Nu bet labāk tev nobeigties nekā antibiotikas dzert? Ārsts priekš tam ir ārsts, kas izvērtē situāciju un apdraudējumus. Man vēl pietam bija paaugstināta riska grūtniecība, bija liela SA iespēja. Bet viss ir labi beidzies.
Ja mana ginekoloģe atļautu man dzert antibiotikas, tad uzticētos viņai un dzertu, jo zinu, ka pa velti neliktu man dzert.
Ja tev ir uzticams ārsts un liek dzert, tad šaubos, ka liks dzert tev tādas, kuras nodarīs pāri bērnam. ja nav variantu dzer, ja vari iztikt, tad nedzer.
man ir pats sākums, desmitā nedēļa. Jādzer ir, esmu tikusi pie pamatīga bronhīta, bet daktere jau šķelmīgi izrakstija, jo visādi gādās sākumā... tāpat vien pajautāju kā gājis jums :) paldies.
Hmm... Bet es ar ginekoloģi vispār nekonsultējos, biju pie zobārsta tas sūtīja uz stom. Institūtu , tur iztīrīja un teica , ka vēlams lietot antibiotikas, bet tā kā esmu stāvoklī lai griežos pie sava ārsta es pazvaniju ģā un teicu, kā ir ... Viņa man izrakstīja antibiotikas ....
Nu es gāju pie ginekoloģes tikai, kad biju stāvoklī un savai ģimenes ārstei jau nu toč neuzticētos, jo mana iepriekšēja parasti rakstīja antibiotikas visam.
Bet drošībai, tad ietu pie ginekoloģes prasīt vai dzert vai nē.
Nu laikam jau vairāk aprod ar situāciju un nav jau diži ko stāstīt ,ja bērns jau runā un staigā... Nē nu var jau parunāt par to kā spēlēja riču raču :)
Liliii, es savai ģā uzticos. esam visu trīs paaudžu sievietes pie viņas un viņa ir ļoti gudra. būšu izdzērusi jau 4dienu kursu, vēl palika divas. gan viss būs ok un pirmajā usg bēbis būs priecīgs :)
pamanīju,ka jo vecāks bēbis,jo mammas te retāk iegriežas,jo ir iepazinušas savus bērnusu un jau rīkojas pastāvīgāk
man gan liekas, ka man tieši otrādi, jo man vairāk laika sēdēt internetā, jo mazais pats daudz spēlējas un darbojas. Kā arī baigos padomus tomēr te neesmu prasījusi, priekš tam man citi portāli. :)
Varbūt mazāk rakstu, jo apnicis jau kādam te skaidrot vienu un to pašu, tad pieveru acis un nerakstu. :D Lasu gan bieži.
Nespēju atturēties un paskatīties savu komentāru skaitu. :D Phe, man vēl tāds špļāviens jūrā - 169 (šis ir 170ais). Bet laikam jau man vēl viss tas grūtākais ir priekšā.