Man patreiz +15, pirms grūtniecības bija 55, tagad 37.nedēļā 70kg. Neteikšu, ka es ēstu visu pēc kārtas, bet nav arī tā, ka tikai veselīgi. Šad tad patīk kādu kūku, šad tad pat uz maķīti... Man vīrietis ļoti labi ēd, līdz ar to mājās gatavoju gan pamatēdienu, gan saldos, no kuriem pati ar neatsakos. Ļoti ilgi vēders bija mazs un līdz 6 mēnesim pat varēju nomaskēt, ka esmu stāvoklī, neskatoties uz to, ka tieši pirmajos mēnešos svars auga uz urrā. Arī tagad 37.nedēļā jūtos labi neskatoties uz vēderu, kas krietni liels kļuvis... Daru visu pati, braucu ar mašīnu, daudz staigāju, īstenībā ne par ko daudz nesūdzos, ja neskaita kuņģa dedzināšanu jeb pareizāk sakot atvilni. Ar to ir vienkārši "pakaļā", esmu darījusi visu, neēdusi vairākas stundas pirms gulētiešanas, dzērusi pienu, boržomi, tāds RENI palīdz uz īsu brīdi, par kaut kādām FRUTINI tabletēm runājot, tas priekš manis vispār "sūds, ārsts jau izrakstīja kaut kādas speciālās zāles, kuras lieto pirms operācijām, lai nenāktu kuņģa sula augšā, bet tās atļaujos iedzert pa reizei, lai izgulētos. Tagad pēdējās nedēļas, gan cenšos atturēties no saldiem augļiem, saldumiem, lai neuzbarotu bebi pirms dzemdībām.