt pa ielu plika, androgēnā stilā vai kaut a la Čaka iela, ja viņa tā vēlas. Sievietes, īpaši LV, pašas uzlikušas laika gaitā tos standartus sev - mājsaimniece+perfekts izskats+karjera+"es ar savu vīrieti skatos futbolu un skrūvēju močus, jo savādāk mums nebūs kopīgas intereses un es viņam kļūšu garlaicīga". Eiropā uz to visu tā neiespringst.
19.11.2013 00:23 |
 
Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Sievietes, īpaši LV, pašas uzlikušas laika gaitā tos standartus sev - mājsaimniece+perfekts izskats+karjera+"es ar savu vīrieti skatos futbolu un skrūvēju močus, jo savādāk mums nebūs kopīgas intereses un es viņam kļūšu garlaicīga". Eiropā uz to visu tā neiespringst.

Aha. Pashas uzstaada sev taas normas un tad streso, ka nespeej visu izpildiit, sliigst depresijaa un beigaas noskrienaas taa, ka ap gadiem 50 juutaas kaa vecas, dziives paargurushas vechinjas un gatavojaas ar vienu kaaju liist jau zaarkaa, kameer vacu pirmspensijas vecuma sievietes plaano celjojumus apkaart pasaulei peec aizieshanas pensijaa.
19.11.2013 00:28 |
 
Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
ievietes, īpaši LV, pašas uzlikušas laika gaitā tos standartus sev - mājsaimniece+perfekts izskats+karjera+"es ar savu vīrieti skatos futbolu un skrūvēju močus, jo savādāk mums nebūs kopīgas intereses un es viņam kļūšu garlaicīga".


Tas aiz lielas, lielas mazvertibas sajutas un nejusanas lidzvetigai ar virieti. Ja sieviete justos ar virieti lidzvertiga, vina necenstos but virietis ieks perfektas sievietes 2 in 1. Kamer virietim pietiek ar to, ka ie darba, tikmer sievietei javar viss- izglitiba, darbs, izskats, majsaimnieciba, hobiji un sazinkas vel un vienmer saja sieviesu savstarpeja sacensiba ir par maz. Ir jau ari taja visa viriesu vainu, bet sievietes ari so problemu saasina.

Feministes tieši pretēji ir par to, lai sieviete varētu staigāt pa ielu plika, androgēnā stilā


Tur jau tas paradoks, ka feminisms atvera durvis sievietei klut par virieti. Tad ta laikam ir tada ka sieviesu pretreakcija tas augstas prasibas pret izskatu? Feminisms jau tiesi uzsver sieviesu neizdabasanu viriesiem.
19.11.2013 00:44 |
 
Reitings 381
Reģ: 19.01.2011
Man tracina,ka manējam īpaši neinteresē mana dārgā mežģīnu apakšveļa un naktskrekli.
Bet atbildot uz tavu jautājumu laiku ieguldu daudz- sporta klubs katru dienu vismaz 1h, matu veidošana,25 minūtes, kosmētiku daudz nelietoju tikai sejas mitrinātāju,skropstu tušu un lūpu spīdumu.
Naudu gan sanāk diezgan padaudz, katru mēnesi nopērku pāris apģērbus.Kosmētiku gan bieži nepērku,tikai tad kad iepriekšējā ir beigusies.
19.11.2013 01:51 |
 
Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
man šķiet, ka aizbraucāt auzās ar to feminismu. es piemēram runāju par sievietēm, kuras vienmēr un visur, tikko runa ir par kosmētiku - bļauj, es neko nelietoju, man tikai ar ūdentiņu noskalot pietiek un izskatos lieliski bez visiem smiņķiem. tā ir visticamāk liekulība!!

tāpat kā nabagi bļauj, mums riebjas nauda, var laimīgi dzīvot bez naudas, visi bagātnieki ir zagļi...

es respektēju citu cilvēku vēlmi izskatīties vislabāk cik vien katram iespējams. ja nav laika, nav vēlmes, nav naudas, bērni traucē, nav intereses, principi neļauj - pašas vainīgas. kosmētikas industrija jau tāpēc neiznīks.. jāizmanto sava laika labākās iespējas. bet tad nevajag kategoriski deklarēt, ka atbalsti "dabīgo skaistumu". tāds pastāv pārsvarā mūsu ilūzijās. realitātēs tas prasa laiku un ieguldījumus.

tā sievietes, kuras tiešām izskatās lieliski, nekad skaļi neteiks, ko un cik viņas dara vai nedara. pasmaidīs un pateiksies par komplimentu.
19.11.2013 02:08 |
 
Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
es piemēram runāju par sievietēm, kuras vienmēr un visur, tikko runa ir par kosmētiku - bļauj, es neko nelietoju, man tikai ar ūdentiņu noskalot pietiek un izskatos lieliski bez visiem smiņķiem. tā ir visticamāk liekulība!!

tāpat kā nabagi bļauj, mums riebjas nauda, var laimīgi dzīvot bez naudas, visi bagātnieki ir zagļi...

es respektēju citu cilvēku vēlmi izskatīties vislabāk cik vien katram iespējams. ja nav laika, nav vēlmes, nav naudas, bērni traucē, nav intereses, principi neļauj - pašas vainīgas. kosmētikas industrija jau tāpēc neiznīks.. jāizmanto sava laika labākās iespējas. bet tad nevajag kategoriski deklarēt, ka atbalsti "dabīgo skaistumu". tāds pastāv pārsvarā mūsu ilūzijās. realitātēs tas prasa laiku un ieguldījumus.

Peec tava teiktaa sanaak, ka sievietes ir tik neizskatiigas, ka atskjiriibaa no viirieshiem nu nekaadiigi vinjas nevar labi izskatiities bez kraasoshanaas. Varbuut lv, kur ir ierasts, ka lielaakaa dalja sievieshu kraasojaas, nekraasotaas sievietes izskataas diivaini, bet vietaas, kur visapkaart sievietes nelieto vispaar vai lieto ljoti minimaali kosmeetiku, uzreiz dabiigi skaistaas var pamaniit un godiigi sakot, esmu redzeejusi variantus, kad dienas gaismaa bez grimma sieviete izskataas jauna, skaista, bet kaa saposhaas uz klubu ar kosmeetiku, izskataas vecaaka un mazaak pievilciiga, jo ir taas par daudz.
19.11.2013 02:48 |
 
Reitings 463
Reģ: 18.10.2013
Man tapat ka carinjo! Vairakas reizes gada aplidzinu matus pie friziera, bet krasoju pati. Uzacis ari raustu majas apstaklos. No kermena matiniem ari atbrivojos majas apstaklos. Vaksacija salona butu efektivaka, tacu mans sapju slieksnis ir parak zems, esmu gatava kliegt pat no lapsenes kodiena. Man pietiek ar saviem Oriflame kremiem, kurus pazina atveda no Latvijas, tusu, vaigu sartumu, smarzam, daziem losjoniem, kremiem, ellinam, bet ta parak neesmu orienteta uz ariskibam. Prieks manis make up uzklasana, ipasi acu konturu iezimesana, ir ka neispejama misija, jo loti dreb rokas, tacu, it ka nekadas ipasas neirologiskas problemas nav.
Vai kadai vel ir drebeligas rokas?
Vienigi ir doma uzlabot paris kermena dalas ar kirurgijas palidzibu, jo par tam kompleksoju kops bernibas. Man ir 1 noguleta auss kops bernibas, un neesmu apmierinata ar savu degunu, retam uz kermena.:( Seit nesen bija diskusija par isiem matiem, ka viriesiem tadi nepatik. Bet, es dzive vienmer pucejos sev par prieku, nevis virietim. Ja, man ir iss matu griezums, bet tapec, ka pati ta izlemu, nevis, tapec, ka gribetu kadam izpatikt. Es nevaretu nesat akrila nagus, skropstas, uzkritosu make up, pat, ja loti gribetu, jo darbs tads, ka nevar. Manuprat, maksligas skropstas, fake tan, liekie nagi, bieza make up karta, nebut nav sinonims vardam "kopta" un "skaista". Parasti ar draugu bija "karini" del maniem matu griezumiem. Vins vienmer protesteja, teica, ka vina kultura visam sievietem ir ierasts nesat garus matus un nesaprata, ka var viena reize frizetava atstat £70.:D Reizem mani kaitinaja vina piezimes, ka man ir plani mati, bet vina rases sievietes var lepoties ar garu un kuplu matu rotu. Nesaprata, ka esmu balta, kurai vienkarsi nav genos garas, kuplas matu cirtas ka indietei. :D Bet, ta visparigi vinam patika mans arejais izskats.:)
19.11.2013 03:50 |
 
Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Man jau liekas, ka īstam vīrietim neklājas vispār aizrādīt sievietei jebko par viņas skaistumu vai skaistuma procedūrām. Sevišķi savai sievietei, kuru jau ir iemīlējis un pieņēmis viņu tādu, kāda viņa ir.
Es pati izmēģinu gandīz visu, ko piedāvā skaistumkopšanas industrija. Gan solāriju esmu apmeklējusi, gan gēla nagus likusi, pieaudzējusi skropstas, krāsojusi nagus visās varavīksnes krāsās, likusi visu iespējamo make-up dažādos veidos, pat plastiskā operācija ir veikta u.tml... Lai ko es darītu, nekad neesmu no sava vīrieša saņēmusi kritiku par savu izskatu! Un es neesmu ne tuvu līdzīga kaut kādai čiksei. Man ir vesels lērums izskata nepilnību. Mans vīrietis man ir izteicis komplimentus kā bez kosmētikas, mājas nošļukušās sportenēs, tā sapucētai uz kādu pasākumu. Lūk, šadam ir jābūt vīrietim! Nevis čīkstēt, ka viņam nepatīk mīļotās nagu lakas krāsa, vai tušas esamība uz skropstām... Kāda viņam gar to vispār daļa?...
19.11.2013 04:37 |
 
Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Parakstos zem mau5 vārdiem.

Esmu te novērojusi zināmu tendenci - ja tēma aiziet par kosmētikas lietošanu, tad viss aiziet tādā kā progresijā. Ja pirmā meitene lietos tušu, tonālo un laineri, tad pēdējā jau tušu savā dzīvē rokās nav turējusi. Un, kā likums, jāpiekabina teikums, ka komplimenti no vīriešiem birst kā no pārpilnības raga.
19.11.2013 08:39 |
 
Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Nemaz tik daudz neieguldu, jā man ir gēla nagi, bet savi iemesli kādēļ un tos nost neņemšu nepakam, es tos arī parasti +/- dabiskus taisu, vienā krāsā, tāpat eju krāsot un raustīt uzacis pie meistara, jo man pašai ir gaišas, neizteiksmīgas un uz savu galvu to negribās, mēdzu apmeklēt solāriju, jo patīk tumšāka āda, agrāk negāju, tagad eju, sportoju arī lai ķermenis būtu skaists, apģērbus gan pērku retāk, ja vien tas nav sporta inventārs, to pēdējā laikā vairāk sanāk iepirkt. Uzskatu, ka esmu diezgan kopta un simpātiska sieviete, daudz nepārspīlēju ar viskaut ko, labāk mazāk nekā vairāk - tāds ir mans princips.
19.11.2013 09:07 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
mau5, nu nevajag pārspīlēt.

Tas, ka meitene izvēlas kosmētiku nelietot vai lietot minimāli un justies pietiekami smuka, nav liekulība, manuprāt.

Es arī esmu "sieviete virs 25". Ir arī pāris grumbiņas un efektīgi zili riņķi zem acīm (tādi paši gan bija arī "zem 25" vecumā). Krāsojos stipri reti, kosmētikas līdzekļi gan man pieder, ik pa laikam lietoju (ja neaizmirstu). Jūtos pietiekami smuka. Vēlreiz uzsveru - JŪTOS pietiekami smuka. Nevis apgalvoju, ka esmu skaistāka par tām meitenēm, kas pie izskata piedomā daudz vairāk. Tāpat arī neapgalvoju, ka, man ejot pa ielu, vīrieši no sajūsmas krīt man pie kājām kā nopļauti.

Jā, protams, tonālais (riņķiem), acu ēnas, drusku lūpu spīdums, smuka frizūra, interesants apģērbs - tādā "aprīkojumā" es esmu daudz daudz smukāka, nekā ikdienā vazājos apkārt. To būtu muļķīgi noliegt.

Bet, ja man ir vēlme iztikt ar manu tā saucamo "dabīgo skaistumu" - tad kāpēc lai tā kādam citam būtu problēma? Kāpēc to saukt par liekulību? Katram taču savs.


Par jautājumu: naudu un brīvo laiku skaistumā ieguldu maz. Naudas nebūtu žēl, laika arī it kā nē. Slinkums moka. Bet nu, varbūt nākamo gadu izņēmuma kārtā sākšu ar apņemšanos ikdienā daudz biežāk krāsot acis - es ar smuki sakrāsotām acīm esmu tik smuka, ka pašai prieks :)
19.11.2013 09:56 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!