Agrāk vispār nebija BKA naudas, tad tikai 50ls, tad 100ls, tagad būs 171 euro, kas nav maza summa, un vai tad nenāks klāt vēl 100 euro, kopā būs 271, jeb es ko jaucu??? Nezinu, es negribu čīkstēt..un piekritīšu weee, ka labāk palikt ar mazo kopā nekā maksāt auklei. Katrā ziņā bikiņ jāaizdomājas par to - jēga bija bērnu taisīt, ja visas labi zinam kāda ir situācija valstī? Nu nezinu, bikiņ apmulsu, jo ar to visu jārēķinās, ka mājās sēžot ar bērnu, nesaņemsi visu laiku to BKA pabalstu. Jā, tie 11 euro ar kko ir smieklīgi, bet ko darīt? Ar čīkstēšanu, žēlošanos labāks nekas nebūs, tāpēc ir doti dārziņi, vīri, kas ģimeni uztur, jo sieviete rūpējas par tā pavardu. Es arī draugam teicu, ka tikai 171 euro būs - viņš pateica - nu un? Bērns būtu arī bijis bez visām naudām un nepelnam mēs tūkstošus :)
the_one, tā kā apsver ideju ilgāk sēdēt mājās, ja vari :) apgādnieks jums ir un es tur problēmu neredzu, jo jūs esat viena ģimene un man liekas, ka ar to jau vien pietiek, lai ļautu vīram jūs apgādāt. :)