The One, jā, valsts. Bijušajā Bauskas rajonā, bet te rindas praktiski nav. :) Bija plānots Rīgā, bet Rīgā vēl netika, tā kā tas plāns atliekas uz nenoteiktu laiku. :( Vecums - 2 gadi un 4 mēneši. Būtu pagājušogad jau tikusi, bet es nomuļļājos un nepalaidu, bet laikam labi vien ir - par mazu bija vēl. Tagad meitene jau liela - uz podiņa iet, pati ēd, prot paprasīt visu, ko vajag un ko gribās.
Šodien bija pirmā diena, tāds svinīgais pasākums. Patiesībā, bija ļoti jauki. Palasot, kā citiem klājas, it sevišķi Rīgas dārziņos, man šermulis metas. It sevišķi te lietotāja "Zemenīte" raksta:
http://calis.delfi.lv/forums/tema/18262125-tiem-kuru-berni-rudeni-pirmo-reizi-saks-apmeklet-darzinu/17/. Nezinu, vai tas ir reāls stāsts vai desa, vai vienkārši māmiņai saasināta uztvere pret šīm lietām, bet mums dārziņā galīgi nebija tā. Bija svinīgais pasākums bērniem, tad nāca Karlsons un Brālītis, tad vecāki ēda kliņģeri. Viss pa jauko.
Netrūka arī kuriozu (arī manējā izcēlās), es tur tās pāris stundas sēdēju nosmējusies par tiem sīčukiem. Tiem normāli tika ļauts izārdīties pa visām grupiņas telpām, iemēģināt gultas un dažas mantas. Grupiņā, nu, pilnīgi viss, viss esot jauns (tā arī izskatījās), novienojāmies par fonda naudiņām (paši vecāki savā starpā, jo tā ir ērtāk). Novēroju to, ka mēs ar manu kaimiņieni esam jaunākās tur. Viņa bija atnākusi ar māsu un draudzeni pie tam vēl, tās arī tādas netipiskās, stilīgās sievietes, kas bija forši, jo es arī nebiju kostīmā vai svētku kleitā atnākusi kā citas mammas. :D Redzēju jau vienu mammīti, kas man noteikti sakritīs uz nerviem. :D Kaimiņpuikas mammai viena cita jau piedraudēja ar tiesu, ja "tas puika kaut ko nodarīs manam bērnam". Par to normāli sasmējāmies, jo tas kaimiņpuika tiešām bija kā no ķēdes norāvies. No manas meitas gan pats gandrīz norāvās pa nagiem, jo gribēja atņemt viņai mašīnu.Vispār bija tiešām smieklīgi un kolosāli.