Nu nebaidiet meitenes! Es arī braucu ar riteni, vispār es par savu grūtniecību uzzināju tikai otrajā mēnesi, ja precīzi, tad 2 meneši bija pilni. Man bija i MR i viss kā parasti :D
Par maisījumu , bija tā: meita vienu bridi sāka ēst nu ļoti bieži un nenormāli ilgi, varēja pat stundu ēst , faktiski nonstopā karājas krūtī, piens bija , bet viņš nebija trekns. Man bija žēl manu meitu, viņa pat svarā nokrītās tā ,ka ribas sāka spīdēt cauri :( , vienā vakarā es nekādi nevarēju viņu nolikt gulēt , es neizturēju un aizgāju uz Rimi, cerībā,ka varbūt vīrs noliks pa to laiku gulēt - nekā. Uztaisīju paredzētos 90ml apēda gandrīz visu un nogulēja 12h , viņa kļuva daudz mierīgāka, smaidigaka un visādā citādā ziņā apmierinātāka ar dzīvi.. par daidzumiem ,godīgi - es neatceros gan jau šajā diskusijā kaut kur ir .... :D citreiz izēd visu ,citreiz atstāj, bet es jau no paša sakuma cenšos pieturēties pie tā kas rakstīts uz pakas ,bet plus ir tas, ka viņa guļ pilnu nakti ,gandrīz no dzimšanas , ja ēstu naktī gan jau ēstu vairāk ... Es laikam orientētos ne uz pudelīšu skaitu, bet uz kopējo diennakts daudzumu ml ...
P.s daudzas no jums man ir atsūtījušas PM, es visu izlasīju un apsolos atbildēt pēc iespējas ātrāk , mans kompis ir remontā un no telefona nav tik ātri.