Landa,viņa stāv, bet nesēž un nerāpo?Tā var būt vispār? Manējais stāv uz pilnas,bet tikai bez zeķēm.
Brunette, kur tādus iepakojumus var nopirkt?? Es veikalos tikai 800gramīgās redzu un tos pērku.
Muša, būs labi! Es Tevi saprotu.Man joprojām arī uznāk melnie,nezinu,kā ar tiem cīnīties.Man tik daudzene saka,ka ciena mani par godīgumu.Citas mammas tēlo pārāk perfekto dzīvi ar bērnu un tad atklājas,ka lieto antidepresantus.
Analizēju neizdevušos baseina apmeklējumus. Liku vēlreiz lielajā vannā mazo, mazgājot galvu neuzmanīgi uzlēju uz galvas ūdeni tā,ka pāri visai sejai lija un nekas,bērns ne raudāja, ne nobijās.Tātad no telpas bail,jo no ūdens stabili nebaidās. Vēl no citiem bērniem baidījās un tagad domāju,ka tik neiet mums arī uz to bēbīšu skolu. Kamēr draugu meitiņa paaugsies,manējais jau skries :D Landa, kad būsi Rīgā? Jāsaliek mums tie bēbji kopā :D
Nopirku savējam 4 jaunas krutas mantas,vienu no tām nolieku priekšā un ko viņš izdara? Paņem stūrī nomestu dvieli,uz kura uzšūtas pogas :D ej ka tu mamma dēt ar savām dārgajām mantām :D obidno.. :D