Man arī nav nekāda pirmpiena, lai gan sākusies jau 38.nedēļa. Bet tas neesot nekāds rādītājs, tāpat kā rādītājs piena daudzumam neesot krūšu lielums. Pieniņš izdalās hormona oksitocīna ietekmē, kas arī ierosina dzemdības - tad nu pēc loģikas - ķermenis sāks izdalīt oksitocīnu, sāksies dzemdības, pieniņš sāks ražoties. Es vismaz tā ceru un nekādus maisījumus iepriekš nepirkšu, lai lieki neaizvainotu savas krūtis :D
Njā, par intensīvo nodaļu skaidrs - tur mamma visu laiku klāt neizstāvēs. Vispār mani reāli kaitina šāda attieksme - iegrūzt knupi nepajautājot vecāku pārliecību; lamāt vecākus, ka tie dod knupi; spiest, lai bēbi piebaro ar maisījumu, ja 3.dienā nav atgriezies piedzimšanas svars un dakteriem gribas ātrāk izrakstīt no slimnīcas un papīrus pareizi aizpildīt u.tml. Ja vēl būtu viena PAREIZĀ pieeja - lai tad audzina tos vecākus kā tādus nesaprātīgus kucēnus, bet, ja nav viens "pareizi", tad, goda vārds, gribētos tādu med.personālu labi tālu pasūtīt, jo paši jau arī nav nekādi ideāli.
Varbūt manī šodien atkal klaigā hormoni, bet es jūtu, ka manas lūpas nenoturētu iekšā rupju frāzi, ka tas ir MANS bērns un kā uzskatīšu par pareizu, tā rīkošos un kaut kāda sveša tante uz mani balsi nepacels un netaisos slēpt knupi no personāla, ja tajā brīdī bēbim no tā labāk paliks. Galu galā - mēs esam vecāki, nevis mazi bērņuki, kurus strostēs dusmīgas tantes un onkuļi.