Nu vienigi man radas, ka lai siiko ziema gjerbj? Vajag kombinezonu? Kas ir ertak? Ja bebis nestaiga, tad labak ar slegtajam kajinam un rocinam? Vai atseviski bikses+ jaka ir parocigi?
Un ja man ratos ir ieliekamais itadas maiss, tad ari vajag kombinezonu pie dazhiem minusiem?
Domāju, ka ar kombinzonu būs ok, otro ziemu, uz bērna gada vecumu, vilku parastu ziemas kombinzonu (pirmajā ziemā, kad piedzima, bija termo kombinzons), pēc vajadzības - apakšā pavilku kaut ko vairāk vai mazāk, atkarībā, cik vēss bija laukā. Lielāku bērnu netuntulēju vairs tā kā maziņu. Man personīgi ērtāk šķiet kopējais kombinzons, nav jābaidās, ka jaka sarullēsies uz augšu vai bērnam bikses šļuks nost un muguru apsaldēs. Mums bija tāds feins kombis, kur kājiņu daļu un cimdiņus varēja arī noņemt nost. Jā - ja nestaigā, tad kāda jēga vilkt bikses un vēl domāt, ko kājās vilkt? Nu - tas arī tas viedoklis, kam piekrītu - bērnam, kurš nestaigā, apaviņus vilkt nevajag (nav runa par tamborētām/adītām smukumkurpītēm, jo tās jau ir kā zeķes), bet, sēdošam/rāpojošam tās riktīgās kurpītes nav vajadzīgas. Lielākam vairs aitas vilnas maisu neizmantoju, vajadzības gadījumā paņēmu līdzi plediņu (bet nu - ja atmiņa neviļ, tad tā ziema arī nebija tik barga).