O, jaaaa! Man tas ir riktīgs pārdzīvojums par paketēm, jo tādas nebiju lietojusi kopš 16 gadu vecuma - tamponi mani labākie draugi... Man jau piektā diena, asiņo mazāk...
Lollipop, Kāpēc domā, ka atgrūda pienu? Pirmajā dienā tas var būt arī augļūdens, ko pirmpiens izspiež no kuņģīša... Man pirmajā dienā tikai gulēja un ēda kādas divas reizes pa dienu, bet man arī teica, ka pirmajā dienā, ja mazulis negrib, nav jābaro speciāli, jo viņam pietiek pārdzīvojumu, ko sagremot... Otrajā dienā gan apzinīgi modināju un baroju ik pēc +/- 3 h... Trešajā dienā kad rakstījāmies ārā piens mainijās un kļuvu par riktīgu Pamellu Andersoni, krūtis sāpēja mežonīgi un pludoja... Tagad arī cenšos dienā modināt, bet tik žēl! :D Pa nakti, kad jāļauj gulēt, tad gan pats ceļas... Karoč, gribētu viņam dienu ar nakti samainīt...
Man ir jautājums - cik ilgi mazajam jāzīž vienā reizē... Bāc, man viņš zīž pat stundu... Galvenais, ka zīž +/- visu laiku, nav tā ka iemieg un haltūrē... Sākumā domāju, ka moš nav pareizs satvēriens un piens nenāk, bet krūti viņš iztukšo, nečāpstina, piesūcas kā vakūms un jūtu, ka piens nāk...