manam dēlam tūlīt, tūlīt būs gads jau....un tapat arī naktīs ceļas ēst, bet es domaju, ka ceļās cita iemesla dēļ, zobu, bet est ed, jo savadak nevar iemidzināt. vins ari vienmēr uzreiz sak ta blaut, ka adu velk par acim....
Pa dienu es līdzīgi kā wee neskrienu uzreiz kā ieraudas, ari saku, lai gaida, ka tulit iešu utt.
Ed švaki, manliekas, ja varetu, tad vispar neestu:D bet nu ta dodu putras, sarzenus galas, driz zivi taisos dot, parastos veikala jogurtus, dodu biezpiena sierinus, sieru, cepumus, dodu rupjmaizi, grauzt pašam šķēle rokās un grauž. abolus, bumbierus vinogas visbiežāk fīderī. bet patik, kad es ēdu ābolu nāk kost no mana ābola, nokož un tad košļā:D gurķi arī iedodu pusi no puses un izēd forši mīkstumu. itka meginu dot tas auglu veikala burcinas, bet tas viņš vispār brākē. kefiru vinam patik dzert no manas kruze. Pienu nedodu, jo itka piena alergija, bet nu no jogurtiem, kefiriem un biezpieniem neka nav. Man jau liekas pediatre uzspiež toalergiju,kaut testi paradija, ka nav uz piena alergija, bet pediatre tik saka ir ir. nu vinam sad tad uzmetas sausuma plekisi uz adas un vaigiem, bet tikpat atri pazud neatkarigi no ta ko ed. Ja notiktu pec dakteres prata, tad vins tik darzenus, auglus un putras estu, par parejo nesmu atskaitijusies, ka dodu.